Eventyrbarn.dk Opiniões 156

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg sendte end mail og spurgte ind til en varer der var udsolgt, og fik svar med det samme. Da varen kom på lager igen bestilte jeg med det samme og den kom dagen efter. Jeg kan kun give mine varmeste... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt. Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden.... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige modtaget den første sending fra Smartble. Alt var som ønsket. Jeg vil helt sikkert benytte mig af mit nyoprettede abonnement fremadrettet, det vil helt sikkert gøre min hverdag nemmere. Det... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandt en konkurrence afholdt af smartble.dk på Facebook. Modtog i dag pakken med 2 måneders forbrug af bleer samt nogle lækre overraskelser. Sød og venlig personale! Vil klart anbefale at handle hos s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé
  2. Loja de roupas de cama
  3. Loja infantil
  4. Loja de brinquedos

Escrito pela empresa

"Der var engang” begynder et eventyr med og eventyrbarn.dk er også et nyt og spændende eventyr for os. Vi forhandler ikke prinser, prinsesser og overdådige slotte, men nøje udvalgte produkter til din baby og små poder, men også mor og far.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, vi kunne afhente den hos webshoppen dagen efter :-)

6 de abril de 2023

Hej Mika,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for at høre, at du satte pris på vores hurtige service. Hos EventyrBarn stræber vi altid efter at gøre tingene så nemme og bekvemme som muligt for vores kunder. Dette indebærer hurtig levering, og vi er derfor glade for din positive oplevelse.

Du ønskes en rigtig god dag, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden :)

Med venlig hilsen,
EventyrBarn

Super handel

7 de março de 2023

Hej Tina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er glad for din handel hos os. Som en lille familieejet virksomhed sætter vi pris på hver eneste kunde og bestræber os på at levere den bedste service og oplevelse muligt.

Det er en stor glæde for os at vide, at vores indsats har resulteret i en tilfredsstillende oplevelse for dig. Skulle du have brug for hjælp eller rådgivning i fremtiden, så tøv ikke med at sende os en besked eller ringe til os.

Tak fordi du valgte os, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen snart. Vi ønsker dig en fantastisk dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hjælp ved kald til ejer

Super hjælp ved kald til ejer. Stor fleksibilitet

12 de março de 2023

Hej Susanne,

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse og den gode snak. Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse, da at være tilgængelige og imødekommende er noget, vi vægter meget højt i vores lille virksomhed.

Tak fordi du valgte os, og vi håber at handle med dig igen i fremtiden. Vi ønsker dig en fantastisk dag!

Bestilte en dag

Bestilte en dag, og havde varen næste dag.

2 de março de 2023

Hej Frank,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os utrolig meget at høre, at du fik din vare allerede dagen efter bestilling. Vi arbejder hårdt på at yde den bedste service og hurtig levering, så det er skønt at se, at vores indsats bærer frugt.

Vi ønsker dig en rigtig god dag og håber at kunne betjene dig igen snart.

Hurtig levering.

25 de janeiro de 2023
Opinião espontânea

Hej Lars,

Vi takker mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med leveringen :)

- god pris

- god pris, fint produkt og hurtig levering 👌🏽

29 de janeiro de 2023

Hej Nag,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er super glade for, at du synes om produkterne! Vi bestræber os selvfølgelig altid på at yde den bedste pris samt en hurtig levering :)

God pris og god service

17 de janeiro de 2023

Hej Trine,

Mange gange tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med pris og service. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service vi er i stand til :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Super god service og hurtig svar på…

Super god service og hurtig svar på mails.

24 de agosto de 2022

Hej Pernille

Tak for den flotte anmeldelse af Eventyrbarn.dk. Vi er glade for du er tilfreds og har fået god service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Varen lever op til forventning.

Varen lever op til forventning.
Indpakning (emballagen) lugter kraftig af plast, hvilket godt kan hænge ved de fremsendte varer. Måske I kunne overveje anden emballage fremadrettet.

15 de agosto de 2022

Hej Jannie

Tak for den flotte anmeldelse af Eventyrbarn.dk. Vi er glade for du er tilfreds med varen. Tak for din feedback på emballagen, det vil vi overveje for fremtiden.

God oplevelse

12 de agosto de 2022

Hej Christine

Tak for den flotte anmeldelse af Eventyrbarn.dk. Vi er glade for du er tilfreds og har haft en god oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fine vare.

Hurtig levering og alle vare i ønsket stand. Skønt at få hurtigt hjem i tide inden baby melder sin ankomst.

30 de julho de 2022

Hej Anna,

Tak for den flotte anmeldelse af Eventyrbarn.dk. Vi er glade for du er tilfreds med leveringen og dejligt du fik varen hjem i tide :)

Fin oplevelse!

Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt.
Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden. Så vi endte med at købe en til som vi også er sindssygt glade for!
Leveringen var tilpas hurtig og betalingen kunne nemt gennemføres.
Mega god oplevelse hos eventyrbarn.dk.

20 de julho de 2022

Hej Mathias

Tusind tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner. Vi er utrolig taknemmelige over at du har taget dig tiden til at anmelde Eventyrbarn.dk

Hej Karina

14 de junho de 2022

Hej Conny

Godt køb

Godt køb, god pris og hurtig levering🙌🏻😊

7 de junho de 2022

Hej Karina

Eventyrbarn.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais