Erling Høi-Nielsen A/S Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Et besøg på værkstedet, da jeg (som så mange andre i vinterkulden) skulle have min bil trukket fri. Desværre har jeg ingen trækøje til formålet. Jeg gik ind på værelset, og de fandt hurtigt en der... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god service. Er på ferie i Sønderjylland og fik et akut problem med bilen og vi kunne komme med den med det samme. De skulle have en reservedel hjem og ville først få den hjem næste dag. V... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har tidligere brugt værkstedet, og alt virker fint og i orden, også de ting vi har fået ordnet. Meeen...det flotte venteværelse, kaffe mv kommer ikke af sig selv. Igen igen lykkedes det dem at gør... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har for nylig købt en Hongqi E-HS9 hos en ikke-autoriseret Hongqi forhandler, og havde i den forbindelse nogle spørgsmål vedr. bilen, som krævede kontakt til autoriseret Hongqi forhandler. Jeg kon... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário auto

Escrito pela empresa

Hos Erling Høi-Nielsen, Sønderjyllands største bilhus, finder du et bredt udvalg af nye Peugeot og Kia modeller. Vi har biler til ethvert behov.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Service, køb og værksted i top!

Vi havde bilen til service igen og som altid bliver man hos Erling Høi-nielsen mødt af glade kompetente medarbejdere. Ikke desto mindre bliver arbejdet udført hurtigt og professionelt og bilen tilbageleveres rengjort som var den ny. Hvad mere kan man som kunde ønske sig? en god pris måske – men den var der sørme også. 😉

Efter 3 købte biler hos Erling Høi er oplevelsen stadig så positiv som første gang man trådte ind hos dem. Bestemt ikke den sidste bil vi har handlet.

God dag til jeres team!

Hilsen
En tilfreds kunde!

28 de julho de 2021

Hej Daniel,
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi sætter stor pris på vores tilbagevendende kunder og vi glæder os til at byde dig velkommen igen snarest. Rigtig god dag til dig også.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service i deres Rødekro…

Super fin service i deres Rødekro afdeling.
Var på ferie og bilen gik i stykke ikke langt fra deres værksted.
Fik låne bil og mine egen blev lavet til aftalt tid og med god service fra Flemming.

14 de julho de 2021

Hej Henrik.
Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at vi fik dig hurtigt ud at køre igen. Vi håber, at du havde en god ferie.

Perfekt

Det helle er bare fint!!!

1 de julho de 2021

Hej Guillaume,
Mange tak for din positive anmeldelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Service? Kun et ord

Fik købt ny Peugeot 508 sidste år i sommeren. Alt gik let og super service, når de skal sælge. Men her stoppede det så.
Kort efter købet, var jeg så uheldig, at få en bule i siden. Tog kontakt til deres Rødekro afdeling gentagende gange og blev lovet, at de ville ringe med en tid. Det gjorde de aldrig.
Havde ligeledes en servicekontrakt med dem og må indrømme, det var kun en kontrakt.
Da jeg skulle have bilen til første service, havde jeg kørt flere kilometer end kontrakten var indgået til. Og det er jo klart mit forbrug.
Får så at vide, at de vil ringe fra Sønderborg afdelingen så vi kunne rette den til. Der gik 2 måneder før de ringede. Og da jeg så fortalte, at jeg havde meldt mig ud, da en aftale er en aftale, blev sælgeren lettere mopset, og smed røret på.
Efter service i Rødekro, var der ting jeg måtte efterse. Der manglede bl.a. add-blue som sælgeren i Sønderborg fortalte, at sådan noget lagde kunden sjældent mærke til, da det hældte EHN altid på.
Så alt i alt, trist service... og derfor har jeg gjort min sidste handel hos EHN.

30 de junho de 2021

Hej Søren.
Vi er kede af, at du føler, du har fået en dårlig behandling.
Vi kan ikke genkende forløbet, så du er velkommen til at kontakte os.

