Dit bedrijf bestaat niet meer ! Veel personen die in 2025 een bestelling deden en online daarvoor betaalden kregen geen levering en zijn hun geld kwijt. Pure oplichting is het om te blijven inca... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De kwaliteit van de toestellen is goed. De communicatie verloopt zeer vriendelijk. De bestelling van accessoires liet erg lang op zich wachten. 8 maart besteld, 9 april geleverd. De dienst na... Ver mais
Voor ons is dit apparaat een geweldige toevoeging aan ons huishouden. Het werkt optimaal en is bovendien erg stil. Hij manoeuvreert moeiteloos rondom objecten, zoals stoelpoten, wat je duidelijk... Ver mais
Informações sobre a empresa
Eziclean is er voor u, met allerlei soorten producten waarvan het ontwerp en de kwaliteit uw taken makkelijker, efficiënter en aangenamer maken.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
2 jaar geleden robot stofzuiger…
2 jaar geleden robot stofzuiger gekocht. Eerst geïnformeerd of het model geschikt was voor honden haar. "Ja zeker" was het antwoord. Sinds dien alleen maar problemen. Als er iets is moet je apparaat naar Frankrijk worden opgestuurd. Ook daar gewoon weer teruggestuurd. Klantenservice is een drama. Ze proberen altijd te zeggen dat alle problemen je eigen schuld is. Nemen ook niet hun verantwoordelijkheid. "Er zat haar in de apparaat ". No shit sherlock. We hebben een hond. Daar zou het tegen kunnen. We vervangen
filters en maken wielen etc regelmatig schoon. Er is continu wat met dat ding. Jammer dat de Klantenservice zo slecht is. Koop gewoon een stofzuiger bij de mediamarkt of bij een winkel in de buurt. Als alles via Frankrijk moet ben je de klos. Wij hebben het in iedergeval opgegeven. We bellen en mailen niet meer met Eziclean. We hebben geaccepteerd dat we een kat in de zak hebben gekocht. Nu op zoek naar een nieuwe. Voor ons een dikke miskoop. Jammer.
Beste Eziclean. Ik heb al heeeeel vaak contact gehad met jullie. Ik heb wel zeker 10 emails en appjes als bewijs. Het is klaar. Zoek maar op...Strijker. (jullie weten echt wel wie ik ben). Ik snap ook wel dat jullie het niet leuk vinden dat ik een negatief review schrijf. Ik heb hier heel lang mee gewacht. IK had ook liever een positief review geschreven.

Zuigt voor geen meter
Zuigt voor geen meter. Geen hondeharen en zeker geen Kattengrind.

Geleverd zoals beloofd
Bij probleem direct opgelost
Telefonisch goed bereikbaar

Resposta da Eziclean Nederland
Snelle levering, goed verpakt.
Alleen klein puntje...had fijn geweest als er een Nederlandse beschrijving bij zou zitten. Zat nu alleen een Franse bij.
Maar we zijn zeer tevreden over de kattenbak Robot.

`Nette levering
`Nette levering. na het instaleren werkte de verbinding niet goed tussen de robot en het station. na een mailtje was alles makkelijk en snel opgelost

Fijne steelstofzuiger
Snel en correct emailcontact, steelstofzuiger super snel geleverd, ging wat mis met nalevering vd filters maar ook dit snel opgelost.

Resposta da Eziclean Nederland
Na zeven generaties aan irobots nu eens…
Na zeven generaties aan irobots nu eens gekozen voor deze Eziclean. Bestel proces was eenvoudig en werd goed op de hoogte gehouden van de levering.
Na ontvangst even lopen stoeien met de interface en het apparaat ingesteld, doet zijn werking goed. Enige min punt is dat ik nadat alles ingesteld was de instellingen van het apparaat niet meer kan wijzigen. Maar goed, daar zal ik nog eens een keertje naar kijken, zolang hij het programma blijft aflopen heeft dat geen haast.

Resposta da Eziclean Nederland
Met 2 honden die behoorlijk verharen…
Met 2 honden die behoorlijk verharen zou ik iedere dag moeten stofzuigen. Met de robot stofzuiger is dat verleden tijd en hou ik meer tijd over voor de honden. Superblij met Truus!

Resposta da Eziclean Nederland
De service is gewoon 3 keer niks.
De service is gewoon 3 keer niks.. ze hebben nergens geen fatsoen voor. wordt nooit terug gebeld..

Resposta da Eziclean Nederland
Accu stopt al op helft van de tijd
Accu stopt al op helft van de tijd. n dat na 9 maanden gebruik.

Resposta da Eziclean Nederland
Het contact verloopt moeizaam en ik heb…
Het contact verloopt moeizaam en ik heb lang gewacht op een accu die niet leverbaar was. Toen bleek dat ik ook geen bericht had gekregen dat het al binnen was. Nu werkt de accu na een paar keer gebruik ook niet meer 😣

Wat goed is blijft goed
Toestel aan vervanging van filter toe.
Heel gemakkelijk om filter te vervangen en we zijn weer vertrokken voor zuivere lucht

Resposta da Eziclean Nederland
Zeer tevreden over product alsook de diensten. Kleine miscommunicatie tijdens bestelling maar dit problee was direct verholpen.

Uitstekend als stofzuiger
Na twee irobots en drie neato’s nu eens gekozen voor deze eziclean. Heel fijn dat deze robot niet dom tegen alles opbotst en als ie zichzelf klem rijdt, dan neemt ie gewoon dezelfde weg terug. Klinkt logisch maar dit is een hele fijne ervaring… dweilen stelt niet zoveel voor.

Resposta da Eziclean Nederland
Na een jaar zuigt hij al niet meer…
Na een jaar zuigt hij al niet meer goed. Alles blijft eronder plakken komt niet meer in de stofbak. Gebeld en gemaild met eizclean. Moeten zelf maar een accessoire pakket aanschaffen. Wij denken niet dat het hier mee op gelost wordt. Raar dat dit niet onder de garantie valt. Voor ons nooit meer een eziclean. Slechte klantenservice.

Resposta da Eziclean Nederland
Lang wachten op de levering
Lang wachten op de levering. Back order is mogelijk maar hou je dan wel aan de vooropgestelde datum. Je betaalt het order en moet dan maar wachten tot de levering aankomt.

Resposta da Eziclean Nederland
Bijna twee weken gewacht op onderdelen…
Bijna twee weken gewacht op onderdelen zoiets moet toch op voorraad liggen.

Een geweldige steelstofzuiger
De steelstofzuiger is eenvoudig in gebruik en doet niet onder voor een goede stofzuiger met stofzak. We hebben de stofzuiger nu een aantal keren gebruikt en we zijn uitermate tevreden over zowel het gebruiksgemak als de resultaten.
Daarbij werd het apparaat ook snel en netjes bezorgd.

Resposta da Eziclean Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.