Et besøg på værkstedet, da jeg (som så mange andre i vinterkulden) skulle have min bil trukket fri. Desværre har jeg ingen trækøje til formålet. Jeg gik ind på værelset, og de fandt hurtigt en der... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk god service. Er på ferie i Sønderjylland og fik et akut problem med bilen og vi kunne komme med den med det samme. De skulle have en reservedel hjem og ville først få den hjem næste dag. V... Ver mais
Jeg har tidligere brugt værkstedet, og alt virker fint og i orden, også de ting vi har fået ordnet. Meeen...det flotte venteværelse, kaffe mv kommer ikke af sig selv. Igen igen lykkedes det dem at gør... Ver mais
Jeg har for nylig købt en Hongqi E-HS9 hos en ikke-autoriseret Hongqi forhandler, og havde i den forbindelse nogle spørgsmål vedr. bilen, som krævede kontakt til autoriseret Hongqi forhandler. Jeg kon... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Erling Høi-Nielsen, Sønderjyllands største bilhus, finder du et bredt udvalg af nye Peugeot og Kia modeller. Vi har biler til ethvert behov.
Informações de contacto
Elholm 21, 6400, Sønderborg, Dinamarca
- 74432000
- kontakt@erlinghoi-nielsen.dk
- erlinghoi-nielsen.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Jeg har igen fået min bil…
Jeg har igen fået min bil undervognsbehandlet hos EHN biler, og som sidst jeg besøgte Tommi som laver arbejdet, er alt lavet til UG og som vi havde aftalt. Der er billeder af bilen før og efter.
Tak for godt arbejde Tommi.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse.
God kundebetjening og service. Anbefaler gerne denne virksomhed.

Resposta da Erling Høi-Nielsen A/S
Super god service på et akut problem
Super god service på et akut problem. Virkelig hurtig løsning på en adblue tank der lækkede. Kan anbefale Peugeot i Sønderborg.

Akut hjælp
Har brugt Værkstedet i Rødekro hos EHN i mange år og de har altid været klar at hjælp og sådan var også i dag. Afleverede min kone på arbejde og fik en punktering på vej hjem. Og jeg kontaktet EHN i Rødekro og de var behjælpelige med det samme. De kan varmt anbefale de har altid været venlig og flinke at snakke med

Resposta da Erling Høi-Nielsen A/S
Service der er værd at køre efter..
"Hvorfor køre du så langt for at få lavet service?" bliver jeg ofte spurgt om. Jeg bor i Tønder, men køre gerne til Rødekro for at få lavet service på mini 208'er.
Og den seneste oplevelse er grunden til det.
En formiddag i Sønderborg melder bilen, af uforklarlige årsager, om adblue-fejl, alvorlig fejl. Jeg ringer og spørg om de kan lave en test på den for at se hvorfor. De siger, "Kom bare ind så prøver at se mellem de andre biler vi laver."
4 strenge timer senere med utallige test, fejlmeldinger og forsøg på at få det løst, lykkes det endelig.
Samme aften kommer fejlen tilbage igen PLUS en motorfejl. Åh nej tænker man. Men værkstedets svar er bare "Kom ind igen så kigger vi på det. Tænk ikke på, vi fixer det lige."
Vi nåede dog ikke så langt for fejlene gik i sig selv og det hele spiller bare nu.
Kæmpe high-five til Karsten & Flemming for deres behagelige og imødekommende måde at være på.
Hvorfor kommer jeg tilbage? Fordi de er fair og rimelig og så de til at stole på. Kommer der en lille fejl så kigger de på det og så siger de bare god dag til dig når de har løst det. De går mest op i at servicere DIG og sikre at du er en glad kunde og tryg ved at være hos dem, end at de går op i at hive penge ud af lommen på dig.
Tak for et skønt besøg gutter, vi ses!
Moin!

