EC Utbildning Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra planeringar. Att kunna se lektionerna igen som video var fantastiskt. Läraren och teamet var ganska hjälpsamma. Även Tina som ledare var nåbar och brukade lösa problemet så snart som möjligt. De b... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag uppskattade det flexibla upplägget och det relevanta innehållet i utbildningen. Undervisningen var givande och jag värderade särskilt möjligheten att samarbeta med riktiga företag under kurserna.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det gäller att vara envis på EC Utbildning, eftersom all form att studier sker på distans krävs det att du klarar av pressen att studera ensam och leta upp svaren själv även om lärarna hjälper till... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Utbildningen är helt på distans, vilket gör det väldigt flexibelt. Föreläsningsmaterialet och videorna kan man studera när det passar en själv. Det finns handledare som hjälper till när man behöver st... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Vocational School One
  2. também em
  3. Escola de educação para adultos
  4. Universidade profissional

Sobre EC Utbildning

Välkommen till EC Utbildning

EC Utbildning är en av Sveriges ledande utbildningsanordnare inom IT och teknik. Med över 40 års erfarenhet erbjuder vi yrkeshögskoleutbildningar som kombinerar teori med praktik, i nära samarbete med näringslivet. Varje år utbildar vi personer som efter 2 års studier får med sig erfarenhet och värdefulla kunskaper helt anpassade efter arbetsmarknadens behov.

Techutbildningar som gör skillnad

Vi kallar oss gärna för tech-nördar – för oss är det en hedersbetygelse. Genom vårt koncept "Innovation i varje Byte" rustar vi människor med den kompetens som morgondagens digitala arbetsmarknad kräver. Våra utbildningar är CSN-berättigade och innehåller praktikperioder (LIA), vilket ger våra studerande verklig arbetslivserfarenhet och goda chanser till jobb efter examen.

Vårt erbjudande

Vår styrka ligger i det personliga bemötandet, det flexibla upplägget via EC Stream och vår förmåga att snabbt anpassa oss till nya teknologier och branschbehov. Vi erbjuder utbildningar inom bland annat programmering, cybersäkerhet, UX-design, testning och webbutveckling.

9 av 10 av våra studerande rekommenderar EC Utbildning till andra. Vi är stolta över att bidra till kompetensförsörjningen inom tech – och till att våra studerande får nya möjligheter i arbetslivet. På EC Utbildning får du mer än en utbildning. Du får en framtid. Våra YH-program Våra YH-kurser

Informações de contacto

Kompetensutveckling på bara 12-16 veckor

Läs en högaktuell YH-kurs inom IT & teknik. Plugga smidigt på distans

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

62 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bästa skola ever

hela kursen var intressant

1 de outubro de 2025
logótipo da EC Utbildning

Resposta da EC Utbildning

Tack för din feedback - vad roligt att höra att du är nöjd! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra lärare

Bra lärare och utbildningsledare som stöttade genom hela utbildningen

6 de outubro de 2025
logótipo da EC Utbildning

Resposta da EC Utbildning

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du kände dig stöttad av både lärare och utbildningsledare under utbildningen – det är precis den upplevelse vi vill att våra studerande ska ha :)