Jag köpte en Sinn 104 och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Jag fick precis den input och vägledning jag behövde, samtidigt som jag fick gott om tid att tänka över mitt beslut utan någon stres... Ver mais
Bästa klockbutiken! Har köpt ett flertal klockor hos Erikson Urhandel. Senast en Sinn 556 som jag är oerhört nöjd med. Man känner sig alltid välkommen med ett trevligt bemötande. Man får svar på alla... Ver mais
Fantastisk bra service och väldigt tillmötesgående! Richard och Catrine är bland de trevligaste människorna jag har träffat i klockbranschen. Ser fram emot att göra en trevlig affär med er i framtiden... Ver mais
Min erfarenhet av att handla i denna onlinebutik var smidig och problemfri. Webbplatsens navigering var intuitiv och kassaprocessen var enkel. Produkterna jag köpte anlände snabbt och var av utmärkt k... Ver mais
På samma plats sedan 1923. Varmt välkommen att besöka vår hemsida, www.eriksonurhandel.se Våra varumärken är Breitling, Baume & Mercier, Graham, Longines, Tissot, Sinn, Oris, Qlocktwo, Sjöö Sandström m.fl
Sturegatan 37, 172 31, Sundbyberg, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Erikson Urhandel AB
Beställde på nätet, snabb och trevlig respons via mail då viss information saknades i beställningen.
Snabb leverans!

Resposta da Erikson Urhandel AB
Otroligt bra service, snabba svar, hade klockan på 2 dagar...

Resposta da Erikson Urhandel AB
Bästa servicen, kunniga dom vet vad dom pratar och gör, väldigt trevliga och bjuder på obegränsat länkarm justering när man köper klockor hos dom, jag är väldigt nöjd😇

Resposta da Erikson Urhandel AB
Köpte en fin klocka i födelsedagspresent till min man.
Klockan, som är mekanisk stannade efter några dygn och har varit inne för kontroll vid 5 tillfällen under hösten för samma problem. Inget fel på klockan enligt butiken. Ärendet kommer att lämnas vidare. Oseriöst företag.

Resposta da Erikson Urhandel AB
Jag skriver nästan aldrig recensioner, men gör ett undantag i det här fallet. Det här är det som hände mig och det finns officiellt dokumenterat hos Breitling. Det är första gången jag haft med Erikson Urhandel att göra så andra får göra sina egna bedömningar.
Jag var på jobb i Sundbyberg och såg att Erikson Urhandel hade Breitling service och det var dags att serva min Avenger Seawolf (modell E17370) så jag mailade Erikson urhandel om de kunde lösa en fullservice med polering och det var inget problem.
Jag fick ett trevligt bemötande i mail och även när jag lämna in klockan och fick veta att de tar 500:- för inlämningen ifall man avböjer service och annars dras det av på servicekostnaden vilket är normalt.
De ringde upp mig senare i veckan och berättade att servicen skulle kosta 12.600:- vilket jag reagerade på och sa att enl Breitlings servicedokumentation (om man går till Breitlings hemsida och väljer Service så kan man slå upp servicekostnaderna för sin klocka) så är maxpriset 7.200:- så det lät högt. Då fick jag svaret att det är minimipriser vilket fick mig att dra öronen åt mig så jag bad om att få återkomma.
Jag mailade då skärmdumpar från Breitlings servicepriser och påpekade vad som gäller samt att det är maxpriser precis som det står där.
Jag fick då svar i mail att "Du har rätt gällande grundpriset 9.000.-, tillkommer gör ny krona 1.400.- + ny visarsats 700.- + frakt 200.-, så med detta sagt skall den totala kostnaden vara 11.500.- och Inte 12.600.- som tidigare delgivits dig."
I den beräkningen så är 9.000:- för 7.200:- för komplett service och 1800:- för polering. Jag påpekade då också att om man räknar ihop summorna så blir det 11.300:- och inte 11.500:- vilket jag också fick rättning på och visst, alla kan räkna fel.
Jag kontaktade Breitling och skickade in konversationen vilket de var väldigt intresserade av.
Efter att Breitling hade undersökt hanteringen och pratat med Erikson Urhendel så fick jag informationen från Eriksson Urhandel att "Bekräftar härmed att din Breitlingreparation vilken innefattar en komplett genomgång/fullständig service inkluderat ny krona och visarsats kommer totalt att kosta 8.966.- inkl.frakt"
Polering ingår i fullservice så den ingår i de 7.200:-. Jag bad av förklarliga skäl Breitling att ta över serviceärendet då mitt förtroende för Erikson Urhandel är lågt vilket de gjorde och när jag fick deras specificerade serviceunderlag så blev totalkostnaden 8.766:- ink frakt.
När jag pratade med dem så sa de att de har tillfört nya rutiner hos Erikson Urhandel för hur de ska specificera en reparation och vad den ska kosta så förhoppningsvis sköts det bättre framöver, Har man servat något i närtid så kan det finnas ett värde i att verifiera sina kostnader. Att det går till så här kan bara bero på att man antingen inte vet vad som gäller eller att man gör medvetet fel. För slutkund spelar det ingen praktisk roll när man får stå med notan oavsett anledning.
När man inte sköter sig så missar man inte bara en kund för all framtid, den kunden pratar ju också med sina bekanta. Jag var dessutom spekulant på en Breitling till och gick till Breitling Boutique på Biblioteksgatan istället där jag fick ett mycket professionellt bemötande och är mycket nöjd med min nya gröna Superocean Heritage med mesh-armband och i fortsättningen kommer jag att skicka in mina klockor direkt till Breitling service i Täby.
Ett stort tack till Breitling som har visat stort kundserviceengagemang till sina kunder.

Resposta da Erikson Urhandel AB
Mycket trevlig och kunnig personal på Eriksons. Man känner sig väl omhändertagen som kund med ett exklusivt bemötande som köpare. Rekommenderar varmt! ❤️🙏🏻

Resposta da Erikson Urhandel AB
Det fungerade extremt smidigt med hela affären.

Resposta da Erikson Urhandel AB
Allt bra som vanligt när man handlar frå n Eriksons ur 👌👌

Resposta da Erikson Urhandel AB
Bra hemsida. Snabb hantering. Trevligt personligt mail med "tack för köpet" och "grattis på födelsedagen".

Resposta da Erikson Urhandel AB
Kunniga och bra service! Köpt en Sjöö Sandström här och tidigare fått hjälp med service på en Sinn.

Resposta da Erikson Urhandel AB
Vänligt och kunskapsbaserat bemötande samt otrolig snabb respons eller svar på ställda frågor via email.

Resposta da Erikson Urhandel AB
Jag ringde till dom först. Gjorde en
Beställning på Hemsidan sammadag
Dom var i kontakt med mig per email
Hela vägen. Trevligt och hjälpsamma
Jag är nöjd.
Rekommenderas varmt

Resposta da Erikson Urhandel AB
Tyvärr dålig återkoppling på mail, och när jag ringer upp så är dom tyvärr inte alls lyhörda.
Ville köpa helt ny Breitling med dom ville inte sälja, trots att jag accepterade 10-15.000:- lägre inbytespris än vad dom erbjudit...
Mycket konstigt förfarande.

Resposta da Erikson Urhandel AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.