Rigtig god service
Hej
Var på vej på ferie, da min 508 meldte motor problemer. Vi var ved grænsen, så vi tog ind til Peugeot Flensborg. De havde ikke tid, så vi kørte tilbage til Rødekro. Her tog de godt imod os, selvom de havde enormt ferietravlt. De fik bilen sluttet til deres anlæg og fandt fejlen, samt kom med en praktisk løsning, så vi kunne køre videre. Sikken en god service.
Flemming Gyrup

Resposta da Erling Høi-Nielsen A/S
Den var gal med bremserne på vores Citroën på vores ferie. Værkstedet i Rødekro tog den ind på trods af ferietid, og vi fik en låne-bil. Reservedel blev hentet i Tyskland samme aften, så vi ikke skulle vente 7 hverdage på at få vores egen bil tilbage. Super god service og meget venlig betjening - vi kan kun anbefale folkene i Rødekro :-)

Resposta da Erling Høi-Nielsen A/S
Tilbud ikke tilgængeligt alligevel !
Igår ringede jeg ind til en sælger i Rødekro ang. en smart leasing aftale på en Citroën c3. Jeg spurgte specifik til tilbudsprisen idet jeg var i tvivl om der var flere på lager og jeg ville ikke køre forgæves. Sælgeren sagde at der stadig var ca. 30 på lager så vi kunne bare komme.
Da vi idag var forbi og ville handle får vi at vide at der ikke var flere på lager og sælgeren måtte erkende, at han ikke havde tjekket op i systemet igår da jeg havde efterspurgt bilen.
Det er ikke en service jeg vil anbefale! Jeg har spildt både tid og penge på denne tur :-(

Vores 2008 viste motorfejl
Vores 2008 viste motorfejl, blev fikset hos Erling Høi-Nielsen I Rødekro.
Fantastisk service, klaret på få minutter 😊😊
Vi kommer igen til service i August. 👍

Resposta da Erling Høi-Nielsen A/S
Vi købte vores første bil og EHN i 2017…
Vi købte vores første bil og EHN i 2017 og var umiddelbart glade og godt tilfredse. Det føltes trygt med en serviceaftale samt 7 års garanti. Vi var pressede som børnefamilie og jeg er den eneste med kørekort i familien, så det har været mig der har ordnet alt med bilen (jeg er en yngre kvinde ofte med et barn på hoften, og virker måske umiddelbart naiv). Langsomt begyndte de dårlige oplevelser at samle til bunke. To gange har jeg oplevet at have fyldt sprinklervæske på dagen før og ugen før service og ved betaling blive pålagt betaling for sprinklervæske som jeg vidste ikke kunne være i tanken. Da vores bil blev ridset havde vi kontakt med skadesservice som i henved et halvt år ikke kunne finde ud af at lave en aftale til os og hver gang vi kontaktede pågældende medarbejder blev syltet med et: Jeg ringer lige tilbage. Til sidst kom en ny medarbejder på sagen og vi fik bilen omlakeret de steder det var nødvendigt, MEN vi fik også skiftet forruden, som ikke fejlede noget, men værkstedet påstod den var ridset, det var en forsikringssag og jeg blev i tvivl om hvad er var op og ned. Men når jeg tænker efter ved jeg at den ikke var ridset i forbindelse med de andre ridser, da de var forårsaget af vores søn og en sten. På det tidspunkt kunne han end ikke nå forruden..
Herefter skulle bilen til syn og service, via EHNher får jeg besked om at en del på bilen, som jeg ved ikke bliver slidt op på 5 år medmindre man bevidst ikke har passet den (hvilket vi jo havde en velbetalt aftale med EHN om at holde øje med), højst sansynligvis skal skiftes. Det koster 7000kr. Her begynder mine alarmklokker for alvor at ringe og jeg får fat i en lokal mekanikker som mener det samme som mig og gerne vil kigge på bilen. MEN EHN har, som medarbejderen sagde i telefonen, skubbet vores aftale så tæt på synsdatoen at jeg nærmest ikke kan nå at gå til en anden forhandler. Og hvis jeg går til en anden forhandler vil de 7 års garanti forsvinde da jeg i følge aftalen skal have fikset alt hos en autoriseret kia forhandler. Jeg siger til dem at den del der skal skiftes jo kun kan være i stykker hvis de ikke har passet på den og det nægter sælgeren er tilfældet og siger at det ikke går over garantien da den sagtens kan være slidt op. Jeg presser lidt på og de erkender at det kun er på garantien hvis den er slidt op. På dette tidspunkt har jeg mistet det sidste Gran af tiltro til dem og vælger at frasige mig deres serviceplan og haste afsted videre til den anden forhandler det arbejde EHN ville have 14.000 for slap jeg med 5500 for hos den anden! Og var den omtalte del slidt ned, nej selvfølgelig ikke, men jeg har en mistanke om at den ville have været det hos EHN! Da jeg så Beder om en serviceaftale hos min nye mekanikker siger han, ja du kommer bare når lampen lyser, lampen!? Ja servicelampen. Hos EHN har den aldrig nogensinde lyst, hvilket går at jeg tænker at vi har gået lige lovlig meget til service.
Jeg føler de har undervurderet og set ned på mig som kvinde og de har helt sikkert taget penge for ting der ikke var nødvendige i fortiden. Jeg vil anbefale alle at finde en troværdig forhandler som ikke udnytter deres kunder. OG drop aftaler om 7 års garanti, da de i mit tilfælde helt sikkert har gjort at jeg har betalt langt mere end jeg burde have.

