Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit is zonder twijfel de slechtste winkelervaring die ik ooit heb gehad. Ik bestelde een broek die te groot was en stuurde deze netjes terug, zoals de instructies voorschrijven. Zij beweren dat het b... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb voor me zoon een duur traningspak gekocht naar 1 x wassen op 30 graden en ophangen allemaal balletjes op de stof. Fotos van gemaakt en Contact opgenomen via de mail zeggen ze dat ik dat pak maa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een bestelling gedaan en na een week maar eens gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Niks geen antwoord maar alleen een link naar DHL met een verzendlink. Deze blijft vervolgens dagen s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik schrijf eigenlijk nooit recensies maar omdat ik me niet kan vinden in de slechte die hier geschreven worden nu wel. Maandag een airforce jas hier besteld. Door de drukte inderdaad niet de volgende... Ver mais

1,6

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

361 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Een hele gave winkel met super gave merken!!!

Een hele gave winkel met super gave kleding voor zowel mannen als vrouwen, ook voor de kids het leuke merk reijnders, het is er altijd druk!! Wat mijn kinderen vooral gaaf vinden zijn de leuke stoffen tassen in verschillende kleuren, ze hebben alledrie verschillende kleuren die ze overal mee naartoe nemen, sport, school en mijn jongste voor het paardrijden, super gaaf 👍 Het personeel os ook heel vriendelijk en behulpzaam!!!

Leuke winkel

Leuke winkel! Personeel altijd behulpzaam en vriendelijk. Als wij in Eindhoven komen MOETEN we bij Eddys zijn geweest!

Perfect

Snelle levering, mooie acties en geode kwaliteit producten. In een woord; perfect!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke sportieve kleding niet alleen…

Leuke sportieve kleding niet alleen voor jong maar ook voor 50 plus, de kinderen vinden t geweldig dat pap en mam ook bij eddy s shoppen, je voelt je er jong bijgiede kwaliteit en snelle levering en gee probleem mocht er iets niet passen met retour zenden

Top!

Top! Snelle levering, geen gedoe met retourneren. Hier een toetreden klant.

Helemaal top

Snelle verzending! In karton verpakt 👍🏽 milieu. items klopte en kwamen overeen met de foto's op de site, heel blij dat er ook bij stond welke maat het model droeg. Helemaal niks op aan te merken! Zal hier nog bestellen.

Toffe kleding

Goede ervaring met kleding, zowel online in deze moeilijke tijd als in de winkel. Met 3 puber-zonen is er altijd wel wat tofs te vinden. Ieder met z’n eigen stijl en smaak. Onlangs nog een supermooie winterjas gekocht met mooie korting. Snel geleverd en ook via klantenservice netjes antwoord op mijn mail. En dat in deze voor ondernemers zeer moeilijke tijd!
Ik ben fan, samen met mijn boys!

Fijne website en bezorging

Fijne website en bezorging. Ook wanneer je vragen hebt wordt je snel en correct te woord gestaan en worden je vragen goed beantwoord.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fijne site

Fijne site, leuke kleren. Alles helemaal prima, alleen jammer dat je een giftcard niet kan gebruiken online.

Top webshop en service

Snelle en goede service. Er wordt goed gecommuniceerd naar de klant toe. Ook bij retouren is alles goed aangegeven om de klant te helpen. Duidelijke en overzichtelijke website. Complimenten!

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.