Onze duikreis was perfect geregeld Het was wederom perfecte duikdagen en super geregeld door Egypte.nl. Wij hadden het resort, duiken etc. opgegeven. Het werd tot in de puntjes geregeld door Sh... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
We hebben in december de Ramses rondreis (Cairo, Aswan, Abu Simbel, Kombo, Luxor. Hotels en nijlcruise) gedaan. Dit was fantastisch. Alles gezien wat we wilden zien. Geweldige gidsen Said e... Ver mais
Egypte.nl heeft onze excusie van begin tot eind super georganiseerd. Alles was perfect geregeld. Wij hadden een dagexcursie naar Cairo geboek per vliegtuig. We werden netjes optijd opgehaald en terugg... Ver mais
mei 2025 combinatie Cairo/woestijn/Hurghada resort reis gemaakt. In NL onze wensen besproken en dit is mogelijk gemaakt. Alles, van contact persoon in Egypte, NL sprekende gids, transfers was perfect... Ver mais
Informações sobre a empresa
www.egypte.nl is dé Egypte specialist op het internet! Wij bieden u een helder en kwalitatief goed aanbod van reizen naar het schitterende Egypte. Nijlcruises, stedenbezoeken of gewoon lekker relaxed een strandvakantie in een hotel of resort, bij egypte.nl vindt u het allemaal!
Informações de contacto
Waarderveldweg 91 , 2031 BK, Haarlem, Holanda
- 020-2615259
- reizen@egypte.nl
- egypte.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Overzichtelijke site
Als je een reis naar Egypte wil boeken is deze aanbieder zeer compleet, niet duur, overzichtelijk en ook goed te bereiken voor evt vragen.
De site was overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen.
Zelf bepalen wat je wel of niet wil zien in Egypte, je kan je verblijf verkorten of verlengen, je kan je vakantie aanpassen naar jouw budget!
Bij problemen of vragen, kan je bij mensen terecht die dadelijk het probleem of vraag proberen optelossen.
goede prijs kwaliteits verhouding
Geen negatieve beoordeling wat betreft de dienst verlening op betrokken reis bestemming El Gouna De Three Corners goede vlucht met meer beenruimte en prima geregeld transport ter plaatsen.
Een reisorganisatie die heel veel voor zijn klanten doet en betekend!!!!
Ik maak al een aantal jaren reizen via Egypt.nl dus ik kan inmiddels beoordelen dat het een goed reisbureau is. De service heeft voor mij 5 sterren ,de aanbiedingen en reisinformatie is voor mij ook 5 sterren waard. Bv. Ik kreeg mijn factuur binnen en had daarover een vraag, dus meteen een bericht gestuurd en binnen 10 min. had ik al antwoord. Er is nu een hele nieuwe cruise waar ik zeker via Egypt.nl nog een keer op ga boeken .
prima correct vrendelijk attent helpen graag
wil je naar Egypte ga rustig naar Egypte .nl keuze genoeg kijk wat jezelf wil en je vind geheitd een bestemming bij Egypte .nl die je wil boeken bellen kan ook als je het niet zeker weet en je krijgt een vriendelijke prima info .
vriendelijkheid vind je in heel Egypte en dat hebben ze hier bij Egypte .nl o0ok in hun vaandel staan
kortom ZE DOEN HET GOED
Prima, en goede en snelle afwikkeling
Egypte.nl werkt samen met Nile travel.nl
Deze organisaties hebben een prima reis aanbod, voor een goede prijs.
De reis, het eten, de transfers met begeleiding en excursies waren uitstekend geregeld. Leuke en goede gids die Nederlands sprak op een charmante manier. Had een goede achtergrond, was daar n.l. conservator in een museum geweest.
Punt van aandacht is het fooien systeem. Dit wordt vooraf afgedragen, maar toch wordt op bepaalde momenten gevraagd om fooi, wat, door de gidsen en met name in Jordanië, onduidelijkheid schept. "Moeten we nou wel of geen fooi geven" denken we dan en horen we om ons heen.
Van de excursies zou wat duidelijker aangegeven kunnen worden hoe lang ze duren, b.v. is het een ochtend of dag excursie. Dit i.v.m. een bijgeboekte excursie, waarvan wij de indruk kregen dat het een hele dag was, terwijl het een halve dag was.
U beschrijft een uitgebreid programma, maar op lokaal nivo worden er afspraken gemaakt om stops te houden bij b.v. parfumerie, diamanthandelaar/sieraden winkel, etc.. Wij begrijpen dat u niet alles in de hand heeft, maar u kunt het wel benoemen in uw programma. Wij noemden het: "de commerciële breaks".
Dat er veel mensen komen verkopen en soms bedelen... er zijn veel arme mensen, je leert er mee omgaan. Kijk wat je leuk vindt om mee te nemen voor thuis. En wat ik ook eerder heb gelezen, en wat ik ook gedaan heb is pennen meenemen, daar wordt regelmatig om gevraagd, voor de kinderen op school.
Verder hebben wij GENOTEN van de reis, het land en de mensen.
Een aanrader!
Uitstekende gidsen, prgramma te veel op anderen ingeicht.
Aankomend op Schiphol bleken wij niet in de opgegeven vlucht te zitten, deze was zonder ons in te lichten omgeboekt. Accomodaties waren goed, aloewel sommige vergane glorie, zeker de cruiseboot, geen 5 sterren.. Goed georganiseerd in alle plaatsen, qua ophalen en wegbrengen door plaatselijke gids. Excursie gidsen prima. Ondanks dat wij GEEN groepreis hebben geboekt word je ingedeeld in een groep, en niet allen tijdens de excursies, wat nog logisch is, maar op de cruise word je zonder pardon aan tafel gezet met de groep waar je de komende drie dagen mee moet optrekken en dus ook eten!! Ook de tijd die tijdens de cruise beloofd is, voor de diverse excursies klopt absoluut niet en is zeker niet genoeg, je hebt soms een uurtje en wordt door de gids in een behoorlijk tempo door de tempel etc. gejaagd. Verder is het ons meerdere malen overkomen dat er andere gasten een vlucht moeten halen, waardoor de excursies werden ingekort. En werden afgeraffeld. Erg slecht en teleurstellend.
EGYPTE KNALLER ...
Prima website/goede info (tlf.) reis via Egypte.NL geboekt en wij hebben genoten van een heerlijke week 'echte vakantie':)
Heerlijke vakantie
Egypte.nl heeft een hele goede prijs voor een prima ressort. Zeker als je alleen op vakantie gaat. Bedankt.
Topservice, vriendelijk en zoveel keus!
Egypte.nl was de enige waar ik mijn reis kon vinden. Ik wilde graag een cruise en strandvakantie in één voor 8 dagen. Nergens kon ik dit vinden maar wel hier. Via de e-mail altijd goed contact met de medewerkers en alles kwam ruim op tijd binnen. Vond wel een nadeel dat ik niet wist of mijn betaling was binnen gekomen, het is toch veel geld en dan is een bevestiging via de mail wel fijn. Ook stond er op de site dat we op schiphol een visum moesten halen, op onze reispapieren stond dat we deze in Egypte kregen. Gebeld op Schiphol, duurde erg lang voordat ik iemand aan de lijn kreeg. Later andere keus gemaakt met bellen en toen ging het wel snel. Hadden achteraf niet hoeven bellen maar was toch even in de war. Verder een topvakantie gehad!
schitterende reis ; kwalitatieve gids ; zeer goede organisatie
Organisatie heel goed. Je moet wel vroeg opstaan, maar dan ben je ook bij de eerste bij de monumenten. We hadden de indruk dat Nile travel bewust hiervoor kiest. Het laat je toe om het eerste bezoek in alle rust te doen + voor fotografen om foto's te nemen zonder al te veel volk.
Gids was heel goed (Ramadan) . Geeft veel en accurate uitleg (werkte als archeoloog op de sites van Luxor).
Uitstap naar Nubisch dorp was voor ons niet echt zinvol. Dat was eerder een blitzbezoek voor toeristen.
Verblijf zeer goed - let wel op met de ligstoelen , zijn nogal gevaarlijk. Van het zwembad moet je niet al te veel verwachten (klein, niet al te best onderhouden). Het eten was wel super evenals de bediening. Voor ons moesten de feestjes er niet echt zijn.
