ESV Sign & Safety Products Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle bezorging, de klantenservice duurde wat langer. Wel meteen een mail dat ze mijn vraag hadden ontvangen maar het antwoord deed er wat langer over. Al met al een goede ervaring

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb een bordje "Garagepoort gesloten houden aub" laten maken en dat oogt netjes. De kostprijs was zeer schappelijk en het werd ook snel geleverd. Je kan zelf de tekst ingeven en een afbeelding toev... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden! Ik heb een aluminium bord met de naam van mijn bedrijf besteld en het werd verrassend snel geleverd. De kwaliteit is uitstekend en het bord is echt prachtig geworden. Daar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Telefonisch onbereikbaar en lukt ze in 2 weken niet om product af te leveren. eens maar nooit meer. AMATEURS Ik moet mijn mening veranderen, de telefonische onbereikbaarheid was een technisc... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

104 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

102 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Heel correcte service

Heel correcte service, zelf bij een probleem van geleverde batterij, zeer tevreden van de service, gr Koen Hespeel

3 de setembro de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Dankjewel voor je mooie woorden, Koen! Goed om te lezen dat je onze service als correct en vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het graag voor.

Met vriendelijk groeten,

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel keus, snelle levering, kwaliteit naar keuze!

3 de setembro de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Klinkt als een geslaagde bestelling! Bedankt voor je positieve beoordeling en veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groeten,

duidelijk

duidelijk. zeer goed product.

29 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. Veel plezier ermee!
Met vriendelijke groeten,

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij bestelden vanuit België en de…

Wij bestelden vanuit België en de levering verliep vlot zoals afgesproken. Wij zijn heel tevreden!

29 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat de levering naar België vlot is verlopen en alles naar wens is gegaan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en goed materiaal.

Zeer snelle levering en stevige, duidelijke bordjes (honden niet uitlaten hier). Goed product.

21 de março de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de stevige, duidelijke bordjes. Veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende service en enorme keuze

Heel veel keuze in vele maten beschikbaar.
Snelle levering van de bestelling,
Goede kwaliteit van de geleverde producten.

30 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Kijk, daar worden we blij van! Een ruime keuze, de juiste maat gevonden, snel in huis en dan ook nog eens tevreden over de kwaliteit. Bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling!

Goed geleverd

Goed geleverd. Alleen later dan verwacht

25 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is geleverd en dat je tevreden bent over onze communicatie. Jammer dat de levering wat later was dan verwacht, maar bedankt voor je begrip!

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed materiaal maar transport te duur

Goed materiaal, goede prijsbepaling transportkosten van >+6€ voor een klein pakje 25 x 25 cm...toch duur uit NL naar BE...

28 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze materialen en onze prijzen. We begrijpen je opmerking over de transportkosten naar België. We nemen dit zeker mee en hopen je een volgende keer weer van dienst te mogen zijn!
Met vriendelijke groet

Bordjes keurig geleverd

Bordjes keurig geleverd, wel wat later, na 10 dagen. Ik kon tussentijds niet op de website vinden wat de status van de bestelling was.

24 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je tevreden bent over de bordjes. Wat de levertijd betreft: onze excuses dat dit langer duurde dan verwacht en dat je de status van je bestelling niet goed kon terugvinden. Dat is vervelend en we nemen dit mee als verbeterpunt. Heb je nog vragen over je bestelling, dan helpen we je graag verder.

Snelle en correcte levering

24 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Dankjewel! Fijn om te horen dat de levering goed en snel is verlopen. Veel plezier met je bestelling!
Met vriendelijk groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie levering en degelijke…

Mooie levering en degelijke communicatie door te sturen dat het vertraging had. En het werd geleverd op de dag dat ze zeiden.
Top dank je wel. 👍

14 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Dankjewel! Fijn dat we je goed op de hoogte konden houden en dat je bestelling uiteindelijk precies op de afgesproken dag binnenkwam. Bedankt voor je geduld en veel plezier ermee!

Classificada 1 em 5 estrelas

Alles wat mis kan gaan bij dit bedrijf…

Alles wat mis kan gaan bij dit bedrijf gaat mis. Mail verkeer wat niet goed loopt, iedereen pakt iets op maar van elkaar weten ze niet wat. En wacht nog steeds op mijn retour geld.

21 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je terugkoppeling. Het spijt ons dat de communicatie rondom je bestelling niet goed is verlopen verschillende collega's hebben zich er inderdaad mee bezig gehouden zonder dit goed op elkaar af te stemmen, en dat had niet zo mogen gaan. Dat nemen we mee als leerpunt.

Voor gepersonaliseerde artikelen hanteren wij als beleid dat deze na plaatsing niet kunnen worden geannuleerd. Gezien de ontstane verwarring in de communicatie hebben we echter besloten je bestelling alsnog te crediteren. Dit is aan je bevestigd, met de toelichting dat de verwerking door de vakantieperiode iets meer tijd kost dan gebruikelijk.

We begrijpen dat dit lang duurt en waarderen je geduld. Heb je ondertussen nog vragen over de status, neem dan gerust contact op dan kijken we het voor je na.

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke stappen en een snelle respons

20 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat de stappen duidelijk waren en dat we snel konden reageren. Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, netjes op tijd geleverd. Materiaal ziet er goed uit in verhouding tot de prijs.

22 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Fijn om te horen dat het bestellen zo makkelijk ging en dat je tevreden bent over de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!
ESVSHOP

top !

Alles wat we nodig hebben voor een veilige elektrische installatie conform NEN1010

18 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Fijn om te horen dat je bij ons alles kunt vinden wat je nodig hebt voor een veilige elektrische installatie. Veel succes met de installatie!

Klantenservice was goed

Klantenservice was goed, snelle reacties en additionale informatie en soortgelijke producten werden duidelijk meegestuurd. alleen de levertijd was wat langer dan ik gehoopt had duurde 9 dagen van bestelling geplaatst tot levering maar dit was duidelijk door klantenservice aangegeven

17 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze klantenservice en de extra informatie als prettig hebt ervaren. Jammer dat de levertijd wat langer was dan gehoopt, maar goed om te lezen dat we je hierover duidelijk hebben geïnformeerd. Bedankt voor je geduld en vertrouwen!

Met vriendelijk groet,

Snel geleverd

Snel geleverd. Bordjes zien er prima uit.

14 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de bordjes snel zijn geleverd en helemaal naar wens zijn. Veel plezier ermee!

Bestelling goed ontvangen

Bestelling goed ontvangen, degelijk verpakt. Producten zoals gedacht. Alles correct.

16 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je bestelling netjes verpakt en compleet is aangekomen en dat de producten helemaal aan je verwachtingen voldoen. Veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede afwerking en snelle levering

Het bestelde product was van zeer goede kwaliteit. Snelle levering.

4 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en afwerking van het product én over de snelle levering. Veel plezier met je aankoop! 🙌

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke afbeelding en omschrijving…

Duidelijke afbeelding en omschrijving en snel geleverd

6 de agosto de 2026

Resposta da ESV Sign & Safety Products

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de duidelijke productinformatie en onze snelle levering. Veel plezier met je bestelling!