Evobike Opiniões 276

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har netop købt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. læst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder på trustpilot som roser v... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har haft en Evobike Classic i 3 år nu, og jeg må sige at kvaliteten har været under forventning. Jeg har passet godt på cyklen og har altid parkeret den i tørvejr. Alligevel er cyklen rusten man... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Cyklen har haft 2 reklamationer på 1 år. Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nærmeste cykelsmed, så jeg har vær... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice. Jeg købte en trehjulet cykel fra EvoBike den 26 september 2023. Året efter gik bagakslen itu. Jeg reklamerede naturligvis Så blev jeg mødt med krav om doku... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Escrito pela empresa

Om Nordbutiker Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se I 2016 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed >> Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. I Danmark er dette Rull.dk, Evobike.dk, Sportig.dk og Blimo.dk. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se. I 2016, 2017 og 2018 blev Nordbutiker udnævnt til en gazellevirksomhed. Rull Evobike Blimo Sportig

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

God cykel, god service og garanti

Cykel har kørt glimrende. De problemer der er opstået over tid, er altid blevet løst gnidningsfrit via kundeservice . Evobike lever fuldt ud op til sin garanti, og leverer en hurtig og effektiv service.

15 de maio de 2024

Rimelig tilfreds

Indtil videre er jeg godt tilfreds med min nye cykel, alt er som forventet ok. Men der burde være noget bedre dokumentation.

28 de abril de 2024

Hei Knud,

Takk for din feedback!

Det gleder meg å høre at du er fornøyd med din nye sykkel. Dersom du søker en brukermanual så finner du denne på hjemmesiden på under Dokumentasjon.

Hvis det er noe mer du lurer på så er du alltid velkommen til å kontakte oss på info@evobike.dk.

Classificada 2 em 5 estrelas

A main part is missing in the box

A main part is missing in the box, I received the box three/four days earlier and have complained for the missing part and yet no response from company about missing part. Poor customer service. Packaging was so old style and nothing packed as per standard therefore missing items.
Not worth the money.

23 de abril de 2024

Hi Usman,

Thank you for your feeback!

I am sorry to hear that you have recieved a faulty product and that you still have not heard anything from us.

Our main goal is to make sure you are happy with your product and I have now sent you a response to the email you sent earlier.

We will continue to help you help you via email.

I wish you a nice day!

Classificada 1 em 5 estrelas

Fuldstændig umuligt at komme i kontakt…

Fuldstændig umuligt at komme i kontakt med dem.
Det kan ikke lade sig gøre at få telefonisk kontakt, heller ikke selv om man er interesseret i at købe en cykel til 21000. Ekstrem dårlig kundeservice.

13 de abril de 2024

Hej,

Mange tak for din omdøme, jeg beklager virkelig du oplever vores kundeservice dårlig.
Hvorfor vi har valgt at på tidspunkt kun have kontakt via mail er fordi vi skal nå at besvare alle spørgsmål i rækkefølge og så har vi også mulighed at udførlige svare på jeres spørgsmål uden nogen information falder væk.

Du er meget velkommen at sende din mail ind til os så svarer vi altid indenfor 24h exkl. weekender!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lyn hurtig levering på den…

Super lyn hurtig levering på den cykeltrailer jeg havde bestilt hos evobike. Jeg blev glædeligt overrasket over hvor let den var at samle. Har nu været både ude og cykle med den, og haft den med på handletur i mit lokale byggemarked center. Den er jeg allerede meget glad for.

31 de março de 2024

5 🌟 for alt…

Hurtig levering, mega nem at samle og helt vildt fantastisk at træde i pedalerne.. Rigtig dejligt tilfreds med mit køb og glæder mig til mange timers god underholdning.

12 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

ok cykel, men rigtig god kundeservice.

Cyklen har haft 2 reklamationer på 1 år.
Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nærmeste cykelsmed, så jeg har været holdt omkostningsfri (udover ventetid).

Ville købe igen - på trods af reklamationerne - da jeg føler mig tryg ved Evobikes kundeservice (på dansk og svensk på mail).

5 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitetscykel til en god pris!

Cyklen blev leveret på få dage. Det er en virkelig god cykel til en meget god pris. Jeg har købt sport 8 modellen. Man skal lige kunne samle den selv, men det er ikke svært. Der var ingen brugsanvisning med, men fandt den under produktet på hjemmesiden. Jeg kan anbefale Evobike.

9 de fevereiro de 2024

Dårlig kontakt med kundeservice

Dårlig kontakt med kundeservice
Mangler telefon nr

20 de janeiro de 2024

Hei Jon,

Takk for din feedback! Vi setter stor pris på din tilbakemelding som er veldig viktig for oss.

Vi er for tiden ikke tilgjenglige på danskt telefonnummer, men du er alltid velkommen til å ringe våres svenske support så hjelper de deg videre.

+46 10 555 91 22

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kvalitet på både produkter og kundeservice

Elendig kvalitet på både ladcykel Evobike Cargo PRO og dertilhørende regnslag. Ladcyklen larmer og er tung og klodset. Lynlåsen til regnslaget gik i stykker ifm. montering. Umuligt at få oprettet reklamation, fordi deres kundeservice via hjemmesiden hverken indeholder e-mailadresse eller tlf nr, men udelukkende en robot. Handler aldrig med Evobike igen. Fraråder alle at købe deres produkter.

13 de novembro de 2023

Hei!

Takk for din feedback!

Det er trist å høre at du ikke er fornøyd med produkterne du har kjøpt og jeg forstår at det er frustrerende. Vi vil selvfølgelig at du skal føle deg både trygg og fornøyd med ditt kjøp hos Evobike.

Send oss gjerne en reklamasjon med bilder til info@evobike.dk så skal jeg hjelpe deg med å få rettet opp i dette.

Classificada 3 em 5 estrelas

regnslag/kaleche uden stænger

Har lige modtaget en regnslag/kaleche uden stænger efter 2 uger. Hvordan alverden kan man bruge en kaleche uden stænger???? Har send en beskeden og stadig venter på svar!

24 de outubro de 2023

Hei Shyrine,

Takk for din feedback! Jeg kan godt forstå at det er skuffende at stænger mangler. Dersom du har en Evobike Cargo Pro lastesykkel så er disse stænger allerede inkludert på selve sykkelen. Jeg sender deg en epost så hjelper jeg deg videre med å få dette løst. Ha en fin dag!

Classificada 4 em 5 estrelas

Leverings tid lidt længere end man…

Leverings tid lidt længere end man forvente.

1 de novembro de 2023

Hej Michael,

Tack för din feedback! Vi erbjuder en standard leveranstid på 2-5 arbetsdagar till Danmark då våra produkter skickas från vårt lager i Sverige. Ha en fin dag!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Fik leveret en ladcykel dagen efter jeg bestilte, så meget hurtig levering.
Indtil videre er jeg virkelig tilfreds med min nye Evobike Cargo Classic, den kører rigtig godt.
Virkelig god kundeservice

15 de outubro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais