Bra planeringar. Att kunna se lektionerna igen som video var fantastiskt. Läraren och teamet var ganska hjälpsamma. Även Tina som ledare var nåbar och brukade lösa problemet så snart som möjligt. De b... Ver mais
Jag uppskattade det flexibla upplägget och det relevanta innehållet i utbildningen. Undervisningen var givande och jag värderade särskilt möjligheten att samarbeta med riktiga företag under kurserna.... Ver mais
Utbildningen är helt på distans, vilket gör det väldigt flexibelt. Föreläsningsmaterialet och videorna kan man studera när det passar en själv. Det finns handledare som hjälper till när man behöver st... Ver mais
Vi kallar oss gärna för tech-nördar – för oss är det en hedersbetygelse. Genom vårt koncept "Innovation i varje Byte" rustar vi människor med den kompetens som morgondagens digitala arbetsmarknad kräver. Våra utbildningar är CSN-berättigade och innehåller praktikperioder (LIA), vilket ger våra studerande verklig arbetslivserfarenhet och goda chanser till jobb efter examen.
Vår styrka ligger i det personliga bemötandet, det flexibla upplägget via EC Stream och vår förmåga att snabbt anpassa oss till nya teknologier och branschbehov. Vi erbjuder utbildningar inom bland annat programmering, cybersäkerhet, UX-design, testning och webbutveckling.
9 av 10 av våra studerande rekommenderar EC Utbildning till andra. Vi är stolta över att bidra till kompetensförsörjningen inom tech – och till att våra studerande får nya möjligheter i arbetslivet. På EC Utbildning får du mer än en utbildning. Du får en framtid. Våra YH-program Våra YH-kurserPede aos clientes que escrevam opiniões
Det gäller att vara envis på EC Utbildning, eftersom all form att studier sker på distans krävs det att du klarar av pressen att studera ensam och leta upp svaren själv även om lärarna hjälper till vid utsatta tillfällen.
Jag tyckte om min tid på EC, de har kurser som går igenom det som görs på marknaden idag, inte som gjordes för 2 år sedan.

Resposta da EC Utbildning
Läste UX-designer på distans. Utbildningen i sig var bra. Lektionerna var innehållsrika och vi hade en engagerad lärare och utbildningsledare.
Att betyget hamnar på en 3:a beror på att sista LIAn var på ett företag som absolut inte ska ta emot studenter för LIA.
Då det är en YH som ska vara kopplat till arbetsmarknadens behov är det superviktigt med bra LIA platser.
LIA platser är många gånger avgörande för att kunna få ett jobb efter examen.
Det är även viktigt att skolan har kontakt med flera företag runtom i Sverige då de erbjuder distans utbildning och inte har mest fokus på LIA platser där de har sitt säte (Skåne).
Sen känner jag väl rent allmänt att hela IT branschen verkar vara mättad och få företag ger juniora en chans att komma in på arbetsmarknaden. Det är otroligt tufft att få jobb och ännu värre inom IT, UX/UI och design.
Det behövs mer transparens gällande detta på skolans hemsidor så den studerande är beredd på vad de kan förvänta sig efter examen.
Dessa två faktorerna är dem som drar ner betyget. Själva Utbildningen i sig var väldigt bra.

Resposta da EC Utbildning
EC Education är den bästa yrkeshögskolan. Lärarna och den administrativa personalen är alla fantastiska. De har varit till stor hjälp under mina studier.

Resposta da EC Utbildning
Bra skola som förespråkar frihet under ansvar. Gör ditt arbete och var engagerad så får du verktygen att bli riktigt duktig av skolan.
Upplevde att många i min klass saknade den disciplinen och då tyckte skolan var dålig men jag har mycket goda erfarenheter från EC.

Resposta da EC Utbildning
Personligen hade jag önskat att CAD delen i CAD konstruktörs utbildningen var ännu mer avancerad och mer närvarande i hela utbildningen och att det krävs mer för att få högre betyg. Annars är det en bra grund och trevliga lärare.

Resposta da EC Utbildning
Bra lärare och bra struktur och innehåll på utbildningen.

