Onze duikreis was perfect geregeld Het was wederom perfecte duikdagen en super geregeld door Egypte.nl. Wij hadden het resort, duiken etc. opgegeven. Het werd tot in de puntjes geregeld door Sh... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
We hebben in december de Ramses rondreis (Cairo, Aswan, Abu Simbel, Kombo, Luxor. Hotels en nijlcruise) gedaan. Dit was fantastisch. Alles gezien wat we wilden zien. Geweldige gidsen Said e... Ver mais
Egypte.nl heeft onze excusie van begin tot eind super georganiseerd. Alles was perfect geregeld. Wij hadden een dagexcursie naar Cairo geboek per vliegtuig. We werden netjes optijd opgehaald en terugg... Ver mais
Informações sobre a empresa
www.egypte.nl is dé Egypte specialist op het internet! Wij bieden u een helder en kwalitatief goed aanbod van reizen naar het schitterende Egypte. Nijlcruises, stedenbezoeken of gewoon lekker relaxed een strandvakantie in een hotel of resort, bij egypte.nl vindt u het allemaal!
Informações de contacto
Waarderveldweg 91 , 2031 BK, Haarlem, Holanda
- 020-2615259
- reizen@egypte.nl
- egypte.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Alles was tot in de puntjes geregeld
Alles was tot in de puntjes geregeld!
I.p.v. groepsreis Horus, hadden we gedurende de rondreis steeds een privé-gids voor ons alleen!
Top:
-Management-organisatie-programma-uitvoering-betrokkenheid-beschikbaarheid-dienstverlening.
-Methodiek en zeer grote kennis op allerlei vlak van gids Habashy tijdens Nijlcruise. (Gids in Cairo was echter ondermaats, zowel qua bekwaamheid Nederlandse taal als kennis cultuur/ egyptologie.... )
-Programma, onze eerste beleving aan Egypte, was TOP :
*Nijlcruise (Luxor /Aswan) tempels, piramides,
Steenkapperij (buurt Vallei der koningen,) esoterische oliën en parfums (Aswan,)
* beleving stad Caïro, theewinkel (Gizeh,) Grand Museum, (op eigen initiatief 2 dagen, ) Bazaar ..... 👍
-Aan te raden mindsetting, voor ons als toerist, m.b.t. fooien en opdringerige houding verkopers in de toeristische trekpleisters!!!
Extra opmerkingen
-negatief :
*1.geur en aanhoudend geluid van dieselmotoren bij de aanlegplaatsen Nijlcruiseschepen.
*2. overleg vooraf over persoonlijke aanpassingen, verliep soms wat moeizaam, tijdens de reis echter perfect!
-positief:
*maaltijden (zeer) goed (variëteit-kwaliteit.)
* Upgrade, door ons aangevraagd, naar Mövenpick Resort in El Gouna= zeer sterk aan te raden (locatie, kamers, maaltijden!)
Reisorganisatie :
beoordeling, zeer goed, dikke 9!
Alles was super goed geregeld
Alles was super goed geregeld, goede Nederlands sprekende gidsen. Fantastische hotels, en goede chauffeurs.
Top cruise langs de wonderen van Egypte
Onlangs heb ik via Egypte.nl een onwerkelijke cruise geboekt langs de Nijl van Egypte. Alles was tot in de puntjes goed geregeld; transport, excursies en een gids die bijzonder goed Nederlands sprak! De luxe cruise was een fijne combinatie van touristische trekpleisters zoals de tempels van Karnak, Luxor en Vallei der Koningen. Dit werd afgewisseld met wat tijd om te relaxen op het zonnedek of in de stad. Als kers op de taart was het eten ook nog eens voortreffelijk.
Onze duikreis was perfect geregeld
Onze duikreis was perfect geregeld
Het was wederom perfecte duikdagen en super geregeld door Egypte.nl.
Wij hadden het resort, duiken etc. opgegeven. Het werd tot in de puntjes geregeld door Sherif en Samir.
Alles klopte, hotel, tranfers, kant-duiksessies.
