Koop hier niks!!!! Het product werd beschreven als jumpsuit, maar het was tweedelig. Heen en weer gemaild met telkens dezelfde inhoud: een paar procent terugbetaald of korting op een volgende aankoop... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestelling geplaatst 2 galajurken.Vond hun hier.Onmiddellijk ( binnen 3 dagen) bestelling herroepen. Weigering terug! Na 12 dagen ontvangen ,via Being naar België dan naar E- commerce Rozenburg doorge... Ver mais
Achat d une paire de sandales Direct après l achat je constate malheureusement que très mauvais site D habitude je vérifie avt mais bon Je veux me rétracter mais impossible je suis débitée Je... Ver mais
This website is a scam, as already indicated by several other reviews. They ship from China, and the same products/clothes can be found on other platforms as well for much cheaper. I fell for it once,... Ver mais
Respondeu a 18% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Wat een slecht bedrijf!
Artikel gekocht, na weken een bericht dat het artikel niet meer leverbaar was. Terugstorting aangevraagd, gingen weer een paar dagen overheen. Kreeg bericht dat ze dat via een andere afdeling moest aanvragen. Weer dagen later een bericht dat het artikel weer voorradig was en dat het werd voorbereid op verzending. Aangegeven dat ik mijn aankoopsom terug wilde en geen belangstelling meer had voor het artikel. Weer dágen later een bericht dat die aanvraag naar een andere afdeling moet. We zijn inmiddels in totaal een maand verder en nog geen geld terug!! Bestel hier niets!!!
Foto's op de site stemmen niet overeen…
Foto's op de site stemmen niet overeen met bestelde schoenen. Schoenen geleverd zonder veters en verkeerde kleur.
Bedriegers !!
Trap er niet in, hier niet kopen!
Oplichters! Dit soort bedrijven moeten van het internet af. Interessant bedrijf om eens onder de aandacht te brengen bij Radar of Kassa gezien de grote hoeveelheid negatieve reviews.
- Veel te dure Chinese kleding, rechtstreeks uit China. Je betaalt echt teveel. Je kunt het beter rechtstreeks bij Shein bestellen. Krijg je ook goede service.
- Maken kun eigen regels over retourkosten en annuleren van je aankoop om de drempel te verhogen. Dit kan juridisch helemaal niet.
- Bedrijf is onbereikbaar. Communicatie met hen is onmogelijk. Als je ze mailt krijg je AI mail terug en geen antwoord op je vragen. Je wordt met mails aan de lijn gehouden. Ze lossen de klacht niet op. Je krijgt geen retouradres als je je producten wilt retourneren.
Ik heb mijn zaak uit handen gegeven aangezien het niet vanzelf opgelost wordt.
Pure oplichterij
Had ik maar eerder deze reviews gelezen, ook ik ben in dit bedrijf getrapt dat gewoon niet anders dan pure oplichterij kan genoemd worden, ik bestelde een trenchcoat voor net geen 45€, de desbetreffende jas is absoluut niet van de kwaliteit dat ze er dit bedrag voor kunnen vragen, op 'joom' kan je hem voor 18€ kopen...
Dit is helemaal geen Nederlands bedrijf, mijn artikel bleek helemaal uit China te komen, ik moest bijna 2 weken wachten, gewoon dropshopping, ik ben zo kwaad dat ik hier ben ingetrapt en zal waar ik ook maar kan dit verspreiden zodat niemand hier hopelijk nog iets koopt. Echt schandalig!
Let op! oplichters.
Let op! Oplichters.
Op hun website adverteren ze met mooie kwaliteitsproducten maar in werkelijkheid krijg je een stuk stof geleverd wat in niets lijkt op de afbeelding waarmee ze adverteren. In ons geval was het product zelfs kapot. Op hun website staat dat wanneer er een kapot artikel geleverd word, de retourkosten voor hen zijn maar na het aanleveren van bewijs komt er natuurlijk geen respons meer. Wij zijn voor €54 euro opgelicht. Ik raad iedereen aan om op zoek te gaan naar een andere webshop en zeker niet te bestellen bij ellarose.nl.
Dropshipping in zoals het niet bedoeld is!!
Voor de Kerst een vest besteld. Deze kwam heel laat aan. En bleek uit China te komen. De kwaliteit was echt erg slecht. In de meerdere contacten met Ellarose.nl was het aanbod minimaal en werd verscholen dat ze oprecht handelen. Omdat het een slechte kwaliteit was voor een flinke prijs is het redelijk dat een bedrijf dit zelf terugneemt. Het vest heb ik naar China teruggestuurd. Nu zijn we inmiddels 3 maanden verder en is tot op heden nog niets teruggestort. Ga vooral niet in zee met Ella&Rose!!!
Verkeerd product geleverd
Verkeerd product geleverd. op eigen kosten moet ik dit naar China sturen.
vanaf begin Februari meerdere mails gestuurd maar een adres in Nederland om het product te retourneren krijg ik niet. Voorstel met korting kopen van iets anders of het juiste product toesturen maar dan wel weer 10 euro verzendkosten betalen.
Situatie:
Je koopt zwarte schoenen maat 38 Je krijgt bruine schoenen maat 34 . Betaal alleen de verzendkosten dan krijg je de juiste paar schoenen toe gestuurd.
Wat zal de volgende levering zijn? rode schoenen ???
Bij deze webwinkel moet je niet kopen!!!!
Ik probeer mijn geld terug te krijgen meldig gemaakt ACM
Dat zulke webwinkels (mogen) bestaan!
Dat zulke webwinkels (mogen) bestaan!
Als ik geen ster had mogen geven, had ik dat gedaan. Lang verhaal kort: artikelen van hele slechte kwaliteit. Retourneren drama. Inmiddels doet mijn pakket (retourkosten 25-30 euro) er al drie maanden over om bij de geadresseerde terecht te komen. Reden: het moet terug naar China. Ongelofelijk en ik trap hier nooit meer in!! Dat zulke webwinkels nog steeds (mogen) bestaan is een raadsel.
Extremely Frustrating & Unresolved After 2 Months
I ordered a coat in taupe (Order #5430), but I received it in a completely different color (rusty).
What followed was nearly two months of back-and-forth emails, repeated delays, and no clear resolution.
At first, customer support acknowledged that it might be the wrong color. Then they said they were “waiting for the team.” Then they offered partial refunds (10%, 20%, 30%) or store credit if I kept the item. Later, they claimed the color sent was correct — despite the clear visual difference in photos I provided multiple times, including daylight photos.
Key issues:
❌ No clear yes/no confirmation for weeks
❌ No prepaid return label offered
❌ Asked me to pay return shipping to China
❌ Repeated requests for “additional photos”
❌ Delays blamed on internal checks and holidays
❌ Standard policy used even though the issue was their mistake
The return address provided is in China, even though the webshop presents itself as Dutch. That means returning the item at my own cost would be expensive and risky.
I repeatedly requested a full refund because I received the wrong item. Instead of resolving it quickly, they prolonged the process and kept offering partial compensation.
The communication feels very scripted and avoids direct answers. Every time I asked for a timeline, I received another generic response.
After almost two months, I still do not have a refund.
I would strongly advise future buyers to be cautious, especially regarding returns and color expectations.
Very disappointing experience.
Sizes were off
I ordered a few items from this organisation.
I don't know why they pretend to be a Dutch company when they're not; lying about is not great.
The items I received, I found them on other platforms for waaaaaay cheaper so they are scamming you.
Nevertheless, I fell for the "scam" and didn't read reviews from beforehand so, it is my own fault.
Based on the items themselves, I did like them but the sizing of these items were pathetic. I could fit into items, but they were way too small than what was being suggested on the site.
Ik ben 87 jaar oud en stelde voor ik…
Ik ben 87 jaar oud en stelde voor ik een jas bestelde de vraag vallen de maten normaal uit of kleiner? Ik draag normaal maar 40, dan liever maat 42.ik kreeg een te kleine, mijn tweede arm kreeg ik er niet in. Ik mocht hem houden voor 17,95 als ik een andere bestelde.dat wilde ik niet.heel veel heen en weer gemaild ik wil hem retourneren maar heb geen retour bon.weer heen en weer gemaild en gevraagd om een retour bon uiteindelijk
kreeg ik een retour adres in China!!!!!! voor het retourneren moest ik bij Primera 34,98 betalen.Ik heb nergens gelezen dat dit een Chinese zaak was.
dan had ik het zeker niet besteld. Van Ella&Rose is geen adres te vinden.wat niet doen? Ik heb het pakket weer mee naar huis genomen 34,98 straks raakt het onderweg
zoek en ben ik dan 100 euro kwijt.
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat…
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Bestelling is een Temu versie van wat ik heb besteld, schandalig dat je dit willens en wetens zo durft aan te bieden! Overigens mocht ik de bestelling na een zoektocht bij de buren, zonder overleg, in de afvalcontainer vinden. Wat een aanfluiting. Benieuwd hoe lang ik mag wachten op mijn geld terug.
