🛑🛑🛑👎🏻👎🏻👎🏻❌❌❌ Die Rücksendung bei diesem Verkäufer ist eine einzige Katastrophe und aus meiner Sicht nicht mehr nachvollziehbar. Die Internetseite zeigt aktuell an, dass kein... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har købt et par Oakley med styrke. Kvaliteten er helt I top (originale) og styrken er som mine hverdagsbriller købt hos en optiker i DK. Leveringstiden var 3 uger og pengene blev trukket et par dage... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er faktisk positivt overrasket over mit produkt og behandlingen, efter at have læst nogle mindre positive anmeldelser af Eyerim. - Mine Ray-Ban Round er 100% som forventet, ægte og jeg fik dem 40%... Ver mais
Rigtig god service. Overskuelige hjemmeside. Rigtig fine produkter. Eneste minus er den lange leveringstid. Jeg kontaktede Eyerim pr. mail, efter et par uger, da jeg intet havde hørt. De svarede meg... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi hos Eyerim.dk har visionen om at du ser verden som du gerne vil! Vi sælger briller, solbriller og briller med styrke i mere end 8 lande i EU og er ved at vokse hver enkelte dag. Vi tilbyder gratis levering indenfor EU og sætter høj pris på hvad vores kunder siger om os.
Informações de contacto
Námestie SNP 30 (OC Dunaj II), 3rd Floor (3. poschodie), 811 01, Bratislava, Eslováquia
- kontakt@eyerim.dk
- eyerim.dk
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Bestilte mine Persol 714 solbriller…
Bestilte mine Persol 714 solbriller mandag, og havde dem i hånden fredag. De er ligesom beskrevet 👌. Det er 2.gang jeg bestiller solbriller herfra, og jeg har intet at klage over. God leverings info hele vejen igennem.
Satisfied with eyerim
I ordered a pair of Ray Bans while being on a vacation. When i Got home, a Nice pair of authentic Ray Bans was waiting for me. I can say nothing more than I am completely satisfied with eyerim.
- Asger
Har bestilt fede solbriller hos Eyerim
Har bestilt fede solbriller hos Eyerim. Leveringsfrist fungerede super, og jeg super tilfreds med mit produkt 👍
Great experience - slow returns though
Overall good service and correspondence. Excellent pricing!
Ordered a pair of Ray-Ban Erika. Payment went smoothly and securely. The glasses arrived in a matter of 3 days (Denmark) and were nicely packaged and well protected.
However, they looked nothing like I expected, which might be a result of a 'shine effect' which is arguably super difficult to photograph.
Okay, so I wanted to exchange them for another variant. In order to return the package, customer service must be contacted via email, and sure enough they replied the next day and let me know how to go about returning the package.
(Side note: I wrote in Danish, got a reply in English, replied in English and this time received a reply in Norwegian - a bit strange, but my contact was super friendly and answered all my questions in a nice and clear way.)
An unwelcome surprise: The package must be shipped to Slovakia after being received in Copenhagen, and the full return process (that is, from the day I shipped the package until the day I received my money back) took 16 days. Then I was ready to order my replacement product. This was a bit of a slow way to do an exchange, but still customer service remained friendly, and everything went according to plan.
I ordered another pair of glasses, and they arrived just as swiftly, just as well packaged, and I am happy!
I would definitely recommend Eyerim because of the excellent pricing, friendly customer service and secure payment system.
Oh, and:
Products (Ray-Ban at least!) are authentic and genuine, and Eyerim are easily found on Ray-Ban's own list of certified retailers.
Som forventet
Modtog Rayban læsebriller efter lovet leveringstid med okay opfølgning af ordre undervejs. Brillerne med letteste og tyndeste glas er helt i top.
Eyerim.-God service
Hej
Jeg har også handlet med Eyerim, fik købt et par solbriller, har været bekymret da jeg læste nogle afmeldinger og brillerne ikke var kommet som lovet.
Jeg blev hurtig kontaktet da jeg mailede angående forsinkelsen..fik brillerne ugen efter, fejlede ikke noget passede dog ikke, Har returneret dem efter en behagelig e mail snak..og afventer pengene retur. Jeg håber at flere der har den gode oplevelser vil skrive et par ord så folk kan have et mere realistisk billede af Eyerim som har en god service og gode varer. Ordre nr700008251
Ja, pengene er sat ind på min konto efter kort tid;
Tak for en hurtig og god behandling.
Dygtig kundeservice
Bestilte et par solbriller (oplysningen var jeg fik brillen inden for 14 dage - fik den efter 21 dage)
Brillen passede mig ikke så jeg returnerede den. Pengene blev indsat på min konto efter 2 uger efter en saglig dialog med deres kundeservice.

Resposta da Eyerim
Eyerim - 100 % upålidelige!
Hej Trustpilot!
Jeg købte medio juli 2018 et par herre solbriller á mærket "Persol", til en pris á ca. 1.200 kr. - et par briller, der skulle være fødselsdagsgave til min kæreste. Solbrillerne er endnu ikke nået frem og gør det formentlig heller ikke. Til gengæld er der nu sporet ulovlige transaktioner i us dollars på det visa-/dankort, jeg brugte som betalingskort, da jeg betalte for solbrillerne. Transaktionerne på mit visa-/dankort formodes at have med eyerim at gøre. Alle der påtænker at handle med eyerim - hold jer fra dem!

Resposta da Eyerim
Jeg bestilte et par solbriller i går…
Jeg bestilte et par solbriller i går (Mandag d. 6 August) og betalte for hurtig levering. I en mail skiver de vil blive afsendt hurtigst muligt og jeg modtager en mail når de er sendt. Der er nu gået næsten 24 timer og har stadig ikke modtaget en mail at de er afsendt.
Hvis de ikke er afsendt kan jeg jo godt se jeg ikke når at få brillerne inden for de næste par dage og min betaling for hurtig leverig er spildt.
sag 700008230
Nu hvor jeg læser anmeldelser her kan jeg godt regne ud jeg skal ud og købe briller et andet sted. De når nok ikke at komme til tiden som de skriver

Resposta da Eyerim
Jeg har netop lagt en bestilling…
Jeg har netop lagt en bestilling
Sidste besked jeg får er sikkerhed af din mobil?! Og jeg har ikke fået en bekræftelse:((( med ordrenummer. Vil I tjekke op?

Resposta da Eyerim
Nervøsitet gjort til skamme..
Bestilte mandag, checkede trustpilot tirsdag og blev meget nervøs grundet blandede anmeldelser. Modtog Ray-Ban solbriller fredag! (4 dage fra bestilling til levering) Ingen kopi - har tjekket grundig, ingen problemer, og nervøsitet gjort til skamme. Tak for dette.

Købte et par FAKE Rayban på Eyerim.dk
Jeg bestilte et par Rayban da prisen var fornuftig. Der gik over en måned før jeg modtog min pakke. Det viser sig at solbrillerne er en billig kopi fra Kina. Jeg har derfor politianmeldt Eyerim ApS. Virksomheden holder dog til i Slovakiet så jeg forventer ikke at sagen afklares.
Til alle der læser dette: Find en anden butik, der er en grund til de lidt for gode priser hos Eyerim.dk

Resposta da Eyerim
Langsom svartid og ingen levering
Ligesom mange andre, oplevede jeg, at Eyerim var halvanden måned om at vende tilbage angående min ordre. De kunne bekræfte at betalingen var gennemført, men at de ikke kunne levere den vare som de havde promoveret, og at de derfor ville tilbagebetale pengene.
Anbefales! Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse.
Jeg bestilte et par RayBan og var i kontakt med kundeservice.
De svarer med det samme, og jeg modtog solbrillerne som lovet efter 5 hverdage.
Tak for handlen og den gode service.
Endnu en skuffet køber der ikke har modtaget noget.
Jeg har handlet hos jer, skrevet til jer og må tilslutte mig alle de andre der har forsøgt at komme i kontakt uden held.
Jeg har ordre 700007191 og kan forstå i svarer her.
Der er gået en måned siden jeg bestilte og jeg har intet svar fået på emails til jer. At man skulle kunne skrive til jer, er en joke. Jeg ved ikke om jeg kommer til at få mine varer men der er ikke sket noget endnu. Til alle andre der læser herinde og skulle være i tvivl. Bliv væk!

Hold jer langt væk
Jeg har nu ventet hvad der svare til 15 arbejdsdage på et par solbriller, og de er hverken kommet eller blevet sendt. Der stod på hjemmesiden at det ville tage 15-20 arbejdsdage før det var hjemme hos dig. Jeg har skrevet til dem, hvor de sagde at de ville sende dem om 1-3 dage, men det var fire dage siden og de er stadig ikke sendt!
Det kunne være rart at få disse informationer afvide inden man bestiller så man kunne have valgt en anden hjemmeside. Jeg kan på ingen måde anbefale jer denne side, hold jer langt væk!
Great service and beautiful authentic…
Great service and beautiful authentic products
I recommend this to everyone

Resposta da Eyerim
Ingen problemer med gennemførelse af…
Ingen problemer med gennemførelse af ordren, lidt nervøs for om de overholder lovede leveringstid, nå man ser på andre anmeldelser, men vi får se. :)

Ordered from Hungarian store
Ordered from Hungarian store, but no answer to my mail ...
After contacting via Messenger they promptly answered and could solve my problem. The Hungarian partner is absolutely 0, no communication, but the international support is absolutely perfect, if you want to buy from them and you cannot get the product in time contact only the international support! They were really helpful.

Fin handel
Produkt og levering som lovet på hjemmesiden. Tracking hele vejen. God pris

Resposta da Eyerim
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.