Eldabutiken i Lidköping Mycket proffsiga, trevliga montörer som gav oss konkreta och bra råd kring annan plats för kaminen än vi tänkt oss från början, vilket blev mycket bättre på alla sätt! Stä... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Otroligt nöjda med hela installationen av vår braskamin! Från början till slut kändes arbetet väldigt professionellt och väl genomfört. Installatörerna arbetade lugnt och noggrant, och vi blev sä... Ver mais
Eldabutiken Skellefteå. Vi köpte en braskamin med installation, typ full service. Allt funkade jättebra och gick snabbt, vi kände oss trygga och fick bra råd. De fixade även en ny stege på taket... Ver mais
Trevligt bemötande från både säljare och montörer. Det blev jättefint och bra. Värmer upp snabbt. Vad vi kommer att spara ved jämfört med den gamla kaminen. Ett stort tack till Elda butiken i Växjö.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Eldabutiken är Sveriges största fackhandelskedja med Eldabutiker, från Vellinge i söder till Luleå i norr. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme, där du som kund får kvalificerad hjälp från inspiration, tips och råd till färdig installation. Hos oss hittar du det bredast sortimentet av eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare i Sverige och Europa.
Informações de contacto
Fagerstagatan 18, 163 53, Spånga, Suécia
- info@eldabutiken.se
- eldabutiken.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Från visat intresse till färdig…
Från visat intresse till färdig installation så har vi fått hjälp med allt vi behöver. Trevlig personal, ordning och reda vid installation och städat efteråt. Vi är supernöjda. Rekommenderar eldabutiken i Borlänge.

Eldabutiken i Växjö kan rekommenderas
Eldabutiken i Växjö kan rekommenderas. Proffsigt bemötande och tillgänglighet vid frågor under processen. Leveransproblem av den modellen vi beställt löstes smidigt med erbjudande av alternativ utan extra kostnad.
Guldstjärna till Emmaboda Kommun och sotaren för smidigt och proffsigt bemötande. Besiktigad av sotaren på förmiddagen och meddelad godkänd av kommunen på eftermiddagen samma dag.

Resposta da Eldabutiken
Från första besöket i butiken till att…
Från första besöket i butiken till att kaminen kom på plats har vi bara positiva upplevelser. Bra service, stor kunskap och jättebra arbete. Sotaren hade heller inget att klaga på så nu är det bara att elda

Resposta da Eldabutiken
Mycket nöjda med Eldabutiken i…
Mycket nöjda med Eldabutiken i Borlänge!
Från första kontakt till färdig installation har allt fungerat väldigt smidigt. Bra dialog, tydlig information och ett professionellt bemötande genom hela processen.
Installatörerna som var på plats var kunniga, noggranna och trevliga, och resultatet blev riktigt snyggt. Extra uppskattat att de dessutom lyckades få kaminen på plats innan jul.
Rekommenderas varmt!

Resposta da Eldabutiken
Super nöjd med både säljaren och…
Super nöjd med både säljaren och installatören! Blev kanonbra

Resposta da Eldabutiken
Professionella från första kontakt till…
Professionella från första kontakt till genomfört arbete. Mycket trevliga, duktiga och sätter kunden i centrum. Inget att klaga på utan supernöjda!

Bra kamininstallation.
Bra, snabb återkoppling med offert. Rimligt pris på kamin och installation. Bra kontakt överlag.
Blev fel dimension på röret som skulle kopplas på in i murstocken, vilket gjorde att vi fick vänta ca 1,5 vecka längre för att få kaminen färdiginstallerad. Vilket var lite tråkigt. Men det blev bra tillslut.

Eldabutiken Norrtälje
Bra köp process och utmärkt utfört arbete.

Eldabutiken i Norrtälje
Eldabutiken i norrtälje gäller detta. Väldigt bra bemötande redan i butiken med bra hjälp och snabb återkoppling gjorde det lätt att välja just Eldabutiken i Norrtälje. Monteringen var snabb och smidig! Stort plus var att montörerna gjorde fint och städade noggrant efter sig och trevligt bemötande! Vi är supernöjda med hela resultatet!

