Enkla, behjälpliga och seriösa. Letade en resa för mig och mina två barn till Italien. Företaget hade en bra hemsida där det är enkelt att välja resa/tillägg men även när jag behövde personlig se... Ver mais
Escapeaway har fantastiska boenden och resor i alla olika prisklasser så att man kan hitta precis det man är ute efter. De har valt ut pärlor i olika länder och beskrivningarna stämmer överens med ver... Ver mais
Har rest med Hideaways flera gånger och varit mycket nöjd. Är också mycket nöjd med Escapeaways. Allt fungerar mycket bra. De har många trevliga och fina boenden och de motsvarar presentationen. Extra... Ver mais
Mycket bra hemsida. Gillar att man vid varje ort lätt hittar tips på utflykter. Jag fick bra hjälp även på chatten. En förbättring vore att tydligare på hemsidan förklara att man inte kan boka tran... Ver mais
Paketresor med topprecenserade hotell Designa din resa med prisgaranti och njut av semestern på hotell handplockade av branschens mest passionerade team
Åbenrå 5, 4. sal, 1124, København K, Dinamarca
Mycket hög service och trevligt bemötande!
Kan gladeligen rekommendera In-Italia till andra som vill ha en bra service med många fina tips!
Hideaways har spännande resmål, ger bra service, levererar klok, användbar och bra information. Och för första gången i mitt liv blev jag uppringd av en resebyrå som önskade trevlig resa! Får mig att tro på att service fortfarande finns som honnörsord - bra där Hideaways! Mvh Fredrik Lundberg
In Italia har mycket bra urval av blandade hotell, dom hotell vi bokade via In Italia passade oss och stämde överens med infon
Ett fantastiskt lugnt och lyxigt boende med stor parkering underjord vilket var så bra i värmen!
Lägenheten är mycket lyhörd tyvärr, så välj boende högst upp. Städningen var rätt dålig. Poolen var enormt fin och för det mesta inte så mkt folk. Man var noga med regler vid poolen däremot såg man mellan fingrarna när manliga gäster badade med kalsonger under badbyxorna.
Sjukt ohygieniskt och avtändande.
Barnen älskade poolen. Stora uppblåsbara leksaker ej tillåtna.
Personalen underbar!
Boendet kräver bil, att hävda att strand finns några km bort är att ta i och lite åt falsk marknadsföring. Med bil hittar man underbara små stenstränder ca 20 min bortom Estepona. Playa cala Sardina tex eller Calita Playa, Punta Chullera. Kristallklart havsvatten, duschar toaletter, mest spanjorer och lite bebyggelse.
Estepona är så fin stad och lilla byn Benahavis ligger jättenära. Där ska man bada i floden nedan, lättillgängligt och exotiskt med små vattenfall och sköldpaddor.
Besök Alhambra (köp biljetter i förväg) med övernattning i Granada eller besök Ronda över dagen!
Vi fick bra hjälp när det gällde att hitta en villa som passade oss.
Riktigt bra utbud och professionell men ändå personlig service. Pålitlig och tryggt. En vän rekommenderade In-Italia och jag skulle göra detsamma. Kommer att använda sajten för alla mina framtida Italienresor.
När vi bestämde oss för att åka till Italien, sökte vi på In-Italia. Och tur var väl det,för då hittade vi ett drömboende i Vietri Sul Mare. Så om det blir fler resor till Italien, kommer vi att söka boende via dom. Avslutningsvis kan vi inte vara annat än nöjda. Tommy o Helen Bouvin
Rekommenderar starkt!
Bra, personlig och seriös byrå.
Lättanvända hemsida
Bra personlig service vid frågor via mail.
Bra information/dokument på hemsida och via mail inför resan
Har rest många gånger med In-Italia och aldrig blivit missnöjd. Utmärkta och trevliga boenden, på fantastiska platser, från norr till söder i Italien.
Bra samling av små och stora resetips för Italien samlat på en enkel och lättöverskådig plats.
In-Italia har hela tiden haft en mycket hög service. Både före resan och efter resan höll de kontakt med oss, lämnade användbara tips inför och under resan. Rekommenderas varmt.
Vi hade en fantastisk vecka i Castiglion Fiorentino och i Villa degli Olivi som In-Italia förmedlade. Vi fick snabb återkoppling av Marcus Stoltz på alla frågor vi hade då vi hade vårt bröllop och vigsel vid huset. Tydliga instruktioner hur vi skulle gå tillväga innan och när vi anlände till huset. Mycket bra service!!
Har ännu inte haft så mycket med In Italia att göra och har därför inte så mycket erfarenhet. Men den bokning vi gjorde fungerade rakt igenom bra.
Bra och snabb service! En pålitlig leverantör.
Informationen vi har fått i samband med vår resa har varit bra. Vi saknade en del uppgifter men vi löste detta enkelt. Högsta betyg eftersom vi fick den hjälp vi behövde när vi behövde den vilket är värt väldigt mycket.
Upptäckte In-Italia via nätet och provade. Har bara bokat och använt tjänsterna men är jättenöjd.Bra service med bra små påminnelser inflr resan nör det börjar dra ihop sig till avresa. Resmålen presenteras fint på hemsidan, trevligt med blogg och resensioner. Det ger bra tips och inspiration. Vi kommer fortsätta och använda In-Italias tjänster.
Har bokat med in-Italia flera gånger och är jätte nöjd, har fungerat jätte bra med hotell vouchers mm, mycket bra service och tydliga beskrivningar samt resetips på hemsidan kan varmt rekommendera in-italia som researrangör.
Vi fick bra värdefull hjälp genom hela arbetet inför och under resan. Hemsidan är väldigt väl överensstämmande med verkligheten.
Enkelt att hitta bra boende anpassat för mina behov. Boendena har motsvarat beskrivningarna och vi har varit fullt nöjda.
Ett litet företag som fortfarande har möjlighet att ge dig en bra personlig service.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.