Culligan - Eden Springs Netherlands Opiniões 311

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

vandaag d.d.09-04-26 onaangekondigd bezoek ontvangen van een hele onvriendelijke mijnheer wist het allemaal niet moesten kantoor maar bellen, kantoor wilde er verder niet op reageren stuur maar een ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Krijgen maandelijks automatisch waterlevering voor onze waterkoeler. Via het online portaal makkelijk extra water te bestellen of extra levering aan te vragen. Waterkoeler is ons eigendom, geen huur... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er werd zeer snel telefonisch contact opgenomen, nadat ik een aanvraag voor offerte op de webshop had ingediend. Ik werd zeer goed geïnformeerd. De levertijd was vooral gezien het seizoen kort en ik b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

BOB DE WATERFLESSEN-LEVERING-MAN; Komt om de week bij ons bedrijf in Weesp de lege waterflessen ophalen en de volle neerzetten. Bob levert goede service; maakt meestal even contact om te laten wet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de água engarrafada

Eden, een trots onderdeel van de Culligan-familie, biedt onmiddellijke toegang tot zuiver, veilig en lekker water door onze ongeëvenaarde expertise op het gebied van duurzaamheid, wetenschap en klantenservice. Als wereldwijd leider met meer dan 35 vertrouwde merken in meer dan 90 landen, bedient de Culligan-portefeuille miljoenen mensen dagelijks met toonaangevende drinkwater-, water- en onthardingsoplossingen. Van huizen tot kantoren innoveren we voortdurend duurzame oplossingen om te voldoen aan de veranderende behoeften van de toekomst.

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

311 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn apparaat lekt! Waarom sturen jullie geen nieuw apparaat??

Op woensdag 14 september 2022 heb ik de bestelde BIBO waterkoeler ontvangen. Dezelfde dag heb ik deze geïnstalleerd en vervolgens geconstateerd dat deze lekt. Iedere keer nadat ik water had getapt ontstond er een flinke plas water onder het apparaat. Hoe duidelijk wil je het hebben?.. Zekerheidshalve heb ik uitgesloten dat het probleem niet door de aansluiting veroorzaakt werd voordat ik de lekkage aan het bedrijf melde waar ik de BIBO waterkoeler had gekocht. Aangezien dit bedrijf BIBO zelf is ging ik ervan uit dat mijn probleem snel verholpen zou worden en er binnen de kortste keren een nieuwe, niet lekkende, waterkoeler geleverd zou worden. Helaas bleek dit een ontzettend naïeve gedachte van mij....
Op dezelfde dag als dat ik de BIBO waterkoeler ontvangen had, heb ik BIBO per mail in kennis gesteld van het mankement en het verzoek bij hun neergelegd om mij zsm een nieuwe waterkoeler op te sturen. De volgende dag, donderdag 15 september om 10:22 uur kreeg ik al reactie op mijn mail met "excuses voor het ongemak". So far, so good. Echter daar waar ik verwacht had te lezen "wij sturen u vandaag een nieuwe toe" werd er aan mij geschreven dat ze "dit verder voor mij willen uitzoeken" en in het kader daarvan kreeg ik de vraag foto's aan te leveren van de geleverde BIBO. Nadat ik daar weer op geantwoord had kreeg ik weer een mail van ze dat ze naast foto's van het apparaat van alle kanten afzonderlijk ook nog foto's van de meegeleverde accessoires wilden hebben alsmede van de verpakking waaruit de BIBO verstuurd was.
Ik heb werkelijk geen idee wat ze dachten uit die foto's te kunnen gaan afleiden of "voor mij uit kunnen zoeken", zoals ze zelf schreven. Wat ik wel weet is dat het hierdoor allemaal nog langer zou gaan duren voordat er een nieuwe waterkoeler naar mij opgestuurd zou gaan worden.
Dit bleek in praktijk ook zo te zijn want vervolgens hoorde ik een paar dagen helemaal niets meer van BIBO nadat ik alles wat ze me gevraagd hadden te sturen op de mail gezet had. Dus uiteindelijk heb ik zelf maar weer contact opgenomen met BIBO, ditmaal per telefoon want - zo dacht ik - dan krijg ik tenminste direct antwoord. Blijkt echter wanneer je belt dat ze via mijn naam en ordernummer niet kunnen achterhalen welke medewerker zich over mijn garantieclaim ontfermt heeft en degene die de telefoon beantwoordde had ook geen enkele intentie dit voor mij uit te gaan zoeken. Dus moest ik zelf maar in de correspondentie terug gaan zoeken wie mijn garantieclaim opgepakt had want dat kon iedereen zijn geweest die bij hun op de afdeling klantenservice werkt en de dame die mij te woord stond kon me enkel en alleen vertellen dat zij niet diegene was. En daarmee moest ik het doen.
Wellicht door mijn ergernis heb ik serieus drie keer het mailverkeer terug moeten lezen voordat ik inderdaad ergens de drie letterige voornaam zag staan van degene die zich met mijn garantieclaim had beziggehouden, maar meer identiteit dan die drie letters stond er ook echt niet in de e-mails die ik van BIBO had ontvangen.
Enfin, toen ik het eenmaal gevonden had en de naam van de persoon in kwestie doorgegeven had aan degene die de telefoon beantwoordde kreeg ik uiteindelijk ook daadwerkelijk diegene aan de lijn en hij wist zowaar ook meteen waar het over ging, echter helaas was dat ook zo ongeveer het enige dat hij wist. De foto's die ik gestuurd had waren ontvangen en hij had de garantieclaim doorgezet naar de betreffende afdeling, maar wanneer mijn probleem opgelost zou gaan worden en hun een nieuwe waterkoeler naar mij op zouden gaan sturen kon hij me nog niet vertellen MAAR zodra hier meer over bekend was dan zou hij me dit direct per mail laten weten en daar wacht ik nu dus nog steeds op!!
Ik begrijp echt niet waarom dit allemaal zo lang moet duren, ondertussen zijn we alweer een week verder en ze kunnen me nog niet eens vertellen wanneer ze een nieuwe waterkoeler op gaan sturen. Sterker nog in feite hebben ze me niet eens laten weten dat mijn garantieclaim überhaupt toegekend is en is het enige dat ik weet dat ze aan de hand van de foto's die ik ze gestuurd heb "dit verder voor mij kunnen uitzoeken". Dat is letterlijk de enige informatie die ik van ze gekregen heb en als ik dat dus heel erg letterlijk ga nemen hebben ze alleen gezegd dat ze het "kunnen uitzoeken" en niet eens dat ze het gaan uitzoeken. Oftewel ik moet wachten tot ze het voor mij hebben uitgezocht terwijl er naar mijn mening helemaal niets uit te zoeken valt, zeer zeker niet aan de hand van een paar nietszeggende foto's.
Ik ben zeer geïrriteerd door deze gang van zaken en vind het ronduit schandalig slechte service! Een (nieuw) apparaat dat vanaf het begin lekt moet je direct vervangen, daar hoeft niks aan uitgezocht te worden. Jullie moeten mij gewoon een nieuw apparaat sturen en liever vandaag dan morgen!

