Snelle vriendelijke helpdesk.Ze hebben te maken met klunzige DHL medewerkers die een pakket niet door een brievenbus krijgen van een tattooshop die open is en ook zelfs de deur open had en toch tot... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestelling wordt vlot geleverd en voldoet aan de beschrijving. Maar daarna begint de spam om een review. Na de vierde mail met de vraag om een beoordeling heb ik een uitgebreide beoordeling geschreven... Ver mais
Ik heb een paar maanden geleden een DELUX M618XSD (Delux Seeker) gekocht via ERGOwerken.nl De levering was snel en correct. Netjes verpakt, niks aan te merken! Echter na een tweetal maanden ging m... Ver mais
Voor vaderdag een warmy deken besteld. Zou de volgende dag door DHL bezorgd worden. Helaas heeft DHL een probleem met mijn adres (veel DHL chaufeurs gebruiken kennelijk Google Maps voor navigatie... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Saúde e segurança ocupacional
- Loja de acessórios para computadores
- Loja de computadores e acessórios
- Loja de Informática
Het gezond inrichten van je werkplek moet niet moeilijk zijn, toch? Dat vinden wij dus ook. We hebben er onze taak van gemaakt. Begin 2013 startten wij ergowerken. Heel wat dagen later mogen we dagelijks werkplekken in heel Nederland een ergonomische boost geven. Via chat, telefoon, e-mail en bezoeken op locatie geven we advies en leveren we producten waar je fijner je werkdag mee doorkomt. Een paar van onze mooie services (gratis verzenden & retourneren, 90 dagen zichttermijn) geven je meer zekerheid in het maken van de juiste keuze.
Informações de contacto
Holanda
- ergowerken.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Uitstekende producten en service
Meerdere producten bij ergowerken.nl besteld - deze zijn altijd op tijd en in goede staat geleverd.
Geen koude 'muis-hand' meer.
Geen koude 'muis-hand' meer, dus werkt goed. Snelle levering. Bestelling zonder problemen. Niet TE warm, net goed.
Duidelijke website en snel bezorgd!
Aanrader
Super snel verstuurd. Keurig verpakt. Mooi product
Blij mee! Ik heb goede ervaring met Ergowerken
Ik heb goede ervaring met Ergowerken. Heb een telefoon bureau standaard geleverd gekregen. Mooie stevige kwaliteit. Hoop dat het mijn nek/schouder gaat verminderen.
Zeer positieve ervaring
Goed overzichtelijke webshop, duidelijke informatie, vlotte bestelling, snelle verzending.
Zeer blij ook met de mogelijkheid tot betaling per factuur voor instellingen.
Product was naar wens .
Hele slechte service
Heb een duur toetsenbord gekocht (169 euro) waar een toets van kapot is gegaan. Ze hebben geen reserveonderdelen! En als je aangeeft dat je dat slechte service vindt krijg je daar geen reactie op. Kortom je kan net zo goed bij Ali kopen als bij dit bedrijf. Alleen Ali is dan nog een stuk goedkoper.
Ik heb een topervaring met Ergo Werken
Ik heb een topervaring met Ergo Werken. De persoonlijke afspraak die ik heb gehad op hun locatie in Breda gaf mij vertrouwen in dit bedrijf. Er wordt meer dan goed geluisterd naar de wensen en behoeften, en doordat er actief wordt meegedacht, verloopt het proces van het vinden van het juiste product zeer soepel. Het personeel is vriendelijk en heeft zijn expertise up-to-date.
Voor vaderdag een warmy deken besteld
Helaas heeft DHL een probleem met mijn adres (veel DHL chaufeurs gebruiken kennelijk Google Maps voor navigatie en die leidt je naar een verkeerd adres).
Pakketje dood leuk retour gestuurd, dus.
Contact opgenomen met Ergowerken, en die boden aan het pakketje dan maar met PostNL te versturen zodra het retour was, en dat is gelukt!
Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Very satisfied
I have ordered 2 power strips. I was very satisfied with quality of products, delivery time. It was also a great pleasure to just call them and ask couple of questions about the products. I got my answers in minutes.
Prices for my items were also very nice considering that shipping is free.
Teleurgesteld in bedrijf Ergowerken.nl
Mijn bestelling werd niet thuis geleverd maar bijna 5 kilometer hier vandaan. Leuk is anders. Schuld van PostNL maar ergowerken.nl nam het probleem “heel serieus” door laconiek te vertellen dat het postpunt maar 500 meter van mijn woonplaats verwijderd was (klopte niet natuurlijk) en dat ik het maar moest gaan afhalen. Mailverkeer was “correct” maar koud en formeel. Vriendelijkheid betekent toch iets anders voor mij. Bovendien kreeg ik na de betaling van 160€ direct een mail/uitnodiging voor een verzekering van de bestelde goederen te dekken. Niet gedaan uiteraard. Mijn bestelling zou maar voor 100€ verzekerd zijn bij een eventueel probleem. Eindconclusie : Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. Het was mijn eerste en laatste bestelling heb ik hun laten weten. Geen reactie meer terug gehad van ergoweken.nl. Dat zegt genoeg nietwaar. Volgens mij kan je toch nog even iets terugschrijven al is het om de klant te respecteren en te waarderen om de gedane aankoop hoe klein die ook is.
Ik heb twee keer gekocht en mensen zijn…
Ik heb twee keer gekocht en mensen zijn zeer correct. Rappe levering. Correcte prijs. Doe zo verder.
Eerste indruk perfect
Nog voordat ik het product in gebruik heb genomen al een uiterst goede indruk.
Waar je bij andere web bedrijven vaak bang bent wat er qua garantie en terugsturen allemaal niet mag, voegt ergowerken een briefje toe waar uiterst simpel staat uitgelegd wat je allemaal voor rechten en mogelijkheden hebt om terug te sturen.
Niet dat ik dat van plan ben, want het toetsenbord werkt perfect, maar het geeft een goed gevoel en vertrouwen in de winkel.
Top service
Binnen één jaar functioneerde het draadloze toetsenbord en dito muis niet meer. Kosteloos retour na contact met sevicebalie en kosteloos vervangen. Behalve deze service beveel ik Ergowerken aan: kennis van zaken, top service en enorm veel keuze!
Het toetsenbord werkt perfect.
Het toetsenbord werkt perfect.
Twee dagen geleden een nieuw toetsenbord besteld. Deze vandaag mooi mogen ontvangen zoals aangegeven in een perfecte staat.
Het toetsenbord zelf is lekker compact en kan makkelijk met me mee reizen door het 75% formaat.
Heel tevreden
Kwam precies binnen wanneer gepland. Er zat een leuk handgeschreven en gepersonaliseerd kaartje bij. Verder was het goed verpakt, goede tips erbij hoe je alles moet gebruiken, alles werkt naar wens en ziet er leuk uit.
De popcorn die ik erbij heb ontvangen was lekker :)
Goede service snelle levering.
Goede service snelle levering.
zat een kaartje bij handgeschreven met dank voor de bestelling, nog niet eerder meegemaakt :).
in dit geval ging het om een keyboard en ben er zeer tevreden mee.
Nice quick delivery
Nice quick delivery, well packed with a nice hand written note and some popcorn. Happy with my choice.
Super service en product (Zit Sta bureau)
Super service en heel persoonlijk.
Snelle levering en het bestelde bureau is netjes afgeleverd en gemonteerd
Bedankt ergowerken!