Eksklusiv Bilpleje Roskilde Opiniões 142

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De nye ejere er virkelig rare og behagelige. Fantastisk service de yder 🤌🏽 Har gjort mine rengjort hos dem gennem flere år. De har tydeligvis øget servicen efter de nye ejer har overtaget.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god service og rigtig godt arbejde👍. Fik denne gang en keramisk skyllecoating - virkelig flot resultat👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse Fantastisk oplevelse. Blev færdig præcist til aftalt tid - og gik hurtigt og omhyggeligt til opgaven. Vi bestilte en bronzepakke til en rigtig god pris, den inkluderer udvendig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig hurtig og kærlig behandling med en service i topklasse. Man bliver virkelig taget godt imod af det venlige personale i de behagelige omgivelser. Jeg bestilte en indvendig rengøring og blev ove... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Lavagem de carros

Escrito pela empresa

Velkommen til Eksklusiv Bilpleje i Roskilde. Se vores ydelser og priser. Book tid til din bilpleje allerede i dag. Danmarks billigste bilpleje center.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

God effektiv og hurtig

God effektiv og hurtig service og rengøring.
Absolut tilfreds og det var lækkert at kunne læne sig tilbage i 40 min. I varmen i venteværelset, imens bilen fik en ordentlig og grund vask og rengøring.

Absolut til at anbefale

12 de março de 2021

Tusind tak for de søde ord kære Lisa Maria. Det varmer I disse kolde dage 😊

Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke imponeret så find et andet sted…

Ikke imponeret så find et andet sted til at pleje din bil

7 de dezembro de 2020

Resposta da Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Hej Bogdan. Din bil var ekstremt beskidt, og har ikke været vedligeholdt i længere tid. Du har fået Bronze pakken som beskrevet, punkt til punkt. Vi kan desværre ikke få din bil ren med en almindelig rengøring. Vi vil henvise dig til at bestille en rengøring til 3800 ,- komplet rens indvendigt. Der er tilfredsheds garanti ved denne rengøring

Classificada 2 em 5 estrelas

Ret dårlig service og mødt med mistro

Bil blev egentlig pæn som forventet. Men da jeg skal stige ind i bilen, er håndtaget i føresiden knækket af.
Jeg spør den nærmeste medarbejder hvad der er sket. Denne kommer med en alen lang forklaring om højtryks maskine og det kan godt ske de knækker af!
Han henter sin chef, som overhovedet ikke tror det er en nyopstået skade. Han blir ved med at sige min bil har den type sygdom.
For ligesom at lukke samtalen går jeg med på at slå halv skade om at skifte det håndtag. Kan jo ikke vide om den var semi defekt inden.
Han lover hans chef vil ringe og snakke med mig vedr. udbedring, da de også har et værksted.
Her, halvanden uge efter, har stadig ikke hørt fra dem.
Finder et andet sted næste gang og anbefaler dem ikke til min bekendtskabs kreds.
Øvøv

25 de outubro de 2020

Resposta da Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Hej. Som forklaret har din mærke af biler en sygdom med at håndtaget knækker af. Vi har ydet det vi skulle.

Kedelig oplevelse

Beskidt venterum, fyldte skraldeposer.
Bronzeplus pakke, da der ankommes informeres om tillæg på 50 kr da bilen er 7 Pers, ud fra hjemmeside er det 8 Pers og opefter der er tillæg. Bilen ligner ikke den er håndvasket efterbeskrivelsen i pakken. Desværre var det ikke mig selv som kom med bilen, men min gamle far på mine vegne. Resultatet er nogenlunde, men ikke en gentagelse fra vores side en anden gang.

30 de junho de 2020

Resposta da Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Hej. Vores venteværelse bliver rengjort jævnligt og der er kun en skraldespand som bliver tømt.

Der står klart og tydeligt at der er tillæg på en 7 personers bil fra 50 kr. Bilen er selvfølgelig blevet håndvasket og der blev nævnt at bilen trænger til en grundig klargøring hvis det skal bringe gode resultater.

Du har købt den billigste behandling og har også fået den. Hvis det er kan vi lave en grundig klargøring som nævnt og kan trække prisen på basis rengøringen fra.

