Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies

Escrito pela empresa

Nordiccards er skabt med ét formål: at løfte produkter ind i en verden af omhu og æstetik. Vi forhandler officielle varer, men det er ikke blot udvalget i sig selv, der gør forskellen – det er den måde, vi kuraterer og præsenterer dem på. Hver vare i sortimentet er nøje udvalgt, fordi vi selv ville vælge den. Det betyder, at kvalitet, funktionalitet og udtryk altid går hånd i hånd. Når vi sammensætter produkter, tænker vi ikke kun på brugen her og nu, men også på holdbarhed, helhed og den glæde, de skal skabe over tid. Hos Nordiccards tror vi ikke på at ændre selve produktet for at gøre det bedre. I stedet handler det om at finde og sammensætte det rette – og præsentere det på en måde, der forlænger glæden ved at eje og bruge det. Man skal kunne tage sig af sin samling med samme omhu, som den er samlet med – og være tilfreds med både funktion og udtryk. Vi tror ikke på, at man behøver ændre selve produktet for at hæve niveauet. Det handler om at samle det rigtige – på den rigtige måde.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Er fuldt ud tilfreds 👍🏻

Først gang jeg handler her og er fuldt ud tilfreds med oplevelsen, altid skønt med hurtig ekspedition 👍🏻

9 de março de 2026

Resposta da Nordiccards

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse Laila! Vi er super taknemmelige for dig som kunde, og at du havde en god oplevelse

5/5.

Perfekt og sikker indpakning og kundeservicet var i top.
Kan ikke sige andet end en 5/5

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Nordiccards

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse Emil. Vi er så glade for at have dig som kunde og at du var tilfreds med dit køb og vores support!

Godt pakket ind og hurtigt sendt

Godt pakket ind og hurtigt sendt

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Nordiccards

Tusind tak for din fine anmeldelse Anders. Vi er meget glade for at kunne sende din pakke sikkert og forsvarligt! Tak for at du valgte os :)

God oplevelse

Gode tilbud på vintage kort i den oplyste stand.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Nordiccards

Tusind tak for din fine anmeldelse Sebastian - vi er meget glade for at du fandt hvad du havde brug for og at det levede op til dine forventninger :D!

Sikker og hurtig levering

Kortet jeg bestilte fra 1999 levede helt op til beskrivelsen og mine forventninger efter at have læst deres forklaring af stand / grading. Der var hurtig levering og kortet var ansvarligt pakket ned. Det eneste der kunne gøres anderledes var måske at klistermærket til at forsegle toploaderen var næsten umuligt at få op 😅 men på den anden side, så løb kortet heller ikke nogen steder.

18 de novembro de 2025

Resposta da Nordiccards

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌
Det glæder os virkelig, at kortet levede op til dine forventninger, og at leveringen gik hurtigt. Tak for din feedback omkring klistermærket – det tager vi til os, så det bliver lidt lettere at åbne fremover ;D

Nemt, godt og hurtigt

Super god oplevelse hos nordiccards.dk. Jeg købte en toploadermappe fra Gemloader til mine kort, og den fungerer perfekt. Hurtig levering og ingen problemer – kan varmt anbefales.

6 de novembro de 2025

Resposta da Nordiccards

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er super glade for du var tilfreds med vores service :D

Kan anbefales

Hurtig levering og produkt ankommet godt beskyttet og i god stand.

30 de outubro de 2025

Resposta da Nordiccards

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på ⭐

Classificada 5 em 5 estrelas

Dansk webshop med god kundekontakt

Skrev til supporten og fik hjælp på mit spørgsmål. De er meget venlige og det er en rigtig dansk hjemmeside, selvom farvetemaet/baggrunden er lidt sketchy. Kan helt klart anbefale at handle der :-)

3 de setembro de 2025

Resposta da Nordiccards

Hej Rasmus :D Vi er rigtig glade for du havde en god oplevelse, og tak for anmeldelsen! Dejligt med noget feedback på farvetemaet - det er noteret ;D

Fantastisk personlig service!

Varen ankom hurtigt efter bestilling og der var en gave og et fint kort med som jeg blev virkelig glad for!
Tak fordi i hjælper med at gøre min samling sikker.

20 de agosto de 2025

Resposta da Nordiccards

Mange tak for din dejlige besked Micheal - vi er meget glade for at du havde en god oplevelse !

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte fra nordiccards og det var…

Jeg købte fra nordiccards og det var den bedste service jeg nogensinde har fået fra en webshop. Tingene kom til tiden, det var såååå flot pakket og varerne var også i så god stand. Jeg kan kun give 5 stjerner men jeg ville give 10. Her vil jeg handle igen ❤️

18 de julho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais