Ekris BMW en MINI - Groningen Opiniões 2

1. Concessionário auto
  2. Mercado Auto
  3. Concessionário de veículos motorizados
  4. Concessionário de carros usados

BMW & MINI dealer Ekris biedt u het grootste aanbod nieuwe auto’s, occasions, lease opties, onderdelen en accessoires en kunt u terecht voor Service & Onderhoud.

Informações de contacto

• Kieler Bocht 13, 9723 JA, Groningen, Groningen, Holanda

• +31605717273

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

2 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 35% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring.
Ik had een afspraak om 09:00 uur om mijn auto af te leveren voor APK en het vervangen van de remvloeistof. Je zou verwachten dat je dan ook redelijk op tijd geholpen wordt, maar helaas was dat niet het geval.

Pas om 16:45 werd mijn auto op de brug gezet. Om 17:10 kreeg ik te horen dat de auto afgekeurd werd vanwege een probleem met een remklauw. Er was echter geen tijd meer om dit direct te repareren.

De volgende dag werd ik gebeld met een offerte van €800. Deze heb ik netjes geweigerd. Tot mijn verbazing ontving ik vervolgens alsnog een rekening van €90 voor de APK-keuring en een 12-puntencheck waar ik niet om had gevraagd. Daarnaast is de remvloeistof ook niet vervangen, omdat daar blijkbaar geen tijd meer voor was.

Al met al een zeer teleurstellende ervaring, vooral door de slechte planning

Ow ja de apk is gewoon goedgekeurd bij kwikfit in assen, zonder de remklauw te vervangen

20 de abril de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Ekris BMW en MINI - Groningen

Resposta da Ekris BMW en MINI - Groningen

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Jammer om te lezen dat uw bezoek aan onze werkplaats niet naar wens is verlopen.
Graag willen we wel enige toelichting geven op de planning van die dag. De afspraak stond ingepland als een reguliere dagafspraak waarbij de auto om 09:00 uur gebracht zou worden, en niet als wachtafspraak. De werkzaamheden zouden daarom gedurende de dag worden uitgevoerd. De auto is uiteindelijk later dan gebruikelijk de werkplaats ingereden, rond 16:00 uur. Dat is uiteraard later dan gewenst en wij begrijpen dat dit voor frustratie heeft gezorgd.
Naar aanleiding van de eerder door u geplaatste review in de werkplaatsenquête heb ik inmiddels ook persoonlijk contact met u opgenomen om uw ervaring te bespreken.
Tijdens de APK constateerde onze keurmeester een aandachtspunt aan de remklauw, waarop de auto op dat moment is afgekeurd volgens de beoordeling van onze werkplaats. Dat de auto later elders wel is goedgekeurd zonder vervanging van de remklauw begrijpen wij dat dit vragen oproept.
De kosten die uiteindelijk in rekening zijn gebracht hadden uitsluitend betrekking op de uitgevoerde APK-keuring. De kosten voor de 12-puntencheck zijn reeds in mindering gebracht op de factuur. De remvloeistof is uiteindelijk inderdaad niet vervangen, omdat hiervoor geen tijd meer beschikbaar was.
Wij nemen uw feedback over de planning en communicatie serieus en zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Startproblemen met mijn BMW…

Ben vanwege startproblemen met mijn BMW 540i naar Ekris in Groningen gegaan. Daar is de accu gecontroleerd en is er een nieuwe accu geplaatst zonder dat een nadere afspraak hiervoor nodig was. Ben daarom zeer tevreden over de service. SUPER Ekris.

19 de março de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Ekris BMW en MINI - Groningen

Resposta da Ekris BMW en MINI - Groningen

Bedankt voor deze mooie review!

Groet,
Team Ekris Groningen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.