Løbere fra spejle mv.

Løbere fra spejle, beskidt rude og fælge ikke rene. Skriver besked men får svaret, at jeg skulle se i beskrivelsen. Fuldstændig til grin, at betale for at få ordnet sin bil og det så ikke er i orden.
Man tilbyder ikke at ordne det der ikke er i orden, øv at man behandler sine kunder på den måde.

31 de maio de 2020

Resposta da Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Hej. Det er tydeligt at du ikke har læst beskrivelsen. Dine Ruder var rene og de vandløbere kan man ikke stoppe. mht til fælgene så er det en vask af fælge og ikke rens som beskrevet. Du havde valgt vores basispakke og jeg tilbød dig en opgradering men du takkede nej.

Vi har gjort vores for at yde en god service.

Pas på tillæg!

Pas på tillæg, de gad ikke engang komme ud og gøre os opmærksomme på det!
I de her Corona tider gør vi det ikke!!
Det var svaret, da jeg tillod mig at sige at han vidste, at vi sad hele familien udenfor og det burde de have gjort.
Jeres bil var møgbeskidt råber han, det koster 100 kr ekstra i tillæg.
Jeg betaler og tillader mig endnu engang at gøre ham opmærksom på det ville have været en god ide at oplyse den slags.
Du kan bare kontakte en advokat, hvis du er utilfreds var svaret så.
Da jeg så gør ham opmærksom på at det er min kæreste sjovt nok, og det er hans bil han lige har ordnet, så går han ud til ham og taler med ham og vil give ham de 100 kr tilbage.
Han råber nu til mig at jeg skal lytte til min mand og lære hvordan man taler til andre mænd!!

Smukt kvindesyn Omar!!
Velkommen i 2020....

17 de maio de 2020

Resposta da Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Sikke en løgn historie og komme op med.

Der var ikke nogen som råbte af dig. Det var dig som piskede en stemning op og begynder at råbe og svovle som ikke er acceptabelt!

Bondefangeri!

Al kundekritik fejes af m "I lyver"! Har købt pakken m sæde imprægnering til 700 kr "fordi så kan man bare tørre skidtet af" og lak forsegling til 1200 kr, fordi "man bare tørrer skidtet af. Idag betalt 600 kr for bilvask, med pletter på sæderne, trods imprægnering"Dem kan i bare tørre af m en våd klud, når i kommer hjem"! Det er jo absurd! Når de netop skulle rengøre bilen indvendigt! Og pletter lige fra yoghurt efter ungernes danone, og tør stænk var hhv "harpiks" eller "asfalt", trods det var brune pletter! Enige med tidligere anmeldelser, det er bondefangeri!

10 de dezembro de 2019

Resposta da Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Hej. Jeg kan godt huske dig. Vi havde en klar aftale som du ikke overholdte og nu får du det til at se ud som om det er vores skyld. Halveden af hvad du skriver er løgn og der er aldrig blevet sagt at det `bare´kommer af men det er nemmere at rengøre.

vi yder altid en god service for vores kunder.

Super sted .

Super sted .. Fik en rigtig fin bil tilbage og mødt af søde mennesker . Jeg vil helt sikkert anbefale stedet til andre og selv komme igen ..

18 de setembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

De kører en tilbuds kampagne på deres…

De kører en tilbuds kampagne på deres pakker - jeg vælger så d.31/03-2019 at bestille tid til d.16/04-2019 og vælger hermed sølv pakken.
Imellem tiden er de stoppet med deres tilbuds kampagne, og nu vil de nu ha normal pris, trods der blev bestilt tid til bilen da de havde deres tilbuds kampagne..
Det minder om bondefangeri, og hvordan skal jeg som kunde vide hvor længe deres tilbud kører, når dette IKKE er oplyst på deres hjemme side.
Den efterfølgende sms korrespondance var en uskøn oplevelse, da de mere eller mindre benægter alt - fik dog slettet min tid, og finder nu stedet et andet sted - deres priser og tilbud kan man så ikke helt blive klog på..

15 de abril de 2019

Resposta da Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Hej. Vi havde skrevet datoer på tilbudsperioden. Men da du har bestilt tiden uden for tildbudskampagnen kan du ikke regne med at få det til den pris.

Bøjet benzinklap, dårlig service

Bøjet benzinklap. Har netop fået ordnet bilen i weekenden, resultatet var ok, men et par dage efter finder vi ud af at benzinklappen er bøjet.
Der er rengjort bag benzinklappen og det ser ud til at klappen er bøjet for meget under behandlingen.
Bilen har ikke været ude og køre efter behandlingen, der var overhovedet ingen forståelse for at det var sket hos dem.
Find et andet sted at få bilen rengjort.

2 de outubro de 2018

Resposta da Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Hej. Vi har snakket om at vi ikke har bøjet jeres benzinklap.

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse og service.

Dårlig oplevelse og service.
Vores bil kom derhen for at få en hurtig omgang til 200,- vi endte med at betale 400,- uden at have accepteret noget som helst andet end de 200. Min kæreste var alene derover med bilen og følte sig presset til at acceptere de 400 da hun var alene og de var 5 fuldvoksne mænd.
Bilen var på INGEN måde blevet gjort ordentlig rent du kunne knapt nok se de havde støvsuget.
Første og sidste gang vi bruger dem.

1 de setembro de 2018

Resposta da Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Hej. Der står klart og tydeligt i beskrivelsen at det koster ekstra for meget beskidte biler.

En ting er helt klart og det er at der er ingen som har presset din kæreste og du har fået varen leveret. Der findes ikke 5 voksne mænd der møder kunden men 1. I har enda fået tilbudt en grundig klargøring fordi at jeres bil var misvedligeholdt igennem længere tid.

Under al kritik!

Har netop fået foretaget en BRONCEPLUS Pakke til 250 kr.
Jeg sad i venterummet mens arbejdet blev udført. Efterfølgende klagede jeg over manglende støvsugning af sæder og måtter. Hertil fik jeg at vide, at det skyldtes hundehår på både sæder og måtter, og at det kostede 100 kr. ekstra.

På intet tidspunkt under mit ophold i venterummet blev jeg kontaktet og gjort opmærksom på problemet, hvilket er stærkt utilfredsstillende.

Hundehår i bilen har aldrig tidligere været et problem, når min bil har været til behandling hos Eksklusiv Bilpleje Center Roskilde, idet min hund altid opholder sig i et bur, når den er med i bilen. Under alle omstændigheder kommer den aldrig på måtterne i bilen og slet ikke på måtten under føresædet!!!!

Efter hjemkomsten har jeg selv støvsuget både måtter og sæder med min egen private støvsuger beregnet til almindelig husholdning, og begge dele er fuldstændig fri for skidt og hundehår.

Eksklusiv Bilpleje Center Roskilde anvender en industristøvsuger, men den trænger nok til en udskiftning eller minimum nye filtre.

Jeg finder et andet firma, der kan pleje min bil fremover.

5 de agosto de 2018

Resposta da Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Hej. Vi havde sagt til dig at din bil var misvedligholdt og at den trængte til en kabinerens men du valgte og beholde basispakken.

Super kvalitet til prisen

Vores Fiat 500 skal sælges og vi besluttede derfor at bestille en guldpakke hos Eksklusiv Bilpleje. Vi blev betjent af en høflig og venlig medarbejder og sammen gik vi bilen igennem og fik klaring over, hvad der skulle gøres. Da vi hentede bilen 24 timer senere var den funklende ren og uden en eneste plet og den blev gennemgået sammen med os af en anden høflig og venlig medarbejder.
Kan varmt anbefale stedet og vil bestemt selv gøre brug af deres service igen.
Tip! Kan anbefale at køre ad Navervej til Håndværkervej da vejens beskaffenhed her er bedre end ved indkørslen fra Københavnsvej

18 de julho de 2017

Billigt,hurtigt, godt

Har i dag får lavet en bronze behandling og motorvask. Alt forløb efter planen. Billigt og effektivt.
Lad dig ikke skramme af stedet, både det og vente rum ligner noget fra en olsen banden film.
Jeg kommer igen.

27 de março de 2017
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais