Eldabutiken i Lidköping Mycket proffsiga, trevliga montörer som gav oss konkreta och bra råd kring annan plats för kaminen än vi tänkt oss från början, vilket blev mycket bättre på alla sätt! Stä... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Otroligt nöjda med hela installationen av vår braskamin! Från början till slut kändes arbetet väldigt professionellt och väl genomfört. Installatörerna arbetade lugnt och noggrant, och vi blev sä... Ver mais
Eldabutiken Skellefteå. Vi köpte en braskamin med installation, typ full service. Allt funkade jättebra och gick snabbt, vi kände oss trygga och fick bra råd. De fixade även en ny stege på taket... Ver mais
Trevligt bemötande från både säljare och montörer. Det blev jättefint och bra. Värmer upp snabbt. Vad vi kommer att spara ved jämfört med den gamla kaminen. Ett stort tack till Elda butiken i Växjö.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Eldabutiken är Sveriges största fackhandelskedja med Eldabutiker, från Vellinge i söder till Luleå i norr. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme, där du som kund får kvalificerad hjälp från inspiration, tips och råd till färdig installation. Hos oss hittar du det bredast sortimentet av eldstäder för både hemmet och trädgården, från ledande tillverkare i Sverige och Europa.
Informações de contacto
Fagerstagatan 18, 163 53, Spånga, Suécia
- info@eldabutiken.se
- eldabutiken.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Gäller Alingsås (samt tydligen också…
Gäller Alingsås (samt tydligen också Kållered).
Så mycket negativt att förmedla angående hela processen.
Skulle aldrig göra om det med dessa två!
Anser att Alingsås (samt tydligen också Kållered) är i behov av en stor organisationsförbättring och där man sätter kund i fokus. Vill dock lyfta fram Ammar (hantverkaren) som är en klippa och måste vara butikernas värdefullaste medarbetare. Glad, sympatisk, duktig, problemlösande, kundorienterad samt intensivt arbetande. Han skulle få 5 stjärnor eller fler....

Eldabutiken Norrtälje.
Eldabutiken Norrtälje.
Stort tack för en superproffsig installation av vår nya kamin!!! Fantastiskt bra kommunikation och trevligt bemötande. Bara lovord för firman och dess personal.
+++++

Resposta da Eldabutiken
Vi beställde en kamin av Eldabutiken i…
Vi beställde en kamin av Eldabutiken i Norrtälje och har nu fått den installerad. Vi är jättenöjda med utförandet och bemötandet från alla inblandade.
/P&M

Gäller Skellefteå...Bra bemötande
Gäller Skellefteå...Bra bemötande, snabbt å snyggt utfört arbete.

Resposta da Eldabutiken
Mycket bra service och enkel hantering
Mycket bra service och enkel hantering! Tummen upp!

Eldabutiken Växjö
Eldabutiken Växjö
Duktiga, kunniga och noggranna, både säljare och montörer.
Hjälpte till i tidigt skede med planering och lösning för utförande till klar installation.
Andra installationen de utfört åt oss och allt funkar bra.

Vedkamin från Eldabutiken
Trevlig och kunnig personal som alltid har svar när man undrar över något.
Duktiga installatörer som gjort ett fantastiskt jobb.
Är super nöjd. Tack! / Lotta

Super nöjd
Super nöjd. Bra service. Snab. Och smidig installation, trevlig montör.
Och kaminen ser fin ut.

Gäller eldabutiken i Norrtälje
Gäller eldabutiken i Norrtälje. Trodde aldrig att det skulle gå så fort från beställning till befintlig kassett i öppna spisen i fritidshuset. Så trevligt bemötande när vi besökte butiken första gången. Har funnits tillgängliga för stöttning under bygglovsprocessen som till slut gick igenom. Känns så proffsigt rakt igenom. Samma dag som kassetten installerades kom även sotaren för att göra sin besiktning, som även butiken synkade ihop. Nu sprider sig en härlig värme i stugan, inget mer ”elda för kråkorna ” här inte! Kan varmt rekommendera eldabutiken i Norrtälje.

ELDABUTIKEN LIDKÖPING
ELDABUTIKEN LIDKÖPING
Köpt och Installerad en fantastisk Contura braskamin hos oss ifrån eldabutiken Lidköping. Testat nu med bra resultat. 4 timmar eldning hålla stenen varm i flera timmar efter.
Leverans och installationen gick enligt plan.

Resposta da Eldabutiken
Kombination nya och gamla spisdelar och murning
Vi blev nöjda med att vi kunde kombinera ny murning och spis med delvis återbruk från tidigare vedspis och murning.

Mycket nöjd och inspirerad
Alltid vänligt bemött. Både i butiken och av montörerna. För mig är eldstaden hjärtat i ett hus. En viktig del av inredningen. Så denna gång blev de en ny Keddy K10 murspis. Fantastisk verkningsgrad med minimal vedåtgång.
Allt enligt vad personalen i butiken upplyste mig om. Gillar att besöka Eldabutiken i Kalmar ibland bara för att bli inspirerad och upplyst av den kunniga och förtroendeingivande personalen. Montörerna på plats uppträdde mycket proffsigt och artigt. Noggranna och skickliga. Rent och snyggt när dom var klara. Så väldigt trevliga att ha i sitt hem. Allt har blivit till stor belåtenhet och enligt den överenskommelse vi hade.
/Kim Johansson

Resposta da Eldabutiken
Val av kamin och installation
Från val av kamin till färdigställande av installation har andats kvalitet och hela processen har skett på ett mycket förtroendeingivande sätt. Har bara positiva saker att säga.

Resposta da Eldabutiken
Vi är så nöjda med kaminen
Vi är så nöjda med kaminen. Elda butiken i Norrtälje var proffesionella, vänliga och hjälpsamma genom hela ”affären ”. Vi rekommenderar dem verkligen.

Resposta da Eldabutiken
Från början till slut har jag haft en…
Från början till slut har jag haft en bra dialog med Eldabutiken i Norrtälje. Allt blev toppen!
Vi njuter av vår nya kamin som både ger mycket mer värme och kräver mycket mindre ved.
Marie på Singö

Bra jobb
Trevligt bemötande. Lätt att få kontakt. Bra jobb med installation av Draft booster samt regnhuva på skorstenen.

Vi anlitade Eldabutiken i Kalmar
Vi anlitade Eldabutiken i Kalmar. Mycket trevligt bemötande och hjälpsamma genom hela projektet. Snabbt installerat och trevliga montörer som var väldigt noggranna.

Resposta da Eldabutiken
Jag var väldigt nöjd med allt
Jag var väldigt nöjd med allt. Det var lätt att prata med dom. Det gick snabbt från att jag hade bestämt mig till att kaminen var på plats.

Växjöbutiken - Contura i8
Haft kontakt med Christofer på Elda butiken i Växjö för hjälp med offerering av en Contura i8 med sidoglas.
Snabb hjälp med offerten, kort leveranstider på grejerna, väldigt fin installation av insatsen i befintlig öppen spis. Mycket bra installatörer som gjorde sitt arbetet noggrant.