Informações sobre a empresa
Informações de contacto
lækker mad
har bestilt på hjemmeside, og maden var langt over forventning. Utrolig lækker pizza og kan klart anbefale salatpizzaen
Bestilte to pizzaer en fredag aften
Bestilte to pizzaer en fredag aften, da jeg skal til at betale online går betalingen i stå og melder fejl (har screenshots).
Jeg går ind på min konto for at tjekke ordren, der var ingen ordrer og jeg går så derfor udfra betalingen ikke er gået igennem.
Vi henter mad fra et andet sted, da vi ikke ønsker at vente.
Søndag er der trukket pengene for pizzaerne. Jeg tager ned på pizzariaet og fremviser beviserne for det, hvorefter jeg taler med ejeren - ekstrem uprofessionel, uhøflig og decideret provokerende.
Jeg går i vrede og kontakter Orderyoyo som har givet pengene retur.
Det kan godt være at restauranten henviser til orderyoyo, men de kunne have været behjælpelige med at hjælpe.
Super ærgerligt!
woavvvv en god service…
Vi havde set på hjemmesiden og ringede og bestilte mad. Min søn hentede maden og kom hjem med et pizzabrød og ikke pizza sandwich. Jeg ringede dertil og forklarede tingene. Jeg blev mødt med "vi laver en pizza sandwich med det samme" og jeg siger- jeg kan ikke hente. Igen god service for han siger med det samme- det skal du heller ikke- vi kommer med det så hurtigt vi kan. Da det bliver leveret vil jeg selvfølgelig gerne betale, men det får jeg ikke lov til. Det syntes jeg var god service og maden var bare så god som den altid har været derfra.
Verdens værste service
Aldrig har jeg oplevet at blive behandlet så dårligt!
Der sker en misforståelse og JEG undskylder med det samme.
Derefter begynder ejeren decideret og stå og lyve overfor mig. Og efterfølgende tale SÅ grimt og råber af mig!
Jeg er i chok! Jeg Vil ALDRIG anbefale nogen at sætte sine ben der!
Tvungen poseafgift
Ganske udmærket mad og flinke folk der arbejder der.
Men det er ikke i orden at smide en påtvungen poseafgift på 4kr i hovedet på folk når de bestiller online til afhentning.
Det må være op til den enkelte om man vil have en pose eller ej.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.