Das Haus war nett und die Umgebung auch sehr schön. Die Sauberkeit lässt zu wünschen übrig. Auch wäre es schön, wenn Bettwäsche, Handtücher, WC-Papier inklusive wären. Die Terrasse war kaputt un... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
In de voorjaarsvakantie hadden we een Mi(nder)VA(lide) huisje gehuurd bij Europarcs IJsselmeer in Enkhuizen. Helaas bleek het daar aanwezige hoog/laag bed niet verder te zakken dan 55 cm. Hierdoor was... Ver mais
Voor mijn verjaardag had mijn vriend een huisje bij EuroParcs geboekt als verrassing. Door hevige sneeuwval en code rood was het voor ons niet mogelijk om het huisje veilig te bereiken, mede doordat... Ver mais
Wir waren zu unserem Geburtstag dort und leider sehr enttäuscht. Das Schwimmbad war klein, kalt und ohne Rettungsschwimmer, die Rutsche langweilig. Im Haus war es weder sauber noch gemütlich: Decken u... Ver mais
Informações sobre a empresa
Ieder park geniet zo van een eigen karakteristieke ligging, prachtige omgeving met hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten op- en rondom het resort.
Informações de contacto
Holanda
- europarcs.nl
Respondeu a 32% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ik heb een slechte ervaring met…
Ik heb een slechte ervaring met Europarcs. Ik heb 30 nov 25 een vakantie geboekt voor 2 weken aankomende zomer. Een totaal bedrag van 6000 euro. Nu kijk ik op de site en zie ik dat dezelfde vakantie 800 euro goedkoper is. 10 dagen later dan de boeking. Telefonisch contact gehad en via de mail en niks is mogelijk om te compenseren. Als ik nu voor de eerste keer boekte bij Europarcs dan zou ik zeggen jammer maar helaas. Maar de afgelopen 2 jaar heb ik ook m’n zomervakantie bij Europarcs geboekt. Dus ik ben een trouwe klant en heb al (met deze vakantie erbij) 12000 euro uitgegeven. Heel teleurstellend dat er niks mogelijk is. De camping in Oostenrijk de afgelopen 2 jaar was top maar dit geeft echt een wrange smaak.
Absolut NICHT empfehlenswert und NICHT familienfreundlich
Wir waren im Juni mit unserem 3-Monate-alten Sohn im Europarc De Zeeuwse Duinen. Es gab massive Sicherheitsmängel, z.B. eine offene abgerissene Steckdose direkt neben der Küchenzeile. Privatsphäre gab es ebenfalls keine, da der Vorhang im Flur ebenfalls abgerissen war und sich der Cube dadurch nicht verdunkeln ließ (katastrophal, gerade mit Baby). Die Lampe über dem Esstisch funktionierte leider nur mit Wackelkontakt. Als wir uns darüber beschwert haben, sagte uns der Parkmanager Ferdi nur, dass er nichts daran ändern könne und wir auch in keinem anderen Cube unterkommen könnten, dass wir aber als Entschädigung eine Nacht erstattet kriegen würden. Auf das Geld warten wir bis heute, nachdem er weder auf Anrufe noch WhatsApp-Nachrichten reagiert, hat er mittlerweile sogar meine Handynummer blockiert. Europarcs selbst beruft sich darauf, dass wir uns hätten innerhalb von 30 Tagen beschweren müssen, was wir getan haben. Nur eben leider nicht schriftlich. Das unprofessionelle Verhalten von Europarcs und dem Parkmanager grenzt beinahe an Betrug und wir möchten ganz dringend davon abraten hier Urlaub zu machen, wenn ihr auf der Suche nach einer unbeschwerten Zeit seid.
Noooooooit meeee europarcs !
Noooooooit meeeer europarcs !
Hele vakantie zonder warm water.
Ze helpen je niet eens.
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Hel weekend
Hel weekend! Ga hier niet heen.
4 dagen zonder warm water.
Midden in de nacht koolmonoxide alarm.
Ze liegen en helpen je niet.
