Zijskirts, diffuser en cupspoiler besteld. Voor bestelling eerst via WhatsApp contact gehad over de pas vorm. Zeer goed te woord gestaan en geen woord aan gelogen. De set past perfect!!
Leia as opiniões dos outros
Echt top , voor info gebeld en was zeer tevreden over de informatie echt super, bestelling geplaatst en op de zelfde dag kreeg ik via mail antwoord hoe het verder ging met mijn bestelling sneller gele... Ver mais
Vandaag mijn bestelde Milltek uitlaat binnengekregen voor de Audi TT 8J. Past perfect! Hoewel ik wel even heb moeten wachten op deze uitlaat ben ik zeer correct behandeld. Uitlaat besteld, deze blee... Ver mais
Eerder veren besteld. Maar met mijn laatste bestelling was de prijs wel erg aantrekkelijk. Dus eerst vergeleken met andere sites daarna voor de zekerheid gebeld met ze of het wel om een compleet set... Ver mais
Informações sobre a empresa
Extreme Carstyling is een bedrijf dat actief is in verkoop van autoonderdelen en -accessoires. Met name op het gebied van kwalitatief hoogwaardige performance onderdelen. Wij richten ons met name op consumenten maar tevens leveren wij aan autobedrijven en autogarages. Middels overzichtelijk online shops per merk zorgen wij ervoor dat het bestellen snel en overzichtelijk is tegen de scherpste prijzen.
Informações de contacto
Jan Penweg 16, 1689ZT, Zwaag, Holanda
- 0228-760008
- info@extreme-carstyling.nl
- extreme-carstyling.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Goede prijs en snelle levering
Goede prijs en snelle levering van prima schroefset
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf! Denkt met de klant mee. Gewoon toppers👌
M5 bumper past perfect👍
Bedankt!
Prima service
Altijd snelle reactie op vragen via de…
Altijd snelle reactie op vragen via de mail.Snel geleverd en dus voor mij DE leverancier van spullen op tuning/styling gebied...zelfs als het ergens anders net ff iets goedkoper is.
Come on good condition but take long to…
Come on good condition but take long to arrive home
Golf 6R bumper niet compleet!
Golf 6R bumper besteld. na afwachting van verzekering deze laten spuiten (6 weken later) blijkt dat er een deel niet geleverd is. Hierop Carstyling op de hoogte gebracht. Antwoord Carstyling: " omdat de bumper ruim een maand geleden geleverd is kunnen wij u niet tegemoetkomen" wij kunnen u wel het ontbrekende deel opsturen als u € 100,- betaald voor onderdeel met verzendkosten!
Uiteraard gun ik deze partij helemaal niets meer, en koop ik (desnoods voor meer) mijn ontbrekende deel elders.
het zou natuurlijk ook een bewuste strategie van deze firma kunnen zijn. we verkopen (goedkoop) een bumper van € 299,- en laten de klant achteraf nog eens € 100,- betalen om de bumper compleet te maken!

Resposta da Extreme Carstyling
Goede service en snelle levering
Snelle en duidelijke reacties op mijn gestelde vragen, goede service dus. Vervolgens een snelle levering.
Ordered some springs for my car
Ordered some springs for my car. Perfect service.
Verlagingsveren besteld
Verlagingsveren besteld. Snel geleverd, kreeg ze ook nog met wat korting. Helemaal top.
Great Service and competitive prices
Great Service and competitive prices. Will be using again in the future.
Einddemper kwam beschadigd binnen
Einddemper kwam beschadigd binnen, moest wat bewerkt worden voor de montage. Verder prima!
Top quality spul alles passed perfect…
Top quality spul alles passed perfect makelijk om te monteren!!
Julie zijn 🔝 super bedankt
Netjes optijd binnen en goede service…
Netjes optijd binnen en goede service aan de telefoon!
duidelijke website snelle levering
Ze hebben me super geholpen zowel via…
Ze hebben me super geholpen zowel via de telefoon als via de mail dus wel een shop om nog eens te kopen
Enigste minpuntje dat de levertijd dat staat aangegeven flink wordt overschreden daar zullen ze zelf niets aan kunnen doen maar kunnen dan beter de lever termijn op de site hoger zetten de klant houd hier toch tekening mee met de aanschaf
Snelle levering, goede informatiefe uitleg simpel en duidelijk een goede website gewoon zqal hem zeker aanraden