Dit bedrijf bestaat niet meer ! Veel personen die in 2025 een bestelling deden en online daarvoor betaalden kregen geen levering en zijn hun geld kwijt. Pure oplichting is het om te blijven inca... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De kwaliteit van de toestellen is goed. De communicatie verloopt zeer vriendelijk. De bestelling van accessoires liet erg lang op zich wachten. 8 maart besteld, 9 april geleverd. De dienst na... Ver mais
Voor ons is dit apparaat een geweldige toevoeging aan ons huishouden. Het werkt optimaal en is bovendien erg stil. Hij manoeuvreert moeiteloos rondom objecten, zoals stoelpoten, wat je duidelijk... Ver mais
Na twee irobots en drie neato’s nu eens gekozen voor deze eziclean. Heel fijn dat deze robot niet dom tegen alles opbotst en als ie zichzelf klem rijdt, dan neemt ie gewoon dezelfde weg terug. Klinkt... Ver mais
Informações sobre a empresa
Eziclean is er voor u, met allerlei soorten producten waarvan het ontwerp en de kwaliteit uw taken makkelijker, efficiënter en aangenamer maken.
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Vriendelijk
De kwaliteit van de toestellen is goed.
De communicatie verloopt zeer vriendelijk.
De bestelling van accessoires liet erg lang op zich wachten.
8 maart besteld, 9 april geleverd.
De dienst na verkoop, bij defect toestel binnen garantie verloopt ook eerder traag. Telkens een bijkomende vraag en minimaal 2 dagen tussen voor een volgende vraag komt.
Zeer vriendelijk dus, efficiëntie voor verbetering vatbaar.
onbereikbare klanten service
onbereikbare klanten service, de app koppelen lukt totaal niet heb alles al geprobeerd. zoals andere recensies inderdaad al verklaren.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Heb een Eziclean robotstofzuiger en de borstel is versleten en deze is niet meer in voorraad. En om de lager van de borstel zit een rubberen ring en die is weggeraakt. Dat laatste kan Eziclean niets aan doen. Maar zonder deze is mijn robotstofzuiger waardeloos omdat deze niet meer zijn werk kan doen. Nu heb ik een mail gestuurd met het probleem maar reageren daar niet op. Heb geprobeerd om ze te bellen en kreeg te horen; er zijn 2 wachtende voor u, na 13 minuten was ik de eerst volgende en na 15 minuten kreeg ik te horen dat het te druk was en werd de hoorn erop gegooid. Wat een waardeloos bedrijf en ik kan mijn robotstofzuiger wel op de schroothoop gooien. Nooit meer een robotstofzuiger van Eziclean. Zolang ze het doen prima totdat je een probleem mee krijgt.
Wel betaald, maar geen levering en contact is onmogelijk
Ik heb de eziclean doeken besteld en betaald op 12 april, kreeg een ontvangstbevestiging en de melding van vertraagde levering. In mijn account kan ik geen info vinden over de levering. Ik heb een kwartier in de telefonische wachtrij gestaan, en toen ik aan de beurt zou zijn kreeg ik de melding dat er niemand beschikbaar was. Ik ben niet teruggebeld. Heb nog niets gehoord op mijn vraag via het contactformulier. Ik voel me 'genomen'. Ik raad anderen aan om niet bij dit bedrijf te bestellen. Als Eziclean mij laat zien dat ik hen onterecht als afzetters neerzet zal ik mijn mening herzien en een andere review schrijven.

Resposta da Eziclean Nederland
Heb de doeken meteen in het water…
Heb de doeken meteen in het water gelegd.
En daarna onze glazen tussen deur schoongemaakt met m’n nieuwe doeken.
En de deur is schoon geworden en het streept niet.
Onze kleindochter is vandaag weer geweest en weer aan de glazen tussendeur gezeten.
Heel fijn dat ie nu alweer schoon is.
Buitengewoon onbetrouwbaar bedrijf.
Zo’n spijt dat ik een eziclean robot gekocht heb eind November 2024, jullie weten absoluut niet wat klantenservice is, binnen één week kwam het vuile water al onder uit het station I.p.v dat het in de vuil water tank kwam, na veel heen en weer mailen moest ik de robot opsturen naar Frankrijk kreeg na weken de robot weer terug met een lijvig rapport in het Frans. Robot weer aangezet , het zelfde probleem, werd er een nieuw station opgestuurd ZONDER INSTRUCTIE dus dit station doet niets, connect niet met de app, herkend de robot niet, leegt stofzuiger niet, leegt vuil watertank niet, maakt dweil rol niet schoon en niet droog, robot zegt alleen dat hij niet kan connecten enz.enz. Het is vandaag 15 april en wacht nog steeds op antwoord van de ‘technische dienst’ want dit gaat de klantenservice boven zijn pet, hebben ze mijn mails überhaupt wel opgestuurd??? Ik denk het niet, mailen alleen dat ze het ongelooflijke druk hebben, dat kan kloppen als ik al deze reviews lees………..
Super doeken
Ik vind de doeken geweldig .gelijk uit geprobeert en zeer tevreden ook de bestelling met 2 dagen ontvangen top
Zeer slechte/geen customer service!
Batterij begaf het na ca 1.5 jaar. Bij navraag naar garantie kon er niet verwezen worden naar de garantie voorwaarden waarin staat dat de batterij niet onder de standaard garantie periode valt. Uiteindelijk een nieuw ‘batterij pallet’ gekocht wat er vervolgens meer dan 6 weken over gedaan heeft om geleverd te worden en dat na tenminste 4 emails en 3 telefoontjes om er achteraan te zitten. Echt de laatste keer dat ik iets van EziClean gekocht heb. Volgende keer weer gewoon een gerenomeerd merk!
Goede robot maar gaat snel kapot
Een paar jaar geleden de Eziclean aqua connect X850 aangeschaft. Prima robotstofzuiger met dweil functie. Maakt mooie banen door het huis in en de ruimtes zijn goed in te stellen in de app. De dweil is niet heel fantastisch op onze tegel vloer. De robot zou goed zijn met huisdier vacht. Ondanks dit heb ik de hoofd borstel wekelijks schoongemaakt om schade te voorkomen. Toch na een tijd was de hoofd borstel dol gedraaid en heb ik de robot voor reparatie opgestuurd. Het duurde heel lang voor ik hem terug kreeg. Toen ik hem na een week of 9 terug kreeg was hij weer gemaakt, maar had het idee dat hij meer geluid maakte. Een paar maanden later ging ook de zij borstel kapot.
Heb daarna een andere robot gekocht van roborock en de Eziclean robot is naar boven verhuist en doet daar zijn werk. Hij maakt nu wel heel veel lawaai aangezien de zij borstel dolgedraaid is.
Sinds hij boven stofzuigt is hij al 1 keer tot halverwege de trap naar beneden gevallen en 1 keer helemaal naar beneden. Ondanks de val doet hij het nog wel. Alleen een klein stukje plastic was afgebroken.
goed product
De robotstofzuiger van Eziclean is een…
De robotstofzuiger van Eziclean is een vreselijk apparaat, werkt niet goed, de app werkt niet goed, alles geprobeerd, ze reageren wel op mails, sturen vervolgens een nieuwe NIET WERKENDE stofzuiger. NIET KOPEN DUS

Geweldig product
Snelle correcte levering!
Zeer tevreden over werking van geleverde poetsdoeken.
ONGELOFELIJK slecht!!!
Twee robots X650 gekocht ter waarde van bijna 1000 euro. Werken beide niet. En na maanden mailen etc met de helpdesk nog steeds geen oplossing.
Als helpdesk kunnen ze niet meer doen aan een technisch probleem is het antