Jeg sendte end mail og spurgte ind til en varer der var udsolgt, og fik svar med det samme. Da varen kom på lager igen bestilte jeg med det samme og den kom dagen efter. Jeg kan kun give mine varmeste... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt. Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden.... Ver mais
A empresa respondeu
Har lige modtaget den første sending fra Smartble. Alt var som ønsket. Jeg vil helt sikkert benytte mig af mit nyoprettede abonnement fremadrettet, det vil helt sikkert gøre min hverdag nemmere. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Vandt en konkurrence afholdt af smartble.dk på Facebook. Modtog i dag pakken med 2 måneders forbrug af bleer samt nogle lækre overraskelser. Sød og venlig personale! Vil klart anbefale at handle hos s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
"Der var engang” begynder et eventyr med og eventyrbarn.dk er også et nyt og spændende eventyr for os. Vi forhandler ikke prinser, prinsesser og overdådige slotte, men nøje udvalgte produkter til din baby og små poder, men også mor og far.
Informações de contacto
Vinkelvej 199, 8800, Viborg, Dinamarca
- Kontakt@eventyrbarn-aps.dk
- eventyrbarn.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Just amazing!
Super good quality order and, moreover, excellent customers service.
I had a problem with some of my items and in few mails they help me to resolve in the best way possible.
Very satisfied. I will buy again from them.

Resposta da Eventyrbarn.dk
Hurtig levering, produktet havde en god kvalitet og den bedste pris jeg fandt. Nu vil jeg købe mere hos jer

Virkelig hurtig levering
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Jeg ringede da jeg var i tvivl om min ordre ville komme inden barnedåb om 4 dage! Medarbejderen fra eventyrland, forsikrede mig om at pakke ordren med det samme og sende den afsted dd. Det sætter jeg virkelig pris på!
Vores Rockit virkede ikke
Vores Rockit virkede ikke - så vil de sende en ny. Fremragende service. Så håber vi bare den ny fungerer.
Birgitte Skovgaard
Overskueligt udvalg af gode varer til…
Overskueligt udvalg af gode varer til mit formål og hurtig levering.

Kun positivt herfra.
Kun positivt herfra.
Godt produkt og endda billigere end andre steder og god levering

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition
Gik kun et par dage fra jeg bestilte, til jeg havde pakken
Helt tilfreds .
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering. Og god kvalitetsdyne.
Tilfreds med pris og køb. Men hvorfor ikke gratis fragt over 500 kr?
Jeg bestilte en dyne til en rigtig god pris. Jeg modtager ordre bestillingen og får dynen rimeligt hurtigt.( de holder løftet med hurtigt fragt) Dog må jeg sige at når man bestiller for et bestemt beløb eks for 500 kr. burde fragten være gratis - men okay - det var ikke den dyreste fragt.

Umiddelbart fin og hurtig levering
Umiddelbart fin og hurtig levering
Pakken led dog skade på vejen
Og utrolig fin behandling og efterlevering

Tip Top
Hurtig levering.
Der var sket en menneskelig fejl i pakningen, men fik straks tilsendt den rigtige vare og en ny pakkelabel, så jeg kunne sende fejl leveringen retur 👍🏼☺️

Resposta da Eventyrbarn.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.