Onze duikreis was perfect geregeld Het was wederom perfecte duikdagen en super geregeld door Egypte.nl. Wij hadden het resort, duiken etc. opgegeven. Het werd tot in de puntjes geregeld door Sh... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
We hebben in december de Ramses rondreis (Cairo, Aswan, Abu Simbel, Kombo, Luxor. Hotels en nijlcruise) gedaan. Dit was fantastisch. Alles gezien wat we wilden zien. Geweldige gidsen Said e... Ver mais
Egypte.nl heeft onze excusie van begin tot eind super georganiseerd. Alles was perfect geregeld. Wij hadden een dagexcursie naar Cairo geboek per vliegtuig. We werden netjes optijd opgehaald en terugg... Ver mais
mei 2025 combinatie Cairo/woestijn/Hurghada resort reis gemaakt. In NL onze wensen besproken en dit is mogelijk gemaakt. Alles, van contact persoon in Egypte, NL sprekende gids, transfers was perfect... Ver mais
Informações sobre a empresa
www.egypte.nl is dé Egypte specialist op het internet! Wij bieden u een helder en kwalitatief goed aanbod van reizen naar het schitterende Egypte. Nijlcruises, stedenbezoeken of gewoon lekker relaxed een strandvakantie in een hotel of resort, bij egypte.nl vindt u het allemaal!
Informações de contacto
Waarderveldweg 91 , 2031 BK, Haarlem, Holanda
- 020-2615259
- reizen@egypte.nl
- egypte.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
I Love Egypte.nl
Ik heb Egypte.nl aan de telefoon gehad en wat was dat een vriendelijke reisorganisatie, vervolgens onmiddellijk bij hun een reis geboekt voor een concurrerende prijs en met meerdere personen. Zij hadden goede kennis van Egypte en al helemaal van de hotels aldaar. Vervolgens hebben wij fijne vluchten met een goed hotel aldaar gehad!
Het verblijf in Caïro met bezoek aan…
Het verblijf in Caïro met bezoek aan het Egyptisch museum en de excursie naar de piramiden waren heel goed verzorgd evenals de binnenlands transfers. De all-inclusive nijlcruise was prima georganiseerd, 's morgens een bezoek aan een heiligdom met in de middag varen naar de volgende bestemming. De tweede week aan de rode zee was in een luxe hotel met privé rif ook heel goed verzorgd met overal steeds een Nederlands sprekende begeleiding. Het was een perfecte reis. De start voor de reis was minder met een ernstig gebrek aan communicatie door problemen van het reisbureau.
bereikbaar en vlot reageren
altijd fijn als je direct contact kan leggen met je reis organisatie vooral als je door een lichamelijke beperking niet overal terecht kunt. En dat kan je bij Egypte.nl ze zijn vlot met reageren als je een vraag hebt.
Droomvakantie.
Perfekt georganiseerde vakantie (rondreis) gehad in Egypte. Het heeft ons aan niets ontbroken. Goeie excursies. Was echt genieten. Alle binnenlandse vluchten ook prima geregeld.
Alles was zo fijn geregeld vanaf de luchthaven
Alles was zo fijn geregeld vanaf de luchthaven naar het hotel en ook omgekeerd. Gewoon super geregeld allemaal
Perfect ingewikkelde reis geregeld
Perfect ingewikkelde reis geregeld, veel gezien, perfect begeleid, werkelijk alles klopte, niets dan goed.
Met de tijd graag een vervolg.
Goed georganiseerde reis.
Het was een verrassend goed georganiseerde reis. Zelfs op de luchthavens op de terugweg was er begeleiding. Eigenlijk hebben we geen echte minpunten kunnen ontdekken. Wat ons betreft was dit één van de best georganiseerde reizen en we reizen best veel.
Beste
Beste, dit bedrijf heeft mij lange tijd geholpen met mijn visum aanvraag, uitendelijk is het visum niet akkoord gekomen bij de ambassade maar de tijd en moeite die egypte.nl erin heeft gestoken waardeer ik heel erg. Ik hoop dat ik snel een reis kan boeken. Groeten Adil
Ik boek hier vaak mijn tickets naar…
Ik boek hier vaak mijn tickets naar egypte maar ook naar marokko en spanje. Tot nu toe is altijd alles goed gegaan.
Alles tot in de puntjes geregeld en…
Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd.
Apart bedrijf, maar wel een echte aanrader
Wij hadden in het begin wat problemen met het vetrekpunt. Dat zou Rotterdam zijn, echter werd het alsnog Amsterdam. Dat was een kleine tegenvaller, alleen heeft Egypte.nl dat ruimschoots goedgemaakt met allerlei compensaties. Wij hebben een fantastische reis gehad en in Egypte zelf zijn wij enorm goed en hartelijk ontvangen. Egypte.nl is anders dan anderen en dat bedoel ik zeer positief.
Hele leuke vakantie gehad in Hurghada
Hele leuke vakantie gehad in Hurghada, Dana Beach Resort. Super relax en heel goed geregeld door Samir!
Bezoek Hurghada maart 2022
Bezoek Hurghada maart 2022
T was lang geleden dat ik er geweest was. Hurghada is heel erg gegroeid. En voelt als een levendige vriendelijke kuststad met 3 centra. Niet te druk. Met een groot en gevarieerd winkelbestand, veel leuke cafeetjes, restaurantjes voor elk wat wils. Wil je t chique of knus en simpel of meer familierestaurant, aanbod genoeg. Allerlei leuke gezellige winkeltjes met divers aanbod. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. De stranden zijn vnl. bij de hotels en worden zo goed schoon gehouden.
Het havengebied is voor de toerist een heerlijk gebied om te vertoeven en te flaneren met een mooie boulevard. En gezellig om een voetbalwedstrijd te kijken en een drankje te drinken of wat te eten.
Met de minibusjes kun je je goedkoop en snel tussen de diverse centra verplaatsen.
Wat kun je er verder doen; een bootexcursie, een duik snorkelexcursie, t onderwaterwereld museum, woestijnexcursies, dagje luxor doen. Maar ga vooral genieten van t mooie weer, de heerlijke zee, het witte strand, de heerlijke keuken en de relaxte sfeer. Ik kwam er in ieder geval tot rust.
En aan de service van Egypte.nl is niets op aan te merken. Samir staat altijd voor je klaar.

Top Service
Hiii,
Ik boek hier al jaren mijn vakanties, en ben super blij met de service. Alles word altijd snel geregeld en als er problemen zijn worden deze meteen opgelost daar waar het kan. Ik raad iedereen aan om te boeken bij Egypte.nl.
Mijn meest recente vakantie heb ik op 07/02 geboekt naar Cairo en vanuit daar door naar Dubai.Ik ben dit keer ook erg goed begeleid door mijn hele vlucht en kreeg ook meteen de updates door van een vriendelijke medewerker Samir. Ik kreeg de juiste informatie door met betrekking tot de COVID-19 regels.

Ga hier niet mee in zee.
Ga hier niet mee in zee.
Met een groep van 12 man een duikreis geboekt en betaald naar Egypte via Sharif Mustafa / Egypte .nl
Er was niets geregeld en we konden fluiten naar onze centen.
Een grote oplichter!!! TRAP ER NIET IN

Bestaat niet meer!!!!
Bestaat niet meer!!!! Reizen worden geboekt maar uiteindelijk vertrek je niet! 2 jaar geleden zouden we nwe reis 2e persoon gratis krijgen maar nooit meer kunnen boeke , is failliet!

NOOIT MEER BOEKEN, NUL garantie
NOOIT MEER BOEKEN, NUL garantie ! Egypte.nl stuurt weer e-mails met reis aanbiedingen. Hij adverteert met PayPal garantie. Misbruik maken van de PayPal service. Zijn geen lid meer van SGR (royement) en diverse hotels willen geen zaken meer met hun doen. Inderdaad gebruik moeten maken van PayPal service toen ik in Egypte stond en opeens geen geldige retourtickets meer had, die waren teruggeboekt en niet betaald door Egypte.nl . Na alle onbeantwoorde mails en telefoontjes en de eigenaar onvindbaar was had ik gelukkig PayPal als redding voor de terugbetaling maar niet voor de onkosten als je reddeloos op het vliegveld in Marsa Alam staat.

Resposta da Egypte.nl
Verry nice people frienly en open and…
Verry nice people frienly en open and than the sea its a dream to swim here
Special place is sataya i love to go there
onbetrouwbaar
Ik ben in Feb. met Egypt.nl op vakantie geweest. Tijdens de vakantie werd er zomaar een dag uit het programma gehaald. Ik had 3 excursies die dag die geannuleerd zijn. Tijdens de vakantie heeft de reisorganisatie toegezegd dat dit teruggegeven wordt maar dit is nooit gebeurd. Telefoonnummer op website niet bereikbaar , geen reactie op mails. Ook bezoek aan bureau in Amsterdam helpt niet.
Deze reisorganisatie heeft een mooie…
Deze reisorganisatie heeft een mooie veelbelovende website maar levert helemaal niets.
Na online boeking hoor je helemaal niks meer van ze, ook geven ze geen antwoord op telefoon en mail...
Aangezien duidelijk is geworden dat de eigenaar is 'gevlucht' voor zijn financiële problemen en vermoedelijk in Egypte ondergedoken zit, raad ik een ieder af om de website Egypte.nl links te laten liggen.