14 de setembro de 2022

Beste klant,
Zoals zojuist telefonisch met u besproken, is dit inderdaad niet naar behoren opgepakt en wij bieden onze excuses hiervoor aan!
Graag komen wij u tegemoet met de BIBO fizz, uiteraard kosteloos en binnen twee werkdagen wordt de BIBO machine welke van te voren gecontroleerd is door de collega’s geleverd en wordt de beschadigde machine retour meegenomen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Team BIBO

Classificada 3 em 5 estrelas

Over de levering van het water ben ik…

Over de levering van het water ben ik tevreden.
Zeer vriendelijke man.
Alleen niet tevreden over de communicatie met jullie bedrijf.

19 de junho de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Beste heer,mevrouw Deelen, dank voor uw review, kunt u ons per mail (info@edensprings.nl) toelichten waar u precies niet tevreden over bent? Zodoende kunnen wij voor u kijken naar een oplossing.

Afspraak is géén afspraak

Heb vandaag (16-9) een afspraak voor het leveren en installeren van de BIBO. speciaal vrij voor genomen. Tot 15:15u nog niemand gezien, dus even bellen bij eden Springs, kreeg allelei smoesjes te horen maar niets concreets. Hiervoor alle correspondenties via email gedaan, waarom niet een e-mailtje sturen om te zeggen dat de afspraak niet door kon gaan??

16 de setembro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Onze excuses voor dit ongemak.
Wij hebben inderdaad vrijdag telefonisch u geprobeerd te bereiken om de afspraak te verzetten.
Helaas kregen wij niemand te pakken en zijn wij in verzuim geweest u niet te mailen.
We zullen dit z.s.m inplannen zoals besproken met dagdeel en niet op de dinsdag.
Nogmaals onze excuses.

Bedankt,
BIBO team

vriendelijk

onze vaste (vriendelijke) man was op vakantie en we hadden nu een vervanger ook een zeer vriendelijke hulpvaardige man, had maar 1 klantnummer door gekregen, heeft toch beiden bedrijven voorzien van water.

6 de setembro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Dat is nog eens service! Hartelijk dank voor uw positieve review!

Verkeerde adres afgeleverd!

5 de setembro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Wat jammer om te lezen! is het inmiddels wel voor u aangepast/opgelost? zo niet, dan vernemen wij dat graag via info@edensprings.nl

Super tevreden !!!

Super tevreden !!!
Vriendelijk personeel
TOP!!!

1 de setembro de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Dat horen we heel graag!!! Hartelijk bedankt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben super blij met Eden springs

Ik ben super blij met Eden springs. Mijn water wordt geleverd en er wordt even netjes gebeld dat ze onderweg zijn.

16 de agosto de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent!

Top service

Altijd op tijd, vriendelijk en hulpzaam klantenservice

20 de julho de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Wat fijn om te lezen! Vriendelijk bedankt.

Classificada 2 em 5 estrelas

Levering water is niets op aan te…

Levering water is niets op aan te merken, het tijdig reinigen en vervangen van de waterkoelers is ruim onder de maat.

6 de julho de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Hartelijk dank voor uw review, wij hebben dit doorgezet naar de desbetreffende afdeling,er zal zo snel mogelijk onderhoud voor u worden ingepland en u wordt op de hoogte gehouden met een datum door onze klantenservice. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Classificada 1 em 5 estrelas

Onbereikbaar en levering onbetrouwbaar!

Onbereikbaar en levering onbetrouwbaar!

Klachten worden niet goed opgepakt. Alleen als er een koffiemachine of watercooler verkocht kan worden, ondernemen jullie actie. Zodra klant vragen heeft over leveringen of fouten in leveringen, ondernemen jullie slecht actie. Daarom willen wij met ingang van de maand juli 2022 geen zaken meer met jullie doen.

30 de junho de 2022

Resposta da Culligan - Eden Springs Netherlands

Wat jammer om te horen dat u niet naar behoren bent geholpen, er is inmiddels al wel contact geweest omtrent uw opzegging. onze excuses voor het ontstane ongemak.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.