Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkla, behjälpliga och seriösa. Letade en resa för mig och mina två barn till Italien. Företaget hade en bra hemsida där det är enkelt att välja resa/tillägg men även när jag behövde personlig se... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Escapeaway har fantastiska boenden och resor i alla olika prisklasser så att man kan hitta precis det man är ute efter. De har valt ut pärlor i olika länder och beskrivningarna stämmer överens med ver... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har rest med Hideaways flera gånger och varit mycket nöjd. Är också mycket nöjd med Escapeaways. Allt fungerar mycket bra. De har många trevliga och fina boenden och de motsvarar presentationen. Extra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra hemsida. Gillar att man vid varje ort lätt hittar tips på utflykter. Jag fick bra hjälp även på chatten. En förbättring vore att tydligare på hemsidan förklara att man inte kan boka tran... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de turismo
  2. Agregador de viagens

Paketresor med topprecenserade hotell Designa din resa med prisgaranti och njut av semestern på hotell handplockade av branschens mest passionerade team

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

108 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra stöd med kluriga avväganden

Hade mycket bra diskussioner med In-Italia då vi hade rätt många krav på vårt boende, och som inte var helt självklara kombinationer (bra träningsmöjligheter, bra mat och vin, lantligt samtidigt som vi ville bo centralt :)). Vi hittade en plats tillslut där hela famljen blev mycket nöjda.

14 de agosto de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra och pålitligt företag

Mycket bra företag. Hemsidan är enkel att boka på, finns i flera prisklasser och det viktigaste av allt är att de har en utomordentlig kundservice. Vi har precis kommit hem från Rom där vi bokade Grand hotel Palatino - rekommenderar starkt för dem som vill bo nära Colloseum. Vi hade en helt underbar resa förutom lite flygförseningar och pga det problem med ombokning av transfer till hotellet. Inget av detta som In Italia kan lastas för. Trots det efter ett mail med fotobevis på taxinotan fick vi utan några problem tillbaka våra pengar för taxin. Mycket proffsigt hanterat! Tryggheten i valet av resebolag är mycket viktigt för oss resenärer då det finns så många företag som är väldigt nonchalanta mot sina kunder. Men här får man valuta för pengarna samt ett trevligt bemötande. :)

19 de julho de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

De kan verkligen Italien!

De kan verkligen Italien och har tagit oss till vackra, spännande platser vi aldrig skulle ha hittat själva i ett par år nu. Tveka inte att kontakta dem för mer personliga råd anpassade till dig (och din ev. familj/resepartner).

19 de julho de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Det var ett trevligt bemötande

Det var ett trevligt bemötande. Jag fick snabbt svar på mina mail, jag fick bra svar när jag ringde. Jag fick bra förslag på mina önskemål om boendet

5 de julho de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service och snabba svar

Vi har bokat 2 st Italienresor via In Italia och är mycket nöjda med deras service. Beskrivningarna av boende och platser stämmer väl överens med verkligheten. Vi uppskattar särskilt att det ofta finns omdömen från andra resenärer att läsa. Vi har fått bra råd och snabba svar på de frågor vi ställt.

18 de junho de 2018

Mycket bra hemsida

En förbättring vore att tydligare på hemsidan förklara att man inte kan boka transfer om man inte bokat flyg genom In-Italia. Det är inte helt klockrent när man läser.
Bästa hälsningar,
Kristin från Uppsala

1 de junho de 2018
Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket bra kundfokus

Mycket bra kundfokus, snabba på svar och hantering av beställning. Stort utbud av boenden och hotell med varierande prisbild. Man förstår också att de kan sitt Italien och vet att tipsa om olika platser. Kort sagt mycket bra och jag har inga problem att rekommendera dem.

2 de maio de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.