Culligan - Eden Springs Netherlands Opiniões 311

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

vandaag d.d.09-04-26 onaangekondigd bezoek ontvangen van een hele onvriendelijke mijnheer wist het allemaal niet moesten kantoor maar bellen, kantoor wilde er verder niet op reageren stuur maar een ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

BOB DE WATERFLESSEN-LEVERING-MAN; Komt om de week bij ons bedrijf in Weesp de lege waterflessen ophalen en de volle neerzetten. Bob levert goede service; maakt meestal even contact om te laten wet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de água engarrafada

Eden, een trots onderdeel van de Culligan-familie, biedt onmiddellijke toegang tot zuiver, veilig en lekker water door onze ongeëvenaarde expertise op het gebied van duurzaamheid, wetenschap en klantenservice. Als wereldwijd leider met meer dan 35 vertrouwde merken in meer dan 90 landen, bedient de Culligan-portefeuille miljoenen mensen dagelijks met toonaangevende drinkwater-, water- en onthardingsoplossingen. Van huizen tot kantoren innoveren we voortdurend duurzame oplossingen om te voldoen aan de veranderende behoeften van de toekomst.

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

311 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Top service

Top service! Wat een vriendelijke man :)

22 de março de 2023

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Dat horen we graag! bedankt voor uw positieve review!

altijd bereikbaar met vragen

water nodig of niet... wordt altijd gevraagd of het goed uitkomt. top!

17 de março de 2023

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Dat horen we graag! bedankt voor uw positieve review!

Classificada 3 em 5 estrelas

Helpdesk is ongetwijfeld uitbesteed en…

Helpdesk is ongetwijfeld uitbesteed en functioneerd slecht.

19 de janeiro de 2023

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Beste Rene, bedankt voor uw feedback. Wij nemen deze mee naar de toekomst toe. Onze klantenservice wordt niet uitbesteed maar kampte met een onder bemanning. Dit proberen we snel weer recht te trekken!

Classificada 1 em 5 estrelas

Wij hebben geen toestemming gegeven…

Wij hebben geen toestemming gegeven voor een waterlevering

19 de janeiro de 2023

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Dat vinden wij natuurlijk vervelend dat u dit zo ervaart. Mijn collega zal contact met u opnemen. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

altijd prima

10 de janeiro de 2023

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Wat fijn dat u zo tevreden bent,hartelijk dank voor uw positieve review!

Binnen 1 jaar 3x prijsverhoging

Binnen 1 jaar 3x prijsverhoging, wat totaal neerkomt op 24% prijsverhoging binnen 1 jaar tijd. De laatste verhoging van 12,5% ingaande vanaf 01-2023 was voor mij dan ook de druppel water om de huur op te zeggen. Krijg ik te horen, opzegging in goede orde onvangen, echter is uw contract inmiddels stilzwijgend tot 24-12-2023 verlengd, u had 3 maanden van te voren moeten opzeggen. Dit terwijl de aankondiging van de 12.5% verhoging pas 1 week geleden is gekomen. Reactie Eden Springs: We kunnen u ook een afkoopvoorstel doen. Oké prima, fijn.

Afkoopvoorstel Eden Springs: ALLE TERMIJNEN t/m 24-12-2023 betalen + €49,50 boete (inzake voortijdig opzegging contract) en €50,- ophalen koeler.....!!!!! Dus ik betaal gewoon alle huur en als bonus een boete, terwijl Eden de koeler opnieuw kan verhuren.... Net afkoopvoorstel hoor..... Pfff...

Pure oplichting en misleiding dus.....

Voor iedereen geld dus. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Dus mijn advies, ga niet met Eden in zee.

p.s. In mijn geval kan ik door alle verhogingen inmiddels 1.050 Sourcy bronwater blikjes kopen per jaar. En dit puur alleen maar van de huurprijs, dan heb ik de kostprijs van het water nog niet eens meegerekend..! Laat het even op je inwerken 1.050 blikjes..!!!! (Wij hebben slechts 1 koeler, kan je nagaan als je er meer heb staan....)

20 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Hartelijk dank voor uw review, Kunt u ons voorzien van uw klantnummer en deze mailen naar info@edensprings.nl onder vermelding van review? Zodoende kunnen wij een en ander voor u uitzoeken en nagaan. Uiteraard bij deze onze excuses voor het ontstane ongemak.

waterlevering

info was duidelijk

12 de dezembro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is.

Een vriendelijke bezorger

Een vriendelijke bezorger. Netjes bezorgd.

1 de dezembro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Wat fijn dat u tevreden bent! Dat horen we graag.

goed

Geen bijzonderheden

7 de novembro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent.

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb maanden al mails gestuurd en gebeld…

Heb maanden al mails gestuurd en gebeld voor restitutie en nog steeds niets. Hele slechte service. Betalen voor onderhoudscontract maar komen niet langs. Ik zet niet zo maar een review maar dit gaat alle perken te buiten.

31 de outubro de 2022
Opinião espontânea

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Wat vervelend dat u nog geen reactie heeft ontvangen, Kunt u ons per mail voorzien van uw klantnummer ? zodoende kunnen wij de klacht voor u oppakken. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

levering

Eerder deze week was aangegeven dat er een chauffeur zou komen, die is ook geweest en heeft de lege flessen omgeruild voor nieuwe. Dus prima geregeld.

27 de outubro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor uw positieve review

Vaste zeer vriendelijke chauffeur

Vaste zeer vriendelijke chauffeur, zet de flessen altijd binnen op z'n plaats.

27 de outubro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Fijn dat u tevreden bent! bedankt voor uw positieve review!

Zeer tevreden, top service

Precies op het moment dat ik de laatste fles had open gemaakt, stond Eden weer op de stoep. Alles wordt netjes omgewisseld op de plek waar wij de flessen hebben staan.
Erg tevreden!

6 de outubro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Wat ontzettend fijn dat u zo tevreden bent! daar doen we het voor, bedankt!

Always fresh water

Always fresh water delivered to my company on time, professional service

30 de setembro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Thank you so much for the positive review!

Goede service, snelle levering

30 de setembro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Fijn dat u tevreden bent, dank voor uw positieve review!

Altijd zeer tevreden.

22 de setembro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Dat horen we heel graag, hartelijk dank voor uw positieve review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.