Al het gebeuren stond niet op hun lijstje maar toch alles perfect geregeld, ook transfers, vluchten etc
Cairo en nieuwe museum pyramides en Alexandrie
Wij hebben een op maat gemakte reis geboekt bij egypte.nl en dat is uitstekend bevallen. Alles klopte tot op de kleine details uitstekende gidsen en chauffeurs maakten het reizen erg prettig. Wij gaan zeker een plan maken voor volgend jaar richting Aswan en Abu simbel. Dank voor de goede service.
zoals altijd goed
De derde keer dat ik via dit bedrijf en dan met name Samir naar Egypte ben gegaan. Mijn vrouw en ik verbleven in het albatros palace hotel en alles was echt perfect!! De communcatie vooraf, de transfers op tijd, het visum netjes geregeld en het hotel albatros was ook super. Ook hebben wij via Egypte.nl een 5 daags duikpakket gereserveerd.
Ik had mijn reis slechts 3 dagen van…
Ik had mijn reis slechts 3 dagen van tevoren geboekt en toch heeft Egypte.nl alles perfect voor mij geregeld en dat ook nog eens voor een hele mooie prijs! Ik was echt positief verrast hoe soepel alles verliep, van de boeking tot aan de aankomst. Alles was top geregeld, geen stress, alleen maar genieten. Zeker een aanrader als je snel weg wilt én goed verzorgd op reis wil gaan. Dankjewel Egypte.nl, ik boek de volgende keer weer bij jullie!
Prachtige Egyptereis
mei 2025 combinatie Cairo/woestijn/Hurghada resort reis gemaakt. In NL onze wensen besproken en dit is mogelijk gemaakt. Alles, van contact persoon in Egypte, NL sprekende gids, transfers was perfect geregeld tot in de puntjes. Als je iets van de geschiedenis van Egypte wil weten en rond wil reizen dan raden wij deze reisorganisatie aan.
Sterk aan te bevelen
Als ervaren reizigers kunnen we stellig beweren dat we nog nooit zo`n perfect georganiseerde reis hebben gemaakt met een reisorganisatie als met Niletravel/Egypttravel. Alles klopte tot in detail. Of het nu ging over de ontvangst op de luchthaven de (perfect) nederlands sprekende gidsen of het nakomen van de afgesproken tijden, alles was perfect.
De aanbeveling vanuit Nile travel van de hotels en met name de recent gerenoveerde MS Renaissance waar we de Nijlcruise mee hebben gemaakt sloot perfect aan bij onze (hoge) standaard van eisen en verwachtingen. Tijdens onze reis kregen we zelfs regelmatig berichtjes van de contactpersoon in Cairo om te vragen of alles naar wens verliep en hij hield ons op de hoogte van eventuele wijzigingen (bv vluchttijden). In aanloop bij het boeken van de reis (ik was via ChatGPT op Nile travel uitgekomen) besteedde Samir alle tijd en aandacht om naar onze wensen te luisteren en kwam met passende voorstellen. erg prettig en betrouwbare organisatie. Ik heb Niletravel inmiddels al breeduit geadviseerd aan vrienden en collegae. Nogmaals bedankt Niletravel voor de uitstekende adviezen, service en organisatie
Amazing team
Amazing team
Good hotels
Good guide
Highly recommended
Top service! Voor herhaling vatbaar.
Top service!! 2 dagen van te voren bedacht dat we op vakantie willen gaan. Nergens meer een reis te krijgen online. Viavia te horen gekregen dat dit reisbureau reizen naar Egypte regelt. Via whatapp contact gezocht en onze wensen aangegeven. Binnen no time was de reis geregeld en geboekt. Bij aankomst op het vliegveld werden we super netjes ontvangen door een aardige man die goed engels sprak (ook dit zat al bij de reis inbegrepen). Dus niks voor de transfer hoeven betalen terwijl we met een prive auto werden opgehaald (uiteraard wel een fooitje gegeven, niet omdat het moet maar omdat we het de aardige man gunde). Hij bracht ons nog even langs een betrouwbare bank op geld te pinnen en daarna netjes bij het hotel afgezet. Terug weg verliep ook top weer in een priveauto netjes afgezet op het vliegveld. Familie van de eigenaar heeft een hollands cafe/restaurant in hurghada marina. Ook zeker de moeite waard om even heen te gaan voor hollands eten en gezellige nederlandse muziek. Ook zij hebben super aardig personeel! Via dit restaurant hebben wij ook een quat excursie geboekt. Je werd gehaald via hun en na de excursie netjes terug gebracht top! Het hotel en alles was helemaal top. Echt een aanrader om via dit bedrijf jou vakantie te boeken! Volgende keer willen wij zeker weer naar Egypte en gaan we zeker weer via Nile travel boeken. Egypte zelf was namelijk ook echt super! Het land, de mensen, het eten, het weer , alles was top!