Fik lavet en PAVA behandling af min bil i Sønderborg
Der var god service, tiden blev overholdt og god gennemgang af hvad der blev lavet ved min bil.
Tommi, som lavede behandlingen har gjort et super stykke arbejde. :-)

16 de junho de 2021

Hej Cecilie.
Mange tak for din positive anmeldelse af vores PAVA behandling. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores og ikke mindst Tommis indsats. Vi sender roserne videre til ham :)

Service i topklasse

Service i topklasse. Har efterhånden været kunde hos Erling Høi-Nielsen i mange år - altid en god oplevelse, både hvis jeg skal have en ny bil og hvis min bil skal til service.

12 de maio de 2021

Hej Lykke72.
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du altid får en god oplevelse hos os - det bestræber vi os nemlig på at give alle vores kunder. Vi glæder os til at se dig og din bil hos os igen i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service. Somme tider ikke så hurtige, men til gengæld er servicen altid i top. De er hurtige til at løse problemer og har fornuftige priser.

3 de maio de 2021

Hej Birthe,
Mange tak for din positive feedback. Vi glæder os til at servicere dig igen i fremtiden :)

Suveræn service

Suveræn service!
Der var bare ingen slinger i valsen. God kommunikation, god service og super professionelt!
Helt sikkert vores fortrukne værksted!

15 de abril de 2021

Hej Charlotte.
Mange tak for din positive feedback. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og indsats. Vi glæder os til at byde dig velkommen i fremtiden :)
Mvh. Erling Høi-Nielsen A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel håndtering og super service

Min vw up blev fik en dør omlakeres pga en skade, det viste sig så at der var en fejl lakeringen, så den blev omlakeres uden beregning. Vasket og støvsuget.
Hele processen blev meget nem og super professionel håndteret af skadechef Emil.
Kan klart anbefale Erling Høi-Nielsen i Sønderborg.

9 de abril de 2021

Hej Michael.
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores og Emils service. Rosen er sendt videre til Emil :) Vi glæder os til at se dig i fremtiden.
Mvh. Erling Høi-Nielsen A/S

Min 208’er skulle til sit 3 service

Min 208’er skulle til sit 3 service, og det gik bare super godt fra start til slut, som altid.
Jeg kommer ikke andre steder hen end Erling Høi Nielsen, får altid lavet service og når der lige kommer en bule hist og pist.
Det altid en fornøjelse, tak for fantastisk god service, og videoen af service var genial som altid.

24 de março de 2021

Hej Mohamed.
Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med vores service og at du forsætter med at blive serviceret hos os. Vi glæder os til at betjene dig i fremtiden.

Super Service

Super service af KIA rio i Rødekro.
Undervejs fik vi opdatering om hvad de har klaret og en lille film af undervognen.

3 de março de 2021

Hej JM,
Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service af din Kia Rio. Vi ser frem til, at betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var til 30.000km eftersyn med min…

Jeg var til 30.000km eftersyn med min bil og fik samme dag eftersynet foregik, tilsendt en videogennemgang af min bils undervogn. Emil gennemgik på videoen alle de dele som var blevet efterset og fortalte enkelt og præcist hvordan delene og undervognens tilstand var.
Det var en ny og meget professionel måde at informere bilejeren om undervognens tilstand.
Meget serviceminded og professionelt.

5 de janeiro de 2021

Hej Finn,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, du er tilfreds med vores service, og at du synes om vores måde at gennemgå din bil på. Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

5 stjerner til EHN for service i særklasse

Jeg har været fast kunde hos EHN igennem mange år. Og det med god grund.
Jeg er altid blevet mødt med høj kompetence, præcis kommunikation, et transparent prisniveau på rep. og service samt et meget højt serviceniveau. Her rettes en særlig stor TAK til Emil!
Jeg oplever EHN som værende trygt, ukompliceret og top professionelt.
Derfor giver jeg EHN mine absolut varmeste anbefalinger - Til enhver tid :-)

22 de novembro de 2020

Hej C Sørensen,
Tusinde tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på vores faste og tilbagevendende kunder. Vi er derfor både stolte og glade for, at du føler dig mødt med høj service, professionel kompetence og gennemsigtighed hos os. Vi glæder os til at se dig i fremtiden. Vi sender også roserne videre til Emil.