Zeer slechte website, puur bedrog.
Zeer slechte website, foto's komen helemaal niet overeen met wat je aankrijgt. Puur bedrog. En terug sturen is blijkbaar geen optie.
2 maal geprobeerd, nooit meer.
Deze firma heeft 2x het bedrag…
Deze firma heeft 2x het bedrag afgehouden van de bestelling, ook al beweren ze dit bedrag niet gezien te hebben. Tevens wordt het pakje recht uit China opgestuurd; maw koop dan liever zelf rechtstreeks, als je wil, bij Temu of Shein, is nog goedkoper ook.
Beste mensen
Beste mensen, goed uitlezen dat is laste reactie van mijn email op oktober 2025 heb ik mijn bestelling terug gestuurd nog bedrag van €84,50 niet terug gekregen en plus €26,30 mijn pakket terug gestuurd en nog moet ik €7,50 voor douane betalen !!! Lat goed op , deze webshop is nep!!!!
Ik begrijp je frustratie volledig en het is absoluut niet onze bedoeling om het proces nog moeilijker te maken. We willen dit dossier net zo graag als jij afsluiten met een terugbetaling.
Het is echter belangrijk om te weten dat deze douanekosten door de overheid worden opgelegd en niet door ons. Dit is een vereiste om het pakket vrij te geven. Als deze kosten niet worden voldaan, zal de douane het pakket niet vrijgeven en wordt het pakket uiteindelijk teruggestuurd naar jou als afzender in Nederland.
Om dit proces te versnellen, kunnen we het volgende doen: wij betalen de douanekosten nu voor je zodat het pakket direct wordt vrijgegeven. Houd er wel rekening mee dat we dit bedrag vervolgens zullen inhouden op het uiteindelijke terugbetalingsbedrag. Op deze manier hoef je zelf niets meer over te maken en kunnen we de afhandeling van je retourzending eindelijk voltooien.
Laat ons weten of je hiermee akkoord gaat, zodat we dit direct voor je kunnen regelen.
Sarah | Customer Support
Oplichters
Oplichters. Nu na 2 weken nog niets binnen. 1 ding zelfs nog niet verstuurd. Alles blijkt uit China te komen. Dus ook hoge retourkosten. Lijkt Nederlands maar trap er niet in. Dat heb ik al voor u gedaan.
Weigeren te retourneren
Onmogelijk om te retourneren. Er worden 10 mails gestuurd waarin doelbewust het retourformulier wordt achtergehouden.
De bestelling kwam niet overeen met het geleverde product, slechte kwaliteit, verkeerde info op de site
De bestelling kwam niet overeen met het bestelde product. Na het melden hiervan kreeg ik het antwoord dat het weldegelijk het juiste product was dat ze geleverd hadden. Hoe de ritsluiting van laarzen opeens van de binnenzijde naar de achterzijde verhuist, de kleur en de zool anders blijkt te zijn dan de foto op hun site. Ze zijn bij deze firma precies stekeblind.
Ze stelden een compensatie van 20% van de aankoopprijs (69.99 euro) voor of ik mocht op eigen kosten het artikel terugsturen. Op hun site staat vermeld dat deze kosten tussen de 15 à 30 euro liggen, niet dus liggen tussen de 70 en 100 euro.
Om nog maar te zwijgen van de verschrikkelijk slecht kwaliteit van deze laarzen! Ik durf ze nog niet gratis weg te geven, echt brol!
Koop zeker NIET bij deze malafide verkoopsite.
Stel bedriegers
Stel bedriegers. 2 truien besteld, maar wat na 4 weken toegekomen is, lijkt in de verte niet op wat ik besteld heb. Ook is de kleur en het gebruikte materiaal niet wat beschreven stond. Goedkope Chinese brol. Nooit kopen, je wordt bedot!
Ik ben er jammer genoeg ook ingetrapt.
NIET BESTELLEN bij deze webshop
NIET BESTELLEN bij deze webshop. Dropshipping! Je krijgt alibabba kwaliteit gestuurd, als het uberhaupt al correct geleverd wordt, of uberhaupt geleverd. Wij zijn twee maanden bezig geweest om geld terug te krijgen. Veel tijd en moeite, maar gelukt. Oh, laat je niet vertellen dat het naar China teruggestuurd moet worden! Ze hebben een adres in Nederland!!! Ik geef deze review nu pas omdat ik eindelijk mijn geld terug heb
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.