vi ses igen…
Havde lidt udfordringer med min bil som efter anden anløb blev løst til UG. vi ses bestemt igen! Specielt tak til Samer for hjælpen

EHN Rødekro
EHN Rødekro, godt værksted og super flink betjening. De gør noget for at man kommer igen. Jeg ringede med en akut motorfejl, de pressede bilen ind dagen efter, og reparerede den straks og det bedste var det kostede ca det halve af hvad jeg havde frygtet.
Jeg er virkelig godt tilfreds med stedet og folkene.
Mange tak.

Resposta da Erling Høi-Nielsen A/S
Behagelige og informationsgivende behandling.
Behagelige og informationsgivende behandling ved Pava rustbeskyttelse bestilling. God og behagelig behandling og god info ved afhentning af bil efter endt Pava behandling.

Resposta da Erling Høi-Nielsen A/S
Hej Erling Høj Emil fra skadecenter…
Hej Erling Høi Emil fra skadecenter giver jeg 5 stjerner.
Tak for den måde i alle er på
Super sted at komme

Resposta da Erling Høi-Nielsen A/S
Hold jer langt væk fra EHN biler og…
Hold jer langt væk fra EHN biler og Peugeot 208 og 2008 med tandrem i olie. Købte en 2008 i 2017 ved EHN biler og 29000km og 3,5 år senere motorstop.
Blev kørt på det lokale værksted som siger at tandrem er hoppet og at det er en garanti sag . Så bilen bliver kørt til EHN biler i Sønderborg.
Hvor de siger at den bare skal stå og blive renset for sod, men så efter ca 10 dage finder de så ud af at motor skal laves får ca 36000kr og det er ikke en garanti sag .
Der gik så 2,5 måneder inden bilen blev lavet og vi skulle betale alt selv , flot EHN tag dog ansvar for det i sælger. Nu da vi vil købe ny bil siger de alle steder har den fået ny motor eller skal den have ny motor ,det er et kendt problem ved alle forhandler.
Aldrig mere EHN biler ,
Træls oplevelse..
Efter gode anbefalinger valgte vi at købe vores første bil - en ny KIA Picanto ved Erling Høi-Nielsen i Sønderborg - selvom vi bor og arbejder i Aarhus.
Efter et par snakke frem og tilbage fik vi en aftale i hus, og fik en dato, at bilen kunne være klar til levering efter 26 dage. Herefter får vi fra anden sælger en anden dato at vide (3 dage før anden fortalt dato). Vi både skriver og ringer til EHN for at få nærmere info og genbekræftelse, da vi kommer fra Aarhus og skal planlægge turen frem med tog. Desværre var de svære at komme i kontakt med.
Dagen før den seneste dato (søndag) ringer vi selv derud, og får meldingen om, at vi skal ringe tilbage dagen efter, da sælgeren går på ferie. Da de, desværre, har været kortfattede og svære at få fat i, tog vi derud mandag for at få bare lidt information. Desværre kunne de STADIG ikke give os en dato for, hvornår bilen kunne være klar. Dette på trods af, at bilen var bestilt længe før, og de havde derfor længe vidst, at den ville komme, og at de havde givet os dato for leveringen til os. Vi kunne se, at bilen havde stået der i en uge, uden de var begyndt på undervognsbehandling og hjulskift. Vi gik desværre derfra uden mere information end da vi kom..
Vi måtte derfor igen igen ringe derud dagen efter, for at høre, hvornår og hvordan den kunne være klar. Her fik vi meldingen om, at bilen først kunne være klar næsten to uger senere - selvom de havde haft bilen stående derude.