Eldabutiken Åre-Östersund
Tack eldabutiken i Åre som fixade min utdömda kakelugn och min täljstenskamin så jag till vintern kan få det varmt o skönt i huset.
Lösningsorienterade och snabba gjorde att den sagda summan från början till slutsumman blev mycket mindre och således ett glatt överaskande.

Eldabutiken i Norrtälje-Installation…
Eldabutiken i Norrtälje-Installation Högmarsö.
Fick tips av en vän att kontakta dom.
Snabbt svar med offert, även snabb återkoppling på när arbetet kunde utföras. På dagen det skulle installeras flöt allt på utan bekymmer, trevlig och kunnig personal. Sotare bokade dom in samma dag, mycket smidigt, kan "varmt" rekommendera dom.

Rekommenderas starkt!
Utmärkt service från det första mötet i butiken till installationen hemma!

Vi anlitade Eldabutiken i Växjö
Vi anlitade Eldabutiken i Växjö, grym service från start till klart!
Kan verkligen rekommendera!

Eldabutiken Östersund
Thomas och Liena i butiken, och grabbarna som installerade kaminen för oss i Östersund.
Vi har bara varma rekommendationer att säga om detta gäng! 👌😀
Vi är så tacksamma! Proffsigt bemötande, servicminded genom hela processen, snabb leverans och installation när vi var sent ute och hade önskemål om att få allt fixat innan jul.
Dom alla överträffade helt klart våra förväntningar!
Stort, stort tack Eldabutiken i Östersund! 👌😀
Eva och Daniel

Eldabutiken i Ystad
Eldabutiken i Ystad. Från första samtalet med Petri till att allt var klart med att ha installerat rökgasfläkten har vi känt oss så väl omhändertagna. Allt har gått perfekt med: avtalad tid, arbetet på plats, noggrannhet, lugn och tid till att förklara för oss hur den fungerar, visade oss det rätta sättet att elda, snabb återkoppling (på kvällen!) av Petri när vi behövde ställa en fråga och vetskap om att vi kan kontakta Petri vid behov. Kunde inte varit bättre. Tack

Dålog behandling
3 veckor innan vår leverans av tillbehör ( stegskydd, vedstapling etc) var vi i kontakt med Eldabutiken i Ystad. Vi avtalade vecka 49 på fredagen och att de skulle skulle laverara. 15.00 (eftersom jag inte hört något) ringde jag buitken och fick reda på at de skulle komma 1630.
16.20 ringe de och sa att mina varor inte kommit (efter 3 veckor). Personen jag pratde med bad väldigt mycket om ursäkt men skulle koppla mig vidare, När jag bad om en ny leversandatum
Jag fick kontakt me en person som hette Petri(?) som nästan genast beskyllde mig för en dålig attityd, trots att det var butiken som gjort fel. Jag ville veta när de kunde leverera istället. Fick höra att de inte kunde ge närmare besked än nästa vecka varpå jag svarede när då. Jag försökte påpeka att jag inte kunde sitt hemma och vänta hela vekcan .Efter ordväxling sa personen att han föredrog att annullera ordern, Jag gick med på detta och sa att jag inte skulle handla av dem mer varpå han sa att han inte ville att jag skulle komma till deras buitk fler gånger Jag har haft mycket kontakt med Eldabutiken i Vellinge där man får ett helt annat bemötande ( har köpt en kamin av dem). Jag har aldrig blivit så illa behanlda någonsin och jag brukar inte skriva omdömen på nätet men den här behandligen kräver att man pratar med butiken om kundnöjdhet

Kompetenta och trevliga
Trevligt bemötande, hjälpsamma i valet av braskamin och supersmidig och snabb installation. Kändes mycket tryggt.

Resposta da Eldabutiken
mycket bra kommunikation med Christer…
mycket bra kommunikation med Christer för och under arbetet. Trevliga killar som utförde arbetet även om det strulade en del. de städade bra efter sig

Högsta betyg
Högsta betyg, smidig kommunikation, kunniga, bra bemötande och framförallt oerhört serviceinriktade, känns tryggt från start till mål.

Super service
Super service, utvalg og leveranse! Kan på det varmeste anbefale å benytte Elda Åre : )