На відпочинку в Болгарії захворів малюк, нежить, хриплий кашель, температура. Звернулися до страхової компанії, протягом години до нашого готелю приїхав лікар і прям в номері оглянув дитину, уважно пр... Ver mais
A empresa respondeu
Знаходимося в таборі "Мандарин" (Болгарія), отримали кваліфіковану медичну допомогу від лікаря медичного центру Святого Миколая. Чуйний, турботливий, ввічливий, справжній професіонал. Відпочиваємо дру... Ver mais
A empresa respondeu
Звернулась в ensuria через застуду в подорожі. Оперативно влаштували консультацію з лікарем онлайн, попри останній робочий день тижня. Він вислухав, назначив ліки. Тепер піду купувати за рецептом. Пот... Ver mais
A empresa respondeu
На 2 день подорожі мала харчове отруєння чи інфекцію, почувалась дуже погано, блювала. Скористалась послугами страхової компанії, приїхав лікар, зробив укол, дав ліки, виписав рецепт. Лікар був уважни... Ver mais
A empresa respondeu
We are a digital health insurance service designed to care❤️. By working with our corporate clients and individuals we are revolutionizing insurance by making it simple, flexible, and customer-focused 👫
Tornimäe tn 7-132, 10145, Tallinn, Estónia
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Como esta empresa usa o Trustpilot
Дуже вдячна компанії за швидко надану допомогу. Вже вдруге нам допомогли. Поїздка з дитиною завжди квест, і дуже цінно було відчути, що про нас піклуються. Реакція на хворобу сина була швидкою, організували візит лікаря додому, що набагато все спростило. Бо везти хворого і ослабленого сина через усе місто було б важко. А так прийшов лікар, зробив призначення,заспокоїв.

Resposta da Ensuria
Their prompt and personalized help was really important when we had a difficult health situation while traveling. Grateful to Ensuria team for the high-quality service provided.

Resposta da Ensuria
Були в Португаліі в глибокому селі. Двоє дітей 7 та 2 роки одночасно захворіли з високою температурою. Допомогли дуже швидко і ще й в нічний час. Дуже вдячна!

Resposta da Ensuria
All needed help was provided. Thank you!

Resposta da Ensuria
Хотіла залишити свій відгук. Чоловік на відпочинку зламав ногу. Вдячні за роботу що не залишили нас на одинці зі нашими трудностями. Все було швидко та оперативно !!! Чоловіку зробили компʼютерну томографію та наложили гіпс. Вдячні за вашу роботу !!!!!

Resposta da Ensuria
Дуже вдячна страховій компанії, яка швидко зреагувала, надала інформацію, щодо нашого випадку. Швидко звʼязалась з клінікою в країні, де ми перебуваємо, завдяки чому моїй дитині швидко надали необхідну медичну допомогу.

Resposta da Ensuria
Всім рекомендую компанію! В найважчі часи поруч , в нашому випадку в дитини було важке отравлення , в той час як місцева швидка не допомагала , компанія знайшла нам клініку партнера, де оглянули , завезли в прокапали дитину два дні підряд! Обіцяють навіть відшкодувати медикаменти! Дякую велике , без вас я незнаю що б робила !❤️

Resposta da Ensuria
Had an incident with my mom being in Spain. Insurance covered all emergency service and provided full support. Appreciated!

Resposta da Ensuria
I liked the chat, it was easy and comfortable to use it. I got answers immediately at any time if the day and night.

Resposta da Ensuria
I am so thankful to all the team for the quick help in am emergency situation. My daughter's got sick in our vacation (stomach pain) in Bulgaria. Ensuria helped us to find a doctor and treatment emediatly after I wrote them a message. Now my girls feel much better. I am so thankful to the team. They are professionals. Thank you!!!

Resposta da Ensuria
Звернулась до страхової за кордоном, бо захворіла. Дуже оперативно відповіли та оргнізували все. Молодці. Прислали трансфер в моєму випадку до лікарні. В лікарні, лікарі зробили аналізи та дослідження, поставили діагноз. Все узгодили зі мною та сплатили. Страховку оформляла в Україні, бо їхала в іншу країну, тому здоров"я головне. Дітям і мамі, також оформила медичну страховку. Рекомендую цю компанію, як надійну та оперативну. Сподобалися оператори з якими я спілкувалась, вони гарно все пояснювали та керували. Дякую.

Resposta da Ensuria
Дуже оперативно відповідали і швидко знайшли лікаря в Іспанії. Дякую за оперативність!

Resposta da Ensuria
Быстро помогли в ситуации, дали точные указания. Постоянно были на связи во время обследования в больнице

Resposta da Ensuria
Лікаря організували швидко. Були уважними до процесу.

Resposta da Ensuria
Unfortunately we had bought insurance from Respect and Ensuria was Asistant company. During the insurance period the person under insurance felt really bad and we had to call emergency and went to hospital. It took us almost 30 minutes just to register the accident and get allowance to call to emergency. Later in the hospital we received information that all expenses need to be covered by ourselves and only after returning back to the country of residence we can apply for the compensation. Insurance company says that Assist suggested such a solution. Assistance company says that this is a recommendation from the Insurance company. So it looks to be long process to get my money back.
ENSURIA and RESPECT are the companies that cannot be trusted. Just be aware that instead of support you will get a lot of problems

Resposta da Ensuria
Захворіла дитина 10 місяців перебуваючі у Німеччині.
Звернувся до компанії і швидко отримав консультації та запис до лікаря.
Після прийому лікаря, консультанти поцікавилися станом дитини та обслугуванням лікаря чи була помога.
Дякую за допомогу!

Resposta da Ensuria
Не рекомендую ні за яких обставин співпрацювати з цією недокомпанією. Тільки шукає приводу нажитись на людському горі не надаючи жодного сервісу, який допоміг би вирішити питання. Все, що робить еншурія це використовує ваші гроші та затягує процес компенсацій та виплат вигадуючи неіснуючі причини. Спеціалісти, які надають допомогу телефоном взагалі не тямлять, що вони роблять. Складається відчуття, що вони знаходяться в, якомусь паралельному всесвіті, немов це не спеціалісти, а люди з вулиці. Є багато інших компаній, які надають, якісну та швидку допомогу.
Якщо говорити коротко то: Еншурія - це безвідповідальна, недосвідченна копанія, яка націлена на спустошення вашого гаманця. Їх не турбуєте ви, їх турбують ваші гроші.
Співпрацюючи з ними ви наражаєте себе та своїх близьких на небезпеку, бо якщо вам знадобиться термінова допомога, ви можете не отримати її вчасно. І випадок може бути летальним.
Оминайте їх 9ю дорогою.

Resposta da Ensuria
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.