Resposta da EC Utbildning
Utbildningen var stökig i sin struktur. Dålig tillgång till lärare utöver "Lektionstid". Dåligt med stöd vad gäller att hitta LIA. Repetitionsövningar var för få inom vissa ämnen och många använde sig sällan av studiematerialet som var inköpt. Resulterade i att kunskaperna som lärdes ut inte fastnade helt, även om vissa moment har gjort det.
Utbildningen har ännu inte lett till något arbete. Förvisso lågkonjunktur och är inte relaterat till skolan direkt men utbildningen marknadsfördes som att det fanns relevant behov. I realiteten så verkar det som att Konstruktörer även behöver ingenjörsutbildning för de flesta arbetsplatser.
Summeringen är i nuläget att utbildningen känns något bortkastad, såvida man inte får anställning via den LIA-plats som man var på.

Resposta da EC Utbildning
Jag upplevde det som en gedigen och bra utbildning där jag lärde mig mycket och efter examen så kände jag ändån att jag har fått en bra grund att stå på och att jag lärt mig mycket nytt.

Resposta da EC Utbildning
Jag gillade att det var praktiskt och yrkesrelaterat men kändes som man hade för lite kunskap in på praktik eller ut i arbetslivet för att vara attraktiv nog för arbetsgivare

Resposta da EC Utbildning
Mycket bra upplevelse för egen del, bra kontakt, personal och bra upplägg för utbildning!

Resposta da EC Utbildning
Utbildningsledare, klassrepresentanter och lärare var jättevänliga. Kursen själv var jättegivande och grupparbete, lektioner samt presentationer hjälpte öva på olika sätt inte bara individuellt men också som team.

Resposta da EC Utbildning
Är inte nöjd med LIA perioden och hur jag blev uppmuntrad att ta en LIA som inte hade kodning när jag hade en som var perfekt för mig. Inte nöjd med hur ni bytte lärare inför examen eller hur ni "manipulerade" siffror angående hur många som får jobb efter examen.

Resposta da EC Utbildning
Jag gick utbildningen till .NET-utvecklare under två år på distans.
Överlag var jag nöjd med själva utbildningen, upplägget fungerade bra på distans, lärarna var engagerade och kursinnehållet gav en bra grund inom systemutveckling.
Tyvärr är min upplevelse efter examen inte lika positiv. Trots att det är en YH utbildning, som ska vara nära kopplad till arbetslivet, ledde praktiken inte till jobb för näst in till någon ur Örebro klassen. Till och med lärarna rekommenderade oss att söka andra utbildningar under tiden vi letade jobb, eftersom arbetsmarknaden för .NET-utvecklare var så svag.
Jag hade turen att få anställning på min LIA-plats, men jag känner verkligen med mina klasskamrater som nu står utan arbete och i flera fall tvingats återgå till sina tidigare yrken. Det känns som ett stort slöseri med både tid och CSN-lån när en utbildning inte leder till de möjligheter som utlovats.

Resposta da EC Utbildning
Pluggade Data Science och blev klar med studier 2025. Fick jobb direkt :) värdefull utbildning som ledde till jobb! Rekommenderar starkt.

Resposta da EC Utbildning
Kunniga lärare. Bra stöd från handledare. Undervisning på distans funkat riktigt bra.

Resposta da EC Utbildning
Jag gillar det egna ansvaret. Bra lärare som kunde ge personlig hjälp.

⸻
Jag tycker att utbildningen var helt värdelös. Lärarna lade inte ner tillräckligt med tid på eleverna, och de gick djupt in på saker utan att förbereda oss ordentligt. Praktiken var också dålig – skolan kunde inte ordna platser på företag som verkligen behövde personal. I stället fick vi praktik hos företag som mest verkade existera för att få bidrag från Skolverket, utan att erbjuda något riktigt projekt eller lärorik erfarenhet.
När vi sedan kom ut i arbetslivet väntade inget jobb, trots att ni säger att 9 av 10 får arbete efter utbildningen. Helt värdelöst.

Resposta da EC Utbildning
Utbildningen kunde anpassas för mina svårigheter och styrkor.
Bra kommunikationer mellan elev och lärare.