God service, de ringede til mig kort efter min bestilling, da det så ud som jeg havde lavet en fejl. Rigtig fedt at de er opmærksomme på den slags, de skaffede også varerne hjem hurtigere end de førs... Ver mais
A empresa respondeu
Erik Larsen og Søn havde lige præcis de vægmonteringsbeslag jeg havde fantaseret om jeg ville have. Super fed kvalitet - godt kram som man siger. Og levering var super hurtig. Kan varmt anbefale!
A empresa respondeu
gode produkter inden for modulær gelænder og rørbære systemer samt normalt mange vare på lager . og god service har brugt dem i mange år. samt anbefalet dem til mange hvis de syntes at opsvejst gelæn... Ver mais
A empresa respondeu
Skulle bruge en "NewYorker" garderobe og fandt Clarrods galvaniserede fittings hos Erik Larsen&Søn. En mail-forespørgsel blev lynhurtigt besvaret. Der er rigtig mange forskellige dele, men en genial... Ver mais
Escrito pela empresa
DIN STÅLSPECIALIST
Vi leverer højt humør, fleksible profilsystemer, stålsamlinger, rør og fittings til hele landet. Markedets bedste priser på kvalitetsprodukter fra Unistrut, KeeSafety og Lindapter samt vores egne Clarrods Clamps.
Stort udvalg | Gode priser | Stykvis eller kolli | Tilskæring på mål
Hovedvejen 219, 2600, Glostrup, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Der findes stadig kvalitet i denne verden. Det bliver bekræftet hver gang vi handler hos Erik Larsen & Dreng :-)

Resposta da Erik Larsen & Søn
God hjælp til at finde erstatnings produkter for at undgå lang leveringstid

Resposta da Erik Larsen & Søn
Godt produkt. Skåret lige efter ønske og leveret godt og solidt indpakket. Kan anbefales!

Resposta da Erik Larsen & Søn
Fantastisk service fra kundeservice. Produktet leveret hurtigt. Eneste ulempe var manglende samlevejledning.

Resposta da Erik Larsen & Søn
fik den hjælp som jeg havde brug for vh
kim jensen faxe

Resposta da Erik Larsen & Søn
Jeg havde online bestilt udstyr til en pull-up bar, men da jeg kom forbi for at hente varene rådgav dig mig til at købe bedre og billigere produkt

Resposta da Erik Larsen & Søn
Kunne nemt finde tingene på hjemmesiden, som jeg skulle bruge. Ser ud til der er kommet en del nyheder.
Har kendt til firmaet i mange år og er rigtig glad for den service man får.

Resposta da Erik Larsen & Søn
God og Hurtig behandling af ordre, fragt og levering. God service og altid klar på telefonen.

Resposta da Erik Larsen & Søn
Jeg havde over nettet bestilt et 6m jernrør til afhentning i den lokale brugs.
Jeg havde ikke været opmærksom på at GLS har en Max længde på 2m
Firmaet ringede mig op og tilbød at skære røret i længder jeg skulle bruge, uden beregning.
Jeg modtog rørene dagen efter.
Hurtig ekspedition og god service.

Resposta da Erik Larsen & Søn
Bestilte på web, og pakken kom dagen efter, det var nemt og hurtigt.

Resposta da Erik Larsen & Søn
Bestillinger på nettet blev hurtigt og effektivt. Aren kpm allerede få dage efter og var godt emballeret.

Resposta da Erik Larsen & Søn
Fik svar på min forespørgsel og varerne blev leveret hurtigt

Resposta da Erik Larsen & Søn
Utrolig hurtig levering og super god hjemmeside, der gjorde det overskueligt hvad jeg skulle bruge, selvom jeg ikke ved så meget om det.

Resposta da Erik Larsen & Søn
Super god oplevelse selvom der var en fejl på en skæring, så blev der bar sendt en ny med det rigtige mål.

Resposta da Erik Larsen & Søn
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.