Eventyrbarn.dk Opiniões 156

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg sendte end mail og spurgte ind til en varer der var udsolgt, og fik svar med det samme. Da varen kom på lager igen bestilte jeg med det samme og den kom dagen efter. Jeg kan kun give mine varmeste... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt. Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden.... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige modtaget den første sending fra Smartble. Alt var som ønsket. Jeg vil helt sikkert benytte mig af mit nyoprettede abonnement fremadrettet, det vil helt sikkert gøre min hverdag nemmere. Det... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandt en konkurrence afholdt af smartble.dk på Facebook. Modtog i dag pakken med 2 måneders forbrug af bleer samt nogle lækre overraskelser. Sød og venlig personale! Vil klart anbefale at handle hos s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé
  2. Loja de roupas de cama
  3. Loja infantil
  4. Loja de brinquedos

Escrito pela empresa

"Der var engang” begynder et eventyr med og eventyrbarn.dk er også et nyt og spændende eventyr for os. Vi forhandler ikke prinser, prinsesser og overdådige slotte, men nøje udvalgte produkter til din baby og små poder, men også mor og far.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Super hurtig levering❤️

3 de junho de 2022

Hej Thea

Tusind tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner. Vi er utrolig taknemmelige over at du har taget dig tiden til at anmelde Eventyrbarn.dk

Just amazing!

Super good quality order and, moreover, excellent customers service.
I had a problem with some of my items and in few mails they help me to resolve in the best way possible.
Very satisfied. I will buy again from them.

17 de maio de 2022

Hi

Thank you so much for your review, as well as the 5 stars. We are incredibly grateful that you have taken the time to review Eventyrbarn.dk

Have a Nice day :)

Yours sincerely

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og direkte levering ❣️ God…

Hurtig og direkte levering ❣️ God service

16 de maio de 2022

Hej Shab

Hurtig levering

Hurtig levering, produktet havde en god kvalitet og den bedste pris jeg fandt. Nu vil jeg købe mere hos jer

9 de maio de 2022

Hej Niclas

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!

Jeg ringede da jeg var i tvivl om min ordre ville komme inden barnedåb om 4 dage! Medarbejderen fra eventyrland, forsikrede mig om at pakke ordren med det samme og sende den afsted dd. Det sætter jeg virkelig pris på!

8 de março de 2022
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Overskueligt udvalg af gode varer til…

Overskueligt udvalg af gode varer til mit formål og hurtig levering.

17 de janeiro de 2022

Hej Sascha,

Tak for din anmeldelse af Eventyrbarn.dk. Vi takker dig også for de 5 stjerner.

De bedste hilsner

Kun positivt herfra.

Kun positivt herfra.
Godt produkt og endda billigere end andre steder og god levering

6 de janeiro de 2022

Hej.

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glad for. :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt levering og gode varer

9 de novembro de 2021

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse af Eventyrbarn, og tak for de 5 stjerner :)
Vi ønsker dig en god dag og på gensyn.

Classificada 4 em 5 estrelas

Tilfreds med pris og køb. Men hvorfor ikke gratis fragt over 500 kr?

Jeg bestilte en dyne til en rigtig god pris. Jeg modtager ordre bestillingen og får dynen rimeligt hurtigt.( de holder løftet med hurtigt fragt) Dog må jeg sige at når man bestiller for et bestemt beløb eks for 500 kr. burde fragten være gratis - men okay - det var ikke den dyreste fragt.

27 de setembro de 2021

Hej Christina
Tak for din anmeldelse og 4 stjerner.
Det glæder os at du trods alt har været tilfreds med dit køb fra Eventyrbarn :)

Venlig hilsen Eventyrbarn.dk

Classificada 3 em 5 estrelas

Umiddelbart fin og hurtig levering

Umiddelbart fin og hurtig levering
Pakken led dog skade på vejen
Og utrolig fin behandling og efterlevering

16 de setembro de 2021

Hej Lars
Tak for din anmeldelse.
Det kan desværre ske, dog glæder det os at høre at du trods alt har haft en god oplevelse med vores service :)

Venlig hilsen Eventyrbarn.dk

Tip Top

Hurtig levering.
Der var sket en menneskelig fejl i pakningen, men fik straks tilsendt den rigtige vare og en ny pakkelabel, så jeg kunne sende fejl leveringen retur 👍🏼☺️

9 de setembro de 2021

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Det er vi meget glade for.
Dejligt du fik den rigtige vare :)

De bedste hilsner fra
Eventyrbarn.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais