Love the Classic Reformer classes here. They were also super nice and immediately offered to exchange the gloves that I recently had bought when they started to rip open. Customer service is a perfect... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg er utrolig tilfreds med Pilates-træningen og den fantastiske service. Alle mine spørgsmål bliver altid besvaret, og jeg får altid hjælp, når jeg har brug for det. Det er et meget professionelt... Ver mais
Super træning , havde ikke troet det var mig , men er nu så afhængig af mine træninger . Kan mærke min krop er blevet markant stærkere , balancen ligeledes meget bedre . Kan kun anbefales , selv t... Ver mais
A empresa respondeu
Overordnet godt. Nogle instruktører er dog mere fokuseret på sig selv end på deltagerne. Alle er under 25 år, hvilket er ufedt, når man selv er dobbelt så gammel. Vi vil bare træne og går ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.
Informações de contacto
Bernhard Bangs Allé 31, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- info@energii.dk
- energii.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 78% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Bedste reformer center
Elsker alt ved Energii fra træningen, til personalet til centrene☺️

Quick and kind communication
I communicated with the customer service about an issue and they were quick to reply, very helpful and kind 💯

God service
Jeg har trænet i Søborg siden juni og jeg er meget glad for træningen. Jeg har kontaktet kundeservice et par gange vedrørende nogle spørgsmål jeg har haft. Virkelig en behagelig, god og serviceminded oplevelse, samt hurtig og venlig respons på mine spørgsmål.
Sine

Resposta da Energii
The stuff was very helpful and…
The stuff was very helpful and considearte. They help me with solving my problem. Woudl recommend 100%

Resposta da Energii
Jeg har gået i Energii en måned og er…
Jeg har gået i Energii en måned og er meget positiv i forhold til både udbuddet af hold, instruktør niveau og mulighed for at booke hold.
Altid mødt med et smil og en hyggelig stemning. Det føles rart at komme der.
Er også blevet mødt med flexibilitet af deres kundeservice, selvom fejlen helt var min egen- hvilket jeg ikke er vant til andre steder fra. Det er meget positivt

Mega god service!
Hurtige til at svare og rigtig søde kundeservice medarbejdere, som står klar til at hjælpe!
Derudover har Energii de bedste reformer-hold, med fantastiske trænere og faciliteter.
Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da Energii
God effektiv træning og sødt personale/indtruktører
Fed træningsform med godt kvalitets udstyr! Instruktørerne er søde og gode til at hjælpe (specielt nye). Alt i alt godt tilfreds med min oplevelse :)

Resposta da Energii
I had a class at Energii Nørrebro today…
I had a class at Energii Nørrebro today at 2:30 PM. The moment I walked in, I encountered a stuffy, foul-smelling room. I had gone there for a one-day trial class. I asked the personal trainer who would be teaching us for a favor; when I explained that I was sensitive and allergic to gloves and didn't want to wear them, he repeatedly rudely told me he couldn't let me in if I didn't. I hadn't brought my gloves because I thought they would accept them. I didn't anticipate such a response, so I had to pay another 200 DKK to buy new gloves. The class was neither productive nor healthy for me, and I wasn't satisfied at all.

Resposta da Energii
Great classes and even better community m
Extremely quick customer service!
I sent an email requesting help changing my membership and it was sorted in the matter of a few hours!
And those classes and amazing!

Forstående.
Hurtig svar på mail og forståelse for, hvorfor jeg desværre ikke fik afmeldt min træningstid i tide.

Resposta da Energii
Effektivt men ikke rar stemning
Har det delt med oplevelsen i Energii Roskilde. Træningen er effektiv og hård, hvilket er godt. Mange instruktører er søde og har gode programmer, der passer til den store gruppe med meget forskellige udgangspunkter. Enkelte, fx hende der styrer centeret, har en giftig energi, der virker demotiverende. Der bliver ikke skabt et trygt rum, der giver lyst til at komme igen. Fx overhørte jeg på et tidspunkt en kvinde lidt forsigtigt meddele, at hun havde problemer med hoften og derfor kunne være begrænset i nogle øvelser. Hun blev mødt af følgende svar: ‘så begynder undskyldningerne allerede’. Kvinden sagde ikke mere, men så skamfuld ud.
Det holder jo ikke m, at man ikke kan meddele instruktøren at der er øvelser man ikke kan lave. Virkede meget uprofessionelt - og uempatisk.
Og så bør kæden måske overveje, om de skal lave retningslinjer ift musikken. Træningen virker på mine myoser i nakken, men ekstremt højt (så højt at man ikke kan høre hvad instruktøren siger) DJ Aligator mix har modsatte effekt.

Resposta da Energii
I have been training at Energii…
I have been training at Energii Østerbro for a year, and I highly recommend it! They offer a diverse range of classes, from Pilates reformer to circuit training in an infrared room. I hope that one day I will be able to complete the teacher training—yay! ❤️

God kundeservice
Sød, venlig og serviceminded service hos Energii! 👌

God træning
Det var sjovt at prøve og synes det var en rigtig god træning.

Resposta da Energii
Varieret og inkluderende træning med kanon energi 😎
Min mand og jeg har trænet i Energii i Greve i hhv. 2½ og 4 år og møder altid glade, dygtige og imødekommende instruktører både til reformer, den funktionelle træning i varmen på cirkel- og stram op-holdene og på de mere aflastende hold med mobilitetstræning, stræk og yoga 🤸🏼🏋️🧘♀️
Supergod træning og instruktion, som altid tilpasses den enkelte – alt efter om man har skavanker, der kræver lidt alternative øvelser, eller man motiveres af et kærligt los bagi og en sjov kommentar 😂 De har helt styr på, hvem der får energi(i) af hvad, og skaber god stemning og et godt fællesskab om træningen. Og faktisk på tværs af aldersgrupper, som er en anden fin ting ved træningsformen - alle kan være med på egne præmisser.
I øvrigt fede, energiske playlister 🎶💃
Vi træner også en gang imellem med vores datter i Energii på Frederiksberg - samme gode oplevelse 🤗

Resposta da Energii
Det er en rigtig god træningsform
Det er en rigtig god træningsform, hvor man til hver træning kommer hele kroppen igennem.

Resposta da Energii
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.