Super god service!

Super god service!
Jeg har handlet med Samer Abou-Zeid i Rødekro, hvor jeg forklarede ham hvilken slags bil jeg manglede, han prøvede ikke at sælge mig noget dyre end hvad jeg vil have brug for, men lyttede faktisk til mine behov og hjælp mig med at finde den perfekte bil, efter mit behov og økonomi! Han kan helt sikkert anbefaledes! Tak for handlen Samer!

20 de novembro de 2020

Hej Ahmed,
Vi siger mange tak for din positive anmeldelse. Det er altid vores mål at afdække vores kunders sande behov, og derfor er vi rigtigt glade for, at du føler vi kunne hjælpe dig med det. Vi glæder os til at se dig i fremtiden.

hele vejen god service

Super god service i Rødekro.
Sælger Samer var super god og udførte en super god kundeservice hele vejen igennem.

13 de novembro de 2020

Hej Daniel,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du er tilfreds med vores service og vores sælger Samer.

The attention was excellent

The attention was excellent, all our questions were asked very politely and in depth. We rented a car and everything was excellent. Afterwards they did a follow up about how we felt about the new car. Excellent service

23 de outubro de 2020

Hi Engelnhl,
Thank you so much for your positive review. We are happy to hear that you appreciate our service and we are looking forward to welcome you back again in the future.
Our best,

Peugeot RødeKro - Flot Service

23. September var min mand og jeg på vej til kroophold i Åbenrå - 2 gange i løbet af turen fra København, viste displayet en fejlmeddelelse - 2. Gang var 10 km fra Åbenrå, og bilen mistede fart midt i en overhaling.
Vi kørte forsigtigt videre til vores opholdssted - og nåede lige inden lukketid at få kontakt til Peugeot værkstedet i Rødekro. Man var meget imødekommende og lovede at se på bilen kl 9:00 næste morgen.
Vi var blevet adviseret om, at en diagnose ville koste 900 kr. der blev konstateret en fejl på en dyse, fejlen ville kunne udbedres i løbet af fredagen - men lidt bøvlet for os, da vi skulle retur til København.
Vi rådførte os med Værkstedschef Carsten Petersen, som mente - vi godt kunne køre til København, med stille og rolig kørsel, uden at presse bilen for meget, og med indlagte pauser. Da vi har et Falck abonnement, synes vi det var forsvarligt.
Da vi skulle betale - blev regningen på “huset” som Carsten sagde. Han var ked af at vi fik spoleret vores kroophold og at de ikke kunne hjælpe.
Vi vil gerne takke Carsten og hans kolleger - og give udtryk for vores taknemmelighed - for den store hjælpsomhed og udstrakte service - det var flot.
Vi nåede hjem i god behold og bilen har været på værksted, på det sædvanlige Peugeotværksted.
BEDSTE HILSNER
LONE EMIG

6 de outubro de 2020

Hej Lone,
Mange tak for din positive anmeldelse af vores service og ikke mindst Carstens indsats. Vi er glade for, at I kom hurtigt og sikkert videre. Roserne er sendt videre til Carsten og vores afdeling i Rødekro.

Super service på værkstedet

5 stjerner går til jeres super serviceminded værkfører Emil ved EHN i Sønderborg.
Vi blev mødt af en meget engageret og smilende værkfører og fik foretaget en garanti-reparation på vores bil til 110 % tilfredshed.

Tusinde tak til Emil og EHN.
Vi kommer gerne igen....

30 de setembro de 2020

Hej Dennis,
Tak fordi du har anmeldt vores service. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores og Emils service. Rosen er sendt videre til Emil :) Vi glæder os til at se dig hos os i fremtiden.
Erling Høi-Nielsen A/S

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais