De er løgn og latin og har NUL moral. Skulle sælge vores meget gamle stråtækte bindingsværk hus og da vi spurgte ind til køber, fordi vi var bange for, om vedkommende ville rive det ned og bygge et... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Byens bedste mægler! Jeg har fået en, helt igennem, god, sober, hjælpsom, kompetent og meget imødekommende behandling. Ege har hjulpet mig gennem boligsalg med flair og professionel tilgang. J... Ver mais
Vi har været meget tilfreds med salget af vores sommerhus gennem Ege ejendomsmægler i alle faser af processen. Kan varmt anbefale at benytte dem. Det var faktisk også dem vi købte huset igennem for... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
God service og god behandling
God service og god behandling, behjælpelig med EDB som jeg er god til. Flink og venlig, kan anbefales.
Super god service med deres store…
Super god service med deres store erfaring.
Kan varmt anbefale dem til andre,der skal købe eller sælge.
Rigtig god service og fantastisk hjælp
Rigtig god service og fantastisk hjælp.
Har både købt og solgt gennem Egebolig og er yders tilfreds, vil klart anbefale dem.
Vores erfaring med ege
Vores erfaring med ege, er at de er sig selv nærmest. De vil gøre alt hvad de kan, for at få deres salær. Sælger/købers oplevelse er sekundært.
Jeg kan ikke anbefale dem, på nogen måde.
`penge lugter ikke`
De er løgn og latin og har NUL moral.
Skulle sælge vores meget gamle stråtækte bindingsværk hus og da vi spurgte ind til køber, fordi vi var bange for, om vedkommende ville rive det ned og bygge et typehus i landsbyen var svaret, at de vidste kun om køber, at de boede i kbh og ‘penge lugter jo ikke.’ Det er meget sigende om mægleren her. Pyt med boligerne, mennesker, moral, kulturarv - penge lugter ikke.
Ubehøvlet....
Ubehøvlet over for køber, sælger og rådgiver..
Hold jer langt væk!
God oplevelse
Vi benyttede Mads Ege til salget af vores sommerhus i Vellerup Sommerby og vi havde en rigtig god oplevelse i gennem hele salgsprocessen. Der var god kommunikation hele vejen og Mads var lynhurtig til at besvare de spørgsmål der opstod på vejen. Jeg kan på det varmeste anbefale Mads Ege og hans team.
Det var rigtigt trygt at have Mads Ege…
Det var rigtigt trygt at have Mads Ege som ejendomsmægler. Vi fik god rådgivning og der var fart på arbejdet. Vores skønne sommerhus blev solgt til prisen på under 14 dage.
Vil klart anbefale Ege bolig til andre der skal have solgt et sommerhus.
Fantastisk engageret!!
Fantastisk engageret, tilstede og er der når man har brug for ham. Også efter endt handel.
Altid meget positiv.
Det skal bemærkes at vi er købere og ikke sælgere af en ejendom!
Mads er en tillidsfuld mægler som ikke…
Mads er en tillidsfuld mægler som ikke har skuffet efter indgået aftale og har været professionel og hjælpsom gennem processen.
Glad for at vi valgte Mads fremfor anden mægler.
Vi har været meget tilfreds med salget…
Kan varmt anbefale at benytte dem.
Det var faktisk også dem vi købte huset igennem for mere end 20 år siden
Super hurtig og effektiv.
Jernbanevej 23, Hvalsø
Ege fik formidlingsaftalen fra advoktaten d. 2. dec,
havde første fremvisning d.5. dec, købsaftale blev underskrevet d. 10. dec. og nøgleoverdragelse d. 20. dec. og solgt til prisen !
Kan det gøres hurtigere ??
TAK Ege
Ege er ejendomsmægler, med massiv erfaring - det kan man mærke med det samme. Processen med at få solgt vores store gård, med flere boligere og på den måde er lidt speciel, er gået bedre end håbet! Der var bud fra 4 købere, og er nu solgt med en virkelig god fornemmelse i maven på os. Undervejs har Ege hele tiden været gårdens mand, rådgivet os så vi blev klogere, og været der på alle ugens dage for seriøse købere. Tak Ege, men jeg håber der går mange år før jeg skal sælge mit kommende drømme hjem igen!
Hurtig og effektiv.
Vi er rigtig glade for at vi valgte Mads Ege til vores boligsalg. Det hele kørte på skinner og huset blev hurtigt solgt. Gennem hele forløbet er vi blevet godt informeret, haft en god kommunikation og følt os trygge. Mads Ege har styr på det og arbejder hurtigt og effektivt, desuden er han rar og hjælpsom.
1000 Tak Mads.
Vi anbefaler på det varmeste Mads Ege.
Jeg har nu solgt 3 boliger
Jeg har nu solgt 3 boliger, 2 sommerhuse i Gershøj og 1 helårshus i Lejre. Jeg har oplevet Ege, som behagelige og seriøse mæglere.De har været der for os hele vejen og alle ejendomme blev solgt hurtigt og til prisen.
Jeg vil helt klart bruge dem igen, og kan kun anbefale dem på de varmeste.
Proff
Proff. Mægler
Alt har bare spillet.
God kommunikation
Kan kun anbefale Mads Ege.👍👍
Stærk lokal Ejendomsmægler
Vil du bruge en ejendomsmægler med meget lokalkendskab og god service så kan jeg varmt anbefale Ege Bolig.
Alt forløb gnidningsløst da mit sommerhus skulle sælges. Ege Bolig formåede at få salget i hus til UG kryds og slange 🙏🥂
Professionelt og hurtigt!
Jeg har netop lavet mit første boligkøb igennem Ege og kan varmt anbefale ham til andre da han er super dygtig! Processen har været professionel og Ege var meget hjælpsom med spørgsmål i forbindelse med mit køb. Der var styr på det hele og Ege var hurtig til at kommunikere med ny information, samt at give gode råd.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service! Han lyver overfor sælger og lover køber noget andet
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.