Van planning tot uitvoering: vlekkeloos verlopen!
Alles was tot in de puntjes geregeld, precies zoals afgesproken. Bij aankomst stond er direct iemand van Egypte.nl klaar en alle transfers (van en naar vliegvelden, hotels en excursies) waren keurig op tijd — opvallend in een land waar tijd minder strikt wordt genomen ;) De communicatie vooraf was snel, duidelijk en er werd goed meegedacht. Een onvergetelijke en zorgeloze ervaring voor het hele gezin!
Schitterende trip met prima begeleiding
We zijn goed begeleid door chauffeurs en gidsen. Ook de hotels waren aangenaam en fraai gelegen. Grootste deel van onze reis waren we met zijn tweeën met een gids en chauffeur. En dat was en voelde heel luxe. Slechts één nadeel te vaak moesten we (extreem) vroeg op vooral bij de binnenlandse vluchten trouwens. Maar overall was de reis heel aangenaam en hebben we àlles gezien wat op ons verlanglijstje stond.
Heel tevreden over Egypte.nl
De reis en de transfers en ook de geboekte excursie waren heel goed!
De chauffeur stond keurig conform afspraak voor ons klaar. De accommodatie was heel prettig en we hadden geluk; we kregen een upgrade.
Ik weet niet of Egypte.nl de goedkoopste aanbieder is; hoe dan ook, de service en klantgerichtheid is heel goed!.
EGYPTE.NL 👍👍👍
Al wat we wilden zien hebben we gedaan.
Vliegtuigen aankomst taxi,s vertrek excursies allemaal zoals gepland.
Alle transfers waren op tijd en…
Alle transfers waren op tijd en uitstekend geregeld wat zekerheid biedt zeker als je je taal niet machtig bent. Hou niet van resorts zou dat nooit kiezen, de cruise op de Nijl was prima maar vergeleken met 12 jaar geleden was nu het eten in de hotels beter dan op de boot. Aswan was 12 jaar geleden al een ramp en is nu nog veel erger geworden wat ik daar allemaal heb moeten mee maken is met geen pen te beschrijven en dat is heel jammer omdat het toeristen afschrikt. De gids in Cairo was van hoge klasse hij sprak Nederlands en was een uitermate prettig mens.
Wadi Lahmy Azur Resort
Boeking en transfer is prima geregeld en alles liep zoals gewenst. Ook de excursies waren goed geregeld. En een mooie kamer met prachtige ligging en uitzicht.
12 dagen all in Hurghada
Ik ben in contact gekomen met Samir van de fantastische organisaties Egypte.nl en Niletravel.
Ik had aangegeven dat ik graag met mijn vrouw en onze twee jonge kinderen (1 en 3 jaar) heerlijk wilde ontspannen in Egypte. Samir stelde gerichte vragen om onze wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Op basis daarvan kwam hij met meerdere opties, zodat we een weloverwogen keuze konden maken.
Uiteindelijk hebben we gekozen voor een prachtig 5-sterrenresort met glijbanen voor de jongste kinderen, grote waterglijbanen voor de oudere kinderen (en stiekem ook voor de papa’s!), én een privéstrand. Wat ons extra aansprak, was dat Samir eerlijk adviseerde om twee dagen later te vertrekken, omdat de vluchten dan gunstiger én voordeliger waren.
Ik waardeer enorm hoe goed er naar ons werd geluisterd en hoe Samir ons op een persoonlijke en deskundige manier heeft geadviseerd. Dankzij zijn aanpak konden we niet alleen comfortabeler vliegen, maar ook voordeliger uitkomen én optimaal genieten van onze vakantie. Het is duidelijk dat bij Egypte.nl en Niletravel de klant voorop staat, boven commerciële belangen. Dat is iets waar veel andere organisaties nog een voorbeeld aan kunnen nemen.
Wij kunnen nu al niet wachten op onze volgende vakantie naar het prachtige Egypte!
Geweldig avontuur :)
Mooi land en cultuur en de hele reis was goed geregeld! Goede organisatie waarin we ook fijn steeds werden meegenomen wat er op de planning stond en wat voor extra opties mogelijk waren. Professionele gidsen waar we tijdens de bezoekjes veel van geleerd hebben, dat maakte het extra leuk :) Het programma is wel vrij vol, als je het wat rustiger aan wil doen is dat wellicht goed om van te voren af te stemmen.