Otroligt bra pris på min tvättmaskin och väldigt snabb leverans. Det tog dock några dagar innan min order skickades efter jag gjort beställningen men sedan gick det undan...
Leia as opiniões dos outros
Köper den Sodastream maskin och när man ska börja använda den så är det en hel kass den läcker som ett soll men företagen man köper den ifrån ska vänta på att Sodastream ska höra av sig för en reklama... Ver mais
Reklamerade en Microvågsugn för några veckor sen och jag fick väldigt snabb återkoppling/service. Micron kunde inte lagas och den hade utgått från tillverkaren så jag blev erbjuden att välja ut en ny... Ver mais
Köpte en diskmaskin helintegrerad, en mycket trevlig person ringde upp mig för att dubbelkolla så att den passar mitt kök, vilket den gjorde, leveransen var mycket bra med, chauffören ringde 30min inn... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Ljungadalsgatan 10, 35112, Växjö, Suécia
- 0770-27 27 97
- info@enemo.se
- enemo.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
proffsigt och Kundvänligt
Jag upplevde eNemos hantering av mitt case väldigt professionellt, vänlig, ansvarsfull och mycket kund vänligt.
Tack Dennis för all hjälp och ditt tålamod. Enemo är i särklass bästa leverantören som jag har ståt på på länge. Allt eloge till Dennis och kollegorna som var inblandad. 🙏👏
Inköp tvättmaskin
Snabbt svar när jag ringde, lätt att beställa, bra pris. Kunde ha stått lite tydligare vid beställning om man har trappor, som jag har några trappsteg på farstun. Chauffören var själv så vi fick hjälpas åt att lyfta.
Snabb leverans!
Tänkte inte igenom allt...
Jag beställde flera produkter samtidigt, tänkte inte igenom frakten. Frågade och fick snabbt svar och även mitt "problem" löst.
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans! Bra priser! Allt toppen!
Köpte en fotmassage apparat och…
Köpte en fotmassage apparat och konstaterade att den inte passade. Står på varan att det är öppet köp, vilket jag utnyttjade. Får sedan svaret att jag inte kan returnera den då det är en hygienartikel. Provade bara fötterna i den och hade den inte någon annanstans. Blir dyrt att prova skor framöver… Uselt företag!
Väldigt bra produkt
Bra produkt och bra bemötande!
Snabb leverans, bra bemötande från support och bra produkt. Jag är helnöjd.
Snabbt o enkelt
Snabbt o enkelt. Bra service vid kontakt ang leverans.
har inte fått leverans ännu
har inte fått leverans ännu. Varken spårning eller avisering fungerar. Paketet är i limbo.
Problemfritt från beställning till leverans.
För tillfället bästa erbjudandet för bäst i test-dammsugare, Electrolux Pure D8.2.
Problemfritt från beställning till leverans.
Supertrevlig kundtjänst
Supertrevlig kundtjänst som var service minded och hjälpsamma.
Snabbt leverans
Snabbt leverans! Supernöjd med expressomaskinen 😀 Bra pris!
Fick varan fort !
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Nice price. Snabb frakt.😃
Allt gick mycket bra
Allt gick mycket bra. Jag var runt på nätet och tittade på en kyl/frys. Och Enemo var butiken som hade lägst pris. (T.om Tretti kunde inte ens prismatcha) Beställde och betalade med Klarna. 3 dagar senare så blir den levererad
till ytterdörren i Piteå.
Så snabb leverans, och vi är mycket nöjde med våra nya kyl/frys. Har 2st bredvid varann. Prova det
Enkelt o bra!