Otroligt bra pris på min tvättmaskin och väldigt snabb leverans. Det tog dock några dagar innan min order skickades efter jag gjort beställningen men sedan gick det undan...
Leia as opiniões dos outros
Köper den Sodastream maskin och när man ska börja använda den så är det en hel kass den läcker som ett soll men företagen man köper den ifrån ska vänta på att Sodastream ska höra av sig för en reklama... Ver mais
Reklamerade en Microvågsugn för några veckor sen och jag fick väldigt snabb återkoppling/service. Micron kunde inte lagas och den hade utgått från tillverkaren så jag blev erbjuden att välja ut en ny... Ver mais
Köpte en diskmaskin helintegrerad, en mycket trevlig person ringde upp mig för att dubbelkolla så att den passar mitt kök, vilket den gjorde, leveransen var mycket bra med, chauffören ringde 30min inn... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Ljungadalsgatan 10, 35112, Växjö, Suécia
- 0770-27 27 97
- info@enemo.se
- enemo.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Golvskydd för kyl/frys
Köpte ett golvskydd för kyl/frys. Mycket smidigt att beställa och att få rätt produkt. Det enda jag anmärkte på var att brickan var något smutsig när vi fick hem den.
Snabb leverans och bra pris
Snabb leverans och bra pris. Inget negativt att säga.
Enkelt
Enkelt att beställa, bra betalningsalternativ, leverans till bostaden och en bra produkt
Beställde en personvåg. Bra pris och snabb leverans. Bästa priset på Pricerunner.
Väldigt snabb leverans
Väldigt snabb leverans
Bakmasinen fungerar jättebra
Nöjd kund
Det gick smidigt bra info relativt snabb nöjd med service
Bra kundservice o Snabb leverans
Snabb leverans. Bra service. Behövde hjälp vid leveransen eftersom paketet var skadat, emballageskada. Postnord kunde inte hjälpa till. Jag fick snabbt hjälp av er kundservice. Frågor jag mailade efteråt besvarades snabbt. Allt bara bra.
Bra produkt och snabb leverans.
Mycket bra fort leverans och bra bemöt…
Mycket bra fort leverans och bra bemöt när men ringde kundservice
Jag är jätte nöjd!!!!!!
Bra priser och bra leverans
Bra priser och bra leverans. Det ända som var negativt var att det var svårt att följa sin order online där uppdaterades inget fören jag redan fått produkten levererad.
Lång leveranstid
På hemsidan står det :Alltid fri frakt
På hemsidan står det :Alltid fri frakt: men jag fick betala 199 kr. På min fråga varför så blev svaret :Frakten är från 0 kr:
Lite missvisande tycker jag.
Annars är jag nöjd. Bra pris på diskmaskinen.
Snabb leverans och varan är precis som…
Snabb leverans och varan är precis som annonserad. Är väldigt nöjd än så länge.
Ett mycket bra erbjudande på den produkten jag köpte och dessutom snabb leverans på valt datum. Toppen.
Tog mer ån en vecka innan paketet kom
Tog mer ån en vecka innan paketet kom. Stor arbetsbelastning?
Tog flera dagar efter att paketet registrerat till dess att transporten startade. Jag som mottagare vet inte vad som pågår. Kan uppfattas som störande. Leverantören säger att varan finns på lager. Stämmer det?
Annars acceptabelt!