Ga je in de perionde eind januari, breng dan zeker een winterjas mee. 25 ° maar wel een heel koude wind.
De website en uitleg zijn prima voor elkaar
De reis naar Egypte naar Marsa-Alam was heel goed geregeld.
Gevlogen met Transavia met nauwelijks vertraging en de afhandeling
ging ook heel vlot.
Brayka Bay Reef Resort is een heel mooi resort waar je prima de onderwater
wereld kan bewonderen. Het eten is heel goed met heel veel keus en zeer
uitgebreid.Personeel erg vriendelijk en behulpzaam
Min puntje zijn de harde bedden(bleek achteraf bij de receptie zo geregeld
te kunnen worden) en erg veel vliegen in periode eind Jan begin Feb.
heel goed!
Prettige bediening, sfeervol.
Voor herhaling vatbaar
Geweldige vakantie ervaring
Ondanks dat álles geregeld was, hebben wij het idee dat wij in een groot avontuur terecht waren gekomen. De Nijlcruise was een ervaring die we voor geen goud hadden willen missen. De uitstapjes onder leiding van gidsen waren perfect én de gidsen spraken Nederlands......uniek hoor! Daarna naar Cairo! Het reisburo heeft goed de onlusten in de gaten gehouden en zou ons nooit daar naar toe hebben vervoerd, als er iets aan de hand was. De rustkuur van 3 dagen tot slot, in Sharm el Sheikh heeft ons 'n totale vakantie ervaring gegeven. Wij zullen dit nooit vergeten en wensen vooral het Egyptische volk vrede en overleg toe in hun twisten!
indrukwekkende reis
De rondreis door Egypte heeft ons veel indrukwekkende tempels, piramides en graven laten zien. Het Egyptisch Museum vonden we een reis terug in de tijd wat betreft de collectie maar zeker ook de inrichting van het museum. De ballonvaart bij de vallei der Koningen en Koninginnen was fantastisch! Mijn lang gekoesterde wens om naar Egypte te gaan is met deze reis helemaal uitgekomen. We hebben alle highlights gezien en ervan genoten.
Wat een heel klein beetje jammer was maar wel heel erg vermoeiend: op twee dagen na ( 7.30) was het elke ochtend absurd vroeg opstaan voor excursies.
snelle persoonlijke reacties op vragen via email
Vragen over betaalmiddelen ter plaatse en over de aard en duur van de verschillende excursies werden snel en accuraat beantwoord.
Helemaal perfect!
Op zoek naar een last-minute naar Egypte kwamen we bij Egypte.nl terecht.
Werden netjes en snel te woord gestaan en direkt naar een alternatief gezocht omdat onze gewenste accomodatie uitverkocht was.
Op locatie in Egypte zijn we supernetjes geholpen door reisleider Mohamed en deze was de hele week bereikbaar voor het geval er iets mocht zijn.
Bij onze volgende reis naar Egypte gaan we zeker weer boeken via Egypte.nl
Prima. Vriendelijke mensen. Toppie.
super tevrede
Leuke vakantie gehad met mijn opa (84)
Alles was goed geregeld ,zelfs het geld teruggekregen van de excursies die wij niet hebben kunnen doen.
Aanrader!
Goede hulp van medewerkers van de website maar niet alles wat wordt aangeboden klopt met realiteit
De reis die we hebben gemaakt was ok. Echter kloppen een aantal zaken niet. Het 5-sterren cruise schip was niet echt 5 sterren naar nederlandse maatstaven. Dat was het hotel Sierra in Sharm el Sheik ook niet. Het eten was niet zo best in dit hotel en bovendien was het de hele dag erg lawaaierig overal binnen en buiten. Het personeel was vriendelijk maar dat vergoede allerminst onze negatieve gevoelens.All Inclusive klinkt weliswaar goed maar is zeer tendentieus te noemen. Voorts was de gids in Luxor van een matig niveau en werden we opgejaagd als vee om overal snel doorheen te gaan.( Tempels enz.) Voorts een bezoek aan een commerciele parfum zaak wat weinig met een excursie te maken had. De prijs/kwaliteits verhouding van de excursies die in de totale prijs van de rondreis zijn opgenomen kloppen niet met wat je zou betalen als je zelfstandig excursies ter plaatse zou hebben geregeld.