Vi kom derfor i store problemer, da arbejdet selvfølgelig kalder i Aarhus.
Vi synes simpelthen at det er for ringe service, at der absolut ingen meldinger kommer derfra, at aftalerne ikke overholdes - og at der ikke gives besked om, at bilen bliver forsinket. Det finder vi først ud af PÅ dagen. Vi får derfor meget stor og dyr “ekstra regning” i tog og busbilleter, da forhandleren ikke havde mulighed for at udlevere en lånebil i mellemtiden.
Vi efterspurgte derfor en kompensation for de, efterhånden mange penge, som deres “fejl”/manglende information har kostet os. Hertil fik vi i første omgang meldingen om, at det kunne de ikke medgive. Det fandt vi ikke i orden, og vi skrev derfor, at vi på ingen måde fandt dette acceptabelt.
Herefter fik vi et svar, hvor meldingen var, at de kunne give os nogle måtter til bilen. Men som sælgeren/forhandleren var udemærket klar over, har vi allerede købt et sæt af måtter til nøjagtig samme pris. Derfor stod vi tilbage med en følelse af, at de gang på gang prøver at rende om hjørner med os. Det skal dog nævnes, at vi endte med at få en bakke til bagagerummet i stedet efter at vi skrev til dem, at vi følte, at det var den mindste kompensation de kunne komme med.
Det skal dog nævnes, at vi havde en rigtig fin udlevering af bilen, hvor der blev sat god tid af til, at vi kunne gennemgå alle papirer og bilen. God tone og stemning. Vi blev efterfølgende kontaktet telefonisk med henblik på, hvordan de første uger havde været med bilen, og om der havde været nogle problemer eller andet.
Familen har i flere år, og af flere omgange, handlet ved Erling Høi-Nielsen i Sønderborg, men efter denne lange og ubehagelige oplevelse, bliver det desværre den sidste handel herfra! Vi står simpelthen med følelsen af, at de har snydt os godt og grundigt, og at de på ingen måde har ageret professionelle eller kompetente.
Vi kan derfor, desværre, ikke give nogle som helst anbefalinger til Erling Høi-Nielsen herfra.

Excellent service as usual
Excellent service as usual. Staff is very friendly and ready to help at the earliest with attention to tiniest detail. Service was delivered earlier than promised timeline with flawless quality. 100% Satisfaction.

Resposta da Erling Høi-Nielsen A/S
Superb service and extreme committment to customer needs
The service is amazing. The team is extremely committed to listen to and meet the customer needs. They provide detailed information about the cars and the available purchase options. I could not ask for a better experience when buying my first car. I also got in contact with the maintenance team and their service was as good as the service of the sales team. The did only manage to meet my expectations but to exceed them.

God service og hurtigt.
Hurtigt og god service, fik repareret min H og V kødben aksel.

Resposta da Erling Høi-Nielsen A/S
Mødt af en smilende medarbejder
Mødt af en smilende medarbejder. Da vi på ferie desværre punkterende. Selv om de havde meget travlt grundet ferie. Hjalp de med at få bilen lappet og inden for en time var vi afsted igen. Super oplevelse og kan kun anbefales at bruge dette værksted ved behov.

Resposta da Erling Høi-Nielsen A/S
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.