Net een weekje weg geweest
Net een weekje weg geweest. Beviel goed. Park was relatief nieuw en de woning verkeerde dus nog in uitstekende staat. Was direct naast het bos, locatie een 10. Enkele delen waren nog in opbouw. Als ik dan een tip moet geven, dan mag het zwembad wel iets warmer.
Massive Hygienemängel & völlige Ignoranz gegenüber Kunden – absolut nicht empfehlenswert!
Unser Aufenthalt im EuroParcs De Woudhoeve war eine Zumutung. Das Haus (263A) war bei Ankunft hygienisch untragbar: tote Mücken + Blutspuren an den Wänden, klebrige, schmutzige Küche, Essensreste, abgenutzte Möbel und keinerlei Fliegengitter. Unsere 2-jährige Tochter war nach zwei Nächten komplett zerstochen – wir sind daraufhin abgereist. (gebucht waren 6 Nächte für einen Gesamtpreis von ca. 1500 €)
Trotz eindeutiger Fotos verweigert EuroParcs jede angemessene Rückerstattung und bietet lediglich einen wertlosen 205-€-Gutschein an, den man nur für erneute Buchungen nutzen kann.
Unhygienisch, verantwortungslos und kundenunfreundlich.
EuroParcs zeigt keinerlei Bereitschaft, für gravierende Mängel einzustehen.
Wer saubere Unterkünfte und seriösen Service erwartet, sollte hier nicht buchen.
EuroParcs Beekbergen
⭐ Recensie EuroParcs Beekbergen – Villa 8 (H107)
Verbleven: 22–26 oktober 2025
Ons verblijf bij EuroParcs Beekbergen is helaas behoorlijk tegengevallen. Voor een accommodatie van ruim €1.200 voor vier nachten hadden wij op z’n minst een comfortabele, schone en goed onderhouden villa verwacht. Helaas was dat niet het geval.
Gebreken en onderhoudsproblemen
Bij aankomst en tijdens het verblijf liepen wij tegen meerdere ernstige onderhoudsproblemen aan:
Badkamer zonder ventilatie, wat leidde tot schimmelvorming.
Bij het leeg laten lopen van het bad kwam er een sterke rioollucht omhoog.
Het raam in de badkamer kon niet open doordat het touwtje van de luxaflex ontbrak.
In slaapkamer 1 was de schuifkast vervuild en niet bruikbaar.
Slaapkamer 2 was te klein om een volwaardige kamer te zijn en had géén gordijn, en bovendien een buitendeur zonder privacy.
De staande lamp in de woonkamer was kapot, waardoor de verlichting onvoldoende was.
De gordijnen beneden en boven waren vergeeld en muf.
De schuifpui naar de tuin ging nauwelijks open en sloot niet goed.
Boven stootten we regelmatig ons hoofd tegen de bedden door het schuine dak.
De kast op de bovenverdieping verschoof telkens bij het openen en was instabiel.
De keukenuitrusting was absoluut niet berekend op 8 personen: te kleine pannen, beperkt bestek, en een algemeen krappe inrichting.
Niet in verhouding tot de prijs
Voor een verblijf in een 8-persoonsvilla waren de gebreken zodanig dat het totaalplaatje absoluut niet overeenkwam met de prijs die wij hebben betaald. De woning was onvoldoende schoon, slecht onderhouden en niet functioneel ingericht.
Reactie van EuroParcs
Wij hebben onze klachten duidelijk gemeld, maar EuroParcs houdt zich strikt aan hun interne richtlijnen en biedt slechts 10% van de kale huur + schoonmaakkosten aan. In totaal €195, en aanvankelijk zelfs alleen als voucher. Dit vinden wij geen passende compensatie gezien de aard en hoeveelheid gebreken. EuroParcs lijkt niet bereid verder te kijken dan hun standaardrichtlijnen, terwijl online recensies laten zien dat deze problemen vaker voorkomen bij woningen op dit park.
Teleurstellende ervaring
Wij hadden gehoopt op een professionele en klantgerichte oplossing, maar helaas hebben wij het gevoel dat er niet naar de situatie zelf wordt gekeken, alleen naar wat “de richtlijn” toestaat. Voor ons is dit reden om EuroParcs Beekbergen niet aan te bevelen, zeker niet voor de prijs die gevraagd wordt.
Hopelijk worden deze punten serieus genomen en wordt er daadwerkelijk geïnvesteerd in onderhoud en gasttevredenheid.
Nooit meer
Het huisje was al een hele tijd niet schoongemaakt. Zo zat het kookgerei vol met aangekoekt eten en de radiator bij de badkamer vertoonde allerlei gele vlekken. Al met al zeer vies. De medewerkers gaven aan het vervelend te vinden, maar kwamen niet met een oplossing.
Ook het leefcomfort was verre van wat je zou mogen verwachten. Het huisje was slecht geïsoleerd en de verwarming ging iedere avond automatisch uit waardoor het huisje 's ochtends zeer onaangenaam koud was.
Verder zijn we twee dagen lang omringd geweest door tuinmannen met luide machines die letterlijk voor de deur van het huisje bezig waren. We hebben hierover contact met het park opgenomen, maar die vonden dit normaal en we moesten dit maar accepteren.
Uiteindelijk hebben we onze vakantie vroegtijdig beëindigd en zijn we naar huis gegaan...
Great stay at EuroParcs Kaatsheuvel
“We really enjoyed our stay at EuroParcs Kaatsheuvel. The accommodations were very comfortable and well-equipped, with everything we needed. The location is great, with lots of activities nearby, and if you have a car, you can easily reach Amsterdam, Rotterdam, Efteling, or the Safari Park within about an hour. Check-in and check-out were smooth, and the overall service was good. We would happily come back.”
Europarcs Zuiderzee : een aanfluiting.
Om met kinderen, kleinkinderen en aanhang (10 personen; 3 gezinnen) mijn 75ste verjaardag te vieren had ik in september 2024 bij Europarcs Zuiderzee een 10 persoons Dijkvilla Sauna (huisnr. 628) geboekt. De huurperiode was van 17 tot 20 oktober 2025 i.v.m. de schoolvakantie. Ik had specifiek voor dit park gekozen omdat er ook het nodige te doen was voor de kleinkinderen, zoals o.a. een binnenzwembad en een tiener chill out.
Bij aankomst in het park werd ons 1 sleutel overhandigd hetgeen nogal lastig is als je met 3 gezinnen in het huis verblijft. Na enig zoeken werd nog een sleutel gevonden. Ook met 2 sleutels moet zorgvuldig afgestemd worden wie, wanneer aanwezig is.
• Al snel bleek dat het zwembad gesloten was. Op de deur hing een briefje dat onverlaten een grote hoeveelheid Orbeez gelballetjes in het zwembad hadden gegooid en dat de filterinstallatie in het ongerede was geraakt. Bij de ontvangst is daar niets over gemeld. Op alle informatieborden was de verwijzing naar het zwembad verwijderd. Fotomateriaal om dit aan te tonen is in mijn bezit. Er is door mij geen enkele activiteit waargenomen waaruit bleek dat er gewerkt werd aan een oplossing teneinde het zwembad nog in de herfstvakantie in bedrijf te krijgen. Bij navraag bij de receptie werden toegangsbewijzen aangeboden voor een nabij gelegen zwembad. Het gemak van een zwembad op het park waar de kleinkinderen op eigen gelegenheid naar toe kunnen gaan was daarmee van tafel. De dame achter de receptie versprak zich duidelijk toen ze zei dat het om een grootschalige verbouwing ging. Mijn vermoeden is dat het argument van de Orbeez balletjes volledig uit de lucht gegrepen is. Uit eerdere reviews blijkt dat het zwembad eerder dit jaar ook gesloten was. De begrippen overmacht en onvoorziene omstandigheden zijn wat mij betreft onvoldoende aangetoond. Op de site van Europarcs wordt het zwembad nog steeds onder het kopje faciliteiten genoemd. Ik ben van mening dat het niet beschikbaar zijn van zo'n belangrijke faciliteit, met name in de vakantieperiode, ruim van te voren gemeld dient te worden en op zijn minst bij aankomst.
• Van de aangekondigde faciliteiten was verder de pizzeria gesloten. De tiener chill out bleek een donker en stinkend hol dat al vroeg in de avond werd gesloten. Wel werd op de plek van de laadpalen voor elektrische auto een schaatshal gebouwd die duidelijk niet tijdens de herfstvakantie in bedrijf zou zijn. Het aantal laadpalen werd hierdoor gehalveerd.
• Tijdens de tweede dag van ons verblijf begon het toilet op de woonverdieping zodanig te stinken dat ademen niet aan te bevelen was. De stank verspreide zich over de gehele woonverdieping. Overigens is de aanwezigheid van 2 toiletten in een huis met 5 slaapkamers te weinig. Er waren wel 4 douches aanwezig. Op zondagochtend rond half 10 melding gemaakt bij de receptie. Er zou een melding in het systeem ingebracht worden en er zou snel iemand komen. Rond 14.00 nogmaals een melding gemaakt bij de receptie. Zelfde procedure als hiervoor. De receptiemedewerker was niet in staat om aan te geven of er actie ondernomen was of zou worden. Er is niemand langs geweest om de situatie ter plekke te beoordelen. Het lijkt er dus op dat het een bekend en niet oplosbaar probleem is van dit huis. De stank werd zo heftig dat 2 personen besloten om al op zondag te vertrekken. In eerdere reviews wordt ook gesproken over stinkende huizen.
• De bij het huis aanwezige hottub moest eerst schoongemaakt worden voordat het vullen kon beginnen. De hottub bleek ook te lekken waardoor er onnodig water verspild is. De vriezer zat vol met aangekoekt ijs en mag wel eens ontdooid worden.
• Teneinde de kleinkinderen enig vertier te bieden werd besloten om te gaan bowlen. Voor 10 personen zijn 2 banen nodig en moet ruim 60 euro betaald worden voor 55 minuten bowlen. De verantwoordelijke medewerker kwam bij de start van onze speeltijd aan de balie en reageerde zeer verbolgen op het feit dat we onze schoenen aan het pakken waren. Hij begon zelfs te dreigen met schadeclaims. We konden dus niet op de afgesproken tijd starten met bowlen maar moesten wel op de afgesproken tijd van de baan. De bar bleek gesloten en het bestellen van drankjes d.m.v. de ter plaatse aangebrachte QR-code bleek niet te werken.
De ongeïnteresseerdheid en het ontbreken van klantgerichtheid hebben mij en mijn gezelschap geschokt. Er was slechts 1 positieve uitzondering in de persoon van de medewerker die 's avonds laat binnen een kwartier het probleem van de omgeslagen hoofdzekering in de kast op straat opgelost had. Deze man had het wel begrepen.
Ik heb de klacht 3 keer moeten indienen bij Europarcs voordat er een reactie kwam. Reactie :
Jammer en een tegoedbon van 180 euro. Totale reissom was 1570 euro.
Europarcs Kaatsheuvel , toch maar even lezen ...
Europarcs Kaatsheuvel !
Wil je ontvangen worden als crimineel ... boek dan bij Europarcs Kaatsheuvel ! Wil op laatste moment documenten moeten ondertekenen anders kom je het parc niet op.. boek dan bij Europarcs Kaatsheuvel ! Verschuilen ze zich achter gemeente regelgeving terwijl bij navraag gemeente niets bekend is .. boek dan bij Europarcs Kaatsheuvel ! Wil je smorgens om 5.00 uur gewekt worden door personen die naar het werk gaan .. boek dan bij Europarcs Kaatsheuvel ! Wil je dan nog vanaf ong. 6.00 uur verder gewekt worden door een drukke snelweg die kort langs het park ligt, boek dan bij Europarcs Kaatsheuvel ! Wil je .... negativieteit .. boek dan zeker bij Europarcs Kaatsheuvel !
Seizoensplek…
Ik had een seizoensplek op EuroParcs Poort van Amsterdam. Met de toenmalige manager had ik een mondelinge afspraak voor €1.800, voor de periode begin juni tot eind oktober. Ondanks deze afspraak werd ik op 30 september ineens verplicht te vertrekken, met het excuus dat er geen seizoensplekken tot eind oktober zouden zijn. Later bleek dat deze plekken er wél waren. Het voelde alsof er bewust onjuist werd gecommuniceerd.
Daarnaast werd mij, nadat de manager was ontslagen, ineens een bedrag van €2.420 opgelegd, terwijl andere seizoensgasten wel het afgesproken bedrag van €1.800 betaalden. Dit voelt als ongelijke behandeling en misleiding.
De plek waar ik stond stonk enorm en er waren veel ratten, waar ook andere kampeerders over klaagden. De algemene faciliteiten waren ondermaats:
• Het restaurant serveerde koud eten en bestellingen werden regelmatig vergeten.
• Snackbar en winkeltje waren vaak gesloten.
• Het douchegebouw was vies; ik zag schoonmakers zelfs hun vuile handschoenen in de bosjes gooien waar kinderen spelen.
Ook andere gasten klaagden: een gehuurd huisje zonder stoelen, een verrotte vloer waar iemand bijna in een spijker trapte, en deze mensen werden aangesproken op hun luidruchtigheid waren hele rustige mensen. Heel veel kampeerders klaagden er werd gewoon niet geluisterd.
De service bij de receptie verschilde sterk per medewerker; één medewerkster was ronduit onvriendelijk. Sommige medewerkers wisten van mijn afspraak met de voormalige manager, maar mochten er kennelijk niets over zeggen.
Al met al voelde ik me misleid en slecht behandeld. Voor mij nooit meer EuroParcs.
Ik zat er niet voor mijn lol en dat wisten ze ook. Ik mocht blijven tot 31okt maar dan moest ik bij betalen. Ineens mocht ik tot half oktober blijven maar dan moest ik ook meteen weg.
Betreft ontevredenheid
Betreft: Klacht over verblijf bij EuroParcs Cadzand-Bad
Geachte heer/mevrouw,
Voor de eerste keer hebben wij een korte vakantie geboekt bij EuroParcs Cadzand-Bad. Helaas voldeed ons verblijf niet aan de verwachtingen en hebben wij met verschillende problemen te maken gehad. Graag willen wij onze ervaringen met u delen.
Bij aankomst stelden wij vast dat de handleidingen van alle aanwezige apparaten — zoals kookplaat, elektrische verwarming en combi-oven — enkel in technisch Engels beschikbaar waren. Dat maakte het gebruik ervan moeilijk.
Daarnaast bleek de elektrische kookplaat defect te zijn; deze werd pas na drie dagen vervangen. De afstandsbediening van de elektrische verwarming was nergens te vinden. Na navraag bij de receptie kregen wij te horen dat deze niet standaard in de huisjes aanwezig is, omdat huurders ze soms meenemen.
De verwarming in de leefruimte maakte bovendien voortdurend lawaai, vergelijkbaar met het geluid van een oude dubbeldekker. Boven het aanrecht was er geen verlichting, waardoor de afwas enkel bij schemerlicht kon worden gedaan. De bediening van de verwarming in de badkamer bevindt zich bijna op vloerniveau, zodat men op de knieën moet om deze te gebruiken.
Verder was de combi-oven zo hoog geplaatst dat kleinere personen deze niet goed konden bedienen zonder opstapje. De gordijnen waren op meerdere plaatsen beschadigd en besmeurd met vet van het schuifraamslot.
Tijdens ons verblijf werden er rioolreinigingswerken uitgevoerd vlak bij ons huisje, met als gevolg dat de achterkant van onze geparkeerde mobilhome volledig bespat raakte met stinkende smurrie.
Alsof dat nog niet genoeg was, werkte de wifi halverwege ons verblijf bijna niet meer.
Door de opeenstapeling van deze problemen hebben wij besloten onze vakantie voortijdig af te breken en eerder naar huis te keren.
Wij willen hiermee onze teleurstelling uitspreken over het verblijf. Wat een ontspannen vakantie had moeten zijn, is helaas een aaneenschakeling van ongemakken geworden. Voor ons was dit de eerste, maar zeker ook de laatste keer bij EuroParcs.
Ik heb diverse chalets bij Europarcs…
Ik heb diverse chalets bij Europarcs gekocht als investering, maar de afspraken die de verkoper had gemaakt was op basis van foutieve informatie en toen ik hem erop aansprak na de eerste resultaten van verhuur tegenvielen gaf hij aan, ja had je zelf beter moeten lezen en niet alles aannemen wat ik zeg.. (hij staat bekend als notoire leugenaar deze verkoper bij oa Spaarnwoude). Daarnaast willen ze je dwingen om bepaalde contracten of diensten aan te passen of af te nemen en als je dat niet doet halen ze je uit de verhuurpool, maw bijna geen inkomsten. Pas daarom goed op met een investering bij Europarcs en probeer vaste afspraken te maken met een vast rendement want anders ben je overgeleverd aan hun grillen en het regelmatig veranderen van afspraken.
Mooi ingericht en praktisch huisje
Mooi ingericht en praktisch huisje. Stijlvolle en huiselijke leefruimte, goede bedden. Leuke ingebouwde haard.
Hoofdkussen zijn niet goed.
Tip: deur tussen leefruimte en kzmers voor warmteverlies en geluid.
Aangenaam park. Proper.
Zwembad is gedateerd maar ok.
Ligging nabij Efteling is top.
Verschrikkelijk!
Verschrikkelijk! Bizar dat wij zoveel geld hebben moeten betalen voor zo een horror ervaring. Gratis had ik het zelfs niet opnieuw willen meemaken.
Bij aankomst kregen we ineens een mail dat alle faciliteiten gesloten waren. Geen zwembad, geen fitness, geen wellness. Nochtans is dit allemaal inbegrepen in de prijs. Ik begrijp dat je hier niet altijd controle over hebt, maar het is wel toevallig dat dit voorvalt net voordat de nieuwe gasten kunnen inchecken.
De accommodatie leek verder helemaal niet op de foto's. Ze zouden dit ook ergens op de website vermelden, maar helemaal niet duidelijk. De accommodatie die wij hadden leek verdacht veel op een accommodatie van de helft van de prijs. Op de sleutel van het huisje hing een icoontje dat er geen huisdieren waren toegestaan, alhoewel wij een accommodatie hadden geboekt met 2 huisdieren... Dit zet voor mij toch ook vraagtekens bij dat wij de juiste accommodatie hebben gekregen.
Toen we dit gingen navragen bij de receptioniste was zij gewoon onrespectvol en totaal niet bereid om ons verder te helpen. Ook hier begrijp ik dat je misschien niet veel kunt doen, maar je kunt toch op zijn minst wat vriendelijk zijn of een poging doen om iets te verbeteren.
Om het plaatje af te maken, was het huisje smerig. Er liepen mieren rond, centimeters stof op de kasten, dode vliegen op de vloer, vochtvlekken in de gordijnen, viezigheid in de zetels en achter de zetels, ...
Gelukkig hadden we maar een weekendje van 2 nachten geboekt, al hebben we door alle miserie besloten om maar 1 nacht te blijven, omdat er onder de matras van ons bed ook ongedierte zat.
Omdat ik vind dat je je altijd eerst moet kunnen verdedigen en het ook fijn is om te kijken hoe er wordt omgegaan met je klachten, heb ik eerst contact gezocht met Europarcs zelf. Nadat wij wekenlang geen antwoord hebben gekregen en drie keer hebben moeten mailen, ontvingen wij alsnog een antwoord dat wij een vergoeding in de vorm van een voucher kregen. Absoluut geen oplossing natuurlijk, aangezien er geen haar op ons hoofd zelfs maar aan zou denken om ooit nog naar een park van Europarcs te gaan.
Mooi park, niet compleet
Mooi park en mooie huisjes, maar we misten een aantal dingen in het huisje. De service had wat beter gekund. Er waren geen handdoeken aanwezig in het huisje en we moesten de bedden zelf opmaken. Ook geen handzeep, theedoek etc aanwezig. Geen koffiecups of theezakjes. Er was bv. ook geen kurkentrekker of schaar.
Allemaal prima maar dit was niet duidelijk aangegeven van tevoren. En bovendien vinden wij dat dit soort dingen voor zo'n prijs wel geregeld mag zijn.
Es war ein wunderschöner Kurzurlaub
Es war ein wunderschöner Kurzurlaub. Alle im Park waren sehr sehr freundlich. Der Park an sich war groß und hatte einiges zu bieten. Leider hat bei uns das Wetter nicht mitgespielt und so konnten wir nicht viel von der schönen Anlage erkunden. Das Schwimmbad hat eine gute Größe und war gut überschaubar. Die Kinder fanden die Animationsangebote im Kids Club super! Das Team ist echt klasse. Sehr freundlich und zuvorkommend. Wir freuen uns schon auf unseren nächsten Urlaub im Euro Parcs.
Sehr schlechter Europarcs Zuiderzee
Wir hatten vom 20 bis 24 Oktober Europarcs Zuiderzee gebucht mit 2 kleinen Kindern. Das Häuschen war mehr als dreckig, alles stank und keine Bettwäsche vorhanden. Dann habe ich bei der Rezeption gemeldet dass ich ersrmal putzen musste usw. Es wurde vermerkt und ich sollte es wegen der Endreinigung beim Checkout nochmal melden. Wir haben jetzt sogar 1 Tag eher ausgecheckt und es nochmal gemeldet. Mir wurde sehr unfreundlich gesagt ich hätte Fotos machen sollen und das wurde an dem Tag der Anreise nicht gesagt. Ich werde weitere Wege einleiten um die Endeinigung zurückzubekommen. Ich kann den Park auf keinen Fall empfehlen. Außerdem wsr das Schwimmbad zu und wurde nicht mitgeteilt.
Zwembad gesloten mega veel dicht. Huisje was alles stuk of niet aanwezig
Zwembad gesloten, centrale hal met voorzieningen dicht, als er al iets open was moest je via buiten(regen met plassen en kuilen)niet met een kinderwagen of rolstoel te berijken gevaarlijke gaten bij buitenterein( onder anderen lampen in de grond weg gezakt, geen verschoonruimte baby en peuters, indoor speel hal scheuren gaten missende delen bevestiging zichtbaar en scherp, wil je dat passen moet je gewoon via buiten naar binnen voor een wc( restaurant en snackbar hebben geen wc’s). Nu over het huisje ziet er erg mooi uit van buiten. 2 parkeer plekken voor de deur heel fijn. Op de toiletten Geen wc papier, geen prullenbakje geen haakje voor een handdoek. Geen prullenbakjes in de badkamer of slaapkamer geen haakjes voor handdoeken of kleding in de badkamers. Ook bij de wasbak op de slaapkamer geen handdoek haakjes of prullenbak. Wat is er allemaal stuk, schilderij in de keuken, armleuning bank , grote planten pot, spiegel in de gang. Onder kant bank, koelkast vakjes geen plankje voor drinken in de deur. Heel veel vies en schimmel. Kussen gescheurd buitengebruik. Ow ja smorgens was het 16 graden kachel stond niet aan kun je zelf ook niet doen . Daar kwam iemand 2 uur later voor het het op 18 gezet. 48 uur voor vertrek een mail zwembad is niet beschikbaar. Er word een ander zwembad als alternatief geboden. 2 dagen geprobeerd te bellen verschillende tijden 0x gelukt langste wacht was 1 uur en 45 minuten na meer dan 10 pogingen. Op de mail geen antwoord welk alternatief zwembad het zou zijn. We hebben een baby van 3,5 maand en een peuter. Dan wil je gewoon weten is het zwembad haalbaar kwa rijden en vooral temperatuur. Bij aankomst nog niks bekend over welk zwembad. We kwamen vrijdag aan rond 2 uur. Ja we hebben er 2 welke het gaat zijn is niet bekend. Kaartje worden uitgeprint. Verder geen info. Kreeg na door zeuren 2 mogelijke namen. Na ja oké op naar een leuk weekend dan maar. We konden iets eerder het huisje wat fijn. Nou we kwamen binnen er was zoveel mis, stuk en gewoon niet aanwezig. Bij de infobali kregen we te horen wat vervelend Ow ja ik maak een notitie ik kan niks doen. Ja wc papier wat mist laten brengennou nooit gebracht hoor.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.