Jag köpte en Sinn 104 och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Jag fick precis den input och vägledning jag behövde, samtidigt som jag fick gott om tid att tänka över mitt beslut utan någon stres... Ver mais
Bästa klockbutiken! Har köpt ett flertal klockor hos Erikson Urhandel. Senast en Sinn 556 som jag är oerhört nöjd med. Man känner sig alltid välkommen med ett trevligt bemötande. Man får svar på alla... Ver mais
Fantastisk bra service och väldigt tillmötesgående! Richard och Catrine är bland de trevligaste människorna jag har träffat i klockbranschen. Ser fram emot att göra en trevlig affär med er i framtiden... Ver mais
Min erfarenhet av att handla i denna onlinebutik var smidig och problemfri. Webbplatsens navigering var intuitiv och kassaprocessen var enkel. Produkterna jag köpte anlände snabbt och var av utmärkt k... Ver mais
På samma plats sedan 1923. Varmt välkommen att besöka vår hemsida, www.eriksonurhandel.se Våra varumärken är Breitling, Baume & Mercier, Graham, Longines, Tissot, Sinn, Oris, Qlocktwo, Sjöö Sandström m.fl
Sturegatan 37, 172 31, Sundbyberg, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Erikson Urhandel AB
Bra kommunikation när det skulle strula med leveransen

Resposta da Erikson Urhandel AB
Väldigt bra köpupplevelse. Allt från kommunikation till kunskap om produkterna var av högsta klas.

Resposta da Erikson Urhandel AB
Jag visade för tusan en Nalix från 60 till 70-talet. Varpå jag frågade om den hade ett Schweiziskt urverk och då svarade ni att det hade den förmodligen.
Jag blir VÄLDIGT indignerad av att ni insinuerar att jag inte skulle veta om att Sekio använder Japanska urverk. Sen så är det dessutom så att att Sekio under 60-talet importerade urverk från Schweiz.
Misskreditera, jag det är väl er subjektiva åsikt. Det är snarare så att jag vill varna andra människor från att handla av er. Dessutom så har det nu kommit till min kännedom att ni har varit snorkiga mot andra kunder.
Jag hade för avsikt att köpa en Sinn av er länge fram. Det kommer aldrig att ske.
Lycka till i framtiden.

Resposta da Erikson Urhandel AB
Trevlig butik speciellt nu efter utbyggnaden. Jag inhandlade ett Urverk för ca sex månader sedan. För en månad sedan började låset glappa/släppa. För att få problemet åtgärdat gick jag med uret till Ericssons Urhandel. Till min förvåning hävdade de på allehanda sätt att det var mitt fel att låset glappade. Efter att ha varit mycket påstridig accepterade de slutligen att ta emot det schweiziska precisionsinstrumentet och göra ett garantiärende. Nu två veckor senare har jag fått tillbaks klockan med ett utbytt lås. Enligt klocktillverkaren var det ett garantiärende. Så allt är frid och fröjd men med bitter eftersmak. Om mitt urverk konstrar ska väl Ericssons Urhandel i möjligaste mån försöka hjälpa mig ur knipan ? Mitt förtroende har fått sig en rejäl törn.

Resposta da Erikson Urhandel AB
Very professional and exceptional service.
First time visiting the store but for sure not the last.
My highest recommendations.

Felri affär
Inget att klaga på, allt var som det ska och jag är otriligt nöjd med min nya klocka

Resposta da Erikson Urhandel AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.