Eventyrbarn.dk Opiniões 156

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg sendte end mail og spurgte ind til en varer der var udsolgt, og fik svar med det samme. Da varen kom på lager igen bestilte jeg med det samme og den kom dagen efter. Jeg kan kun give mine varmeste... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt. Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden.... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige modtaget den første sending fra Smartble. Alt var som ønsket. Jeg vil helt sikkert benytte mig af mit nyoprettede abonnement fremadrettet, det vil helt sikkert gøre min hverdag nemmere. Det... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandt en konkurrence afholdt af smartble.dk på Facebook. Modtog i dag pakken med 2 måneders forbrug af bleer samt nogle lækre overraskelser. Sød og venlig personale! Vil klart anbefale at handle hos s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé
  2. Loja de roupas de cama
  3. Loja infantil
  4. Loja de brinquedos

Escrito pela empresa

"Der var engang” begynder et eventyr med og eventyrbarn.dk er også et nyt og spændende eventyr for os. Vi forhandler ikke prinser, prinsesser og overdådige slotte, men nøje udvalgte produkter til din baby og små poder, men også mor og far.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Amazing experience

Amazing service, I even got my order wrapped in a gift wrap with a personal note. Would definitely support this little shop again in the future!

15 de agosto de 2024

Resposta da Eventyrbarn.dk

Hi Karoline. Thank you so much for the review. Your review is what makes our little family company going. We always try to make our custumers happy.

Hurtig handel og forsendelse

Hurtig handel og forsendelse samt en lille hilsen. Det er ikke sidste gang vi handler der.

6 de agosto de 2024

Resposta da Eventyrbarn.dk

Hej Maria, Mange tak for at du gav dig tid til at give os en anmeldelse, vi er glade for din gode oplevelse hos os, og ser frem til din næste handel. Vi Bestræber os altid på at have tilfredse kunder.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, god kundeservice og bare tip-tip i orden!
Anette var så sød at skynde sig at pakke min ordre og reddede vores mindste numse herhjemme. Kæmpe anbefaling herfra af eventyrbarn!

23 de julho de 2024

Resposta da Eventyrbarn.dk

Hej Line, vi er rigtig taknemmelig for din anmeldelse, og at du gav dig tid til at gøre det. Din anmeldelse redder vores dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode produkter til fine priser og med…

Gode produkter til fine priser og med hurtig levering. Hyggeligt med personlig og håndskrevet hilsen i pakken.

2 de julho de 2024

Resposta da Eventyrbarn.dk

Mange tak for din anmeldelse. Vi gør hvad vi kan for vores kunder og håber på fuld tilfredshed. Vi er glade for at du brugte tid på at lave anmeldelsen.

God oplevelse

10 de maio de 2024

Resposta da Eventyrbarn.dk

Hej Jette. Mange tak for din anmeldelse, vi prøver altid at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi håber selvfølgelig at se dig igen på vores webshop.
Med venlig hilsen EventyrBarn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg værdsætter når et firma gør noget…

Jeg værdsætter når et firma gør noget ud af den personlige oplevelse 👍

26 de fevereiro de 2024

Resposta da Eventyrbarn.dk

Hej Karen. Tusind tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at vores kunder, har en god oplevelse, når de handler hos os.

Hurtig levering!

Bestilte varer fredag morgen og allerede lørdag formiddag kunne jeg afhente min pakke! Elsker hurtig ekspedition og så var min pakke også fint pakket ind - det er hyggeligt :-)

16 de fevereiro de 2024

Resposta da Eventyrbarn.dk

Hej Kiki. Tusind tak for din anmeldelse, det, der gør os tilfredse, er når vores kunder er glade for vores ekspedition og produkter.

Nem og hurtig.

Nem og hurtig.

19 de janeiro de 2024

Resposta da Eventyrbarn.dk

Hej S.P Tusind tak for din skønne anmeldelse, vi bestræber os altid på at oplevelsen for vores kunder er i top.

God kvalitet

God kvalitet. Hurtig levering og god service.

12 de dezembro de 2023

Resposta da Eventyrbarn.dk

Hej Anne-Merete. Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det er altid dejligt med tilfredse kunder. Vi håber på at se dig igen i vores webshop.

Excellent

Fast delivery, good prices. I also got a written note for the holiday! I would reccommend 100% !

16 de dezembro de 2023

Resposta da Eventyrbarn.dk

Hi Teodora, thx for your review. looking forward to be seeing you again at our webshop.

hurtig levering

Jeg valgte at bestille hos Eventyrbarn fordi varen var meget billigere end andre steder. Leveringen var hurtig og uden problemer. Der fulgte endda en håndskrevet besked og en lille pixibog med.

22 de novembro de 2023

Resposta da Eventyrbarn.dk

Hej Petra, Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, på vores webshop, og at vi levede op til dine ønsker og forventninger. Vi glæder os til at se dig igen på vores webshop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Produkt (babymadras og topmadras i kapok) som beskrevet.

12 de setembro de 2023

Resposta da Eventyrbarn.dk

Hej Andrea. Vi er oprigtig glade for din anmeldelse, vores lille familie virksomhed, gør hvad vi kan for at yde en service til alle vore kunder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega nemt at finde frem til det

Mega nemt at finde frem til det, jeg ville købe og dejlig hurtig levering …. Og så oven i købet i en genbrugskasse …. Lige min ånd👍🤗

5 de junho de 2023

Kære Jette,

Tak for anmeldelsen og de fine ord! Vi er utrolig glade for, at du fandt det nemt at finde de produkter, du ledte efter, og at du satte pris på vores hurtige levering.

Det er vidunderligt at høre, at du også nød vores brug af genbrugskasser. Som en lille familieejet virksomhed er det vigtigt for os ikke kun at levere kvalitetsprodukter og -service, men også at tage ansvar for vores miljø. Derfor betyder din positive feedback på dette punkt også virkelig meget for os.

Vi håber at kunne betjene dig igen, Jette, og du ønskes en god dag :)

EventyrBarn teamet

Hurtig ekspedition.

19 de abril de 2023

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med ekspeditionen :)

Hos EventyrBarn forsøger vi altid at sætte kunden i centrum og gør vores ypperste for at sikre hurtig og effektiv service. Derfor er vi også glade for din positive oplevelse, og at vores indsats bærer frugt.

Du ønskes en rigtig god dag :)

EventyrBarn

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig forsendelse og personlig service…

Hurtig forsendelse og personlig service 😊...
Rigtig fint produkt 😊...
Handler der gerne igen 😊...

13 de abril de 2023

Hej Brita,

Tak for din vidunderlige anmeldelse og de fem stjerner! Det varmer virkelig vores hjerter at høre så positiv feedback.

Vi er stolte over at vores hurtige forsendelse og personlige service gjorde indtryk på dig. Det er netop dette vi lægger vægt på som en lille familieejet virksomhed. Desuden er vi rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dit produkt!

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til EventyrBarn. Det er kunder som dig, der gør det hele værd :)

Med venlig hilsen,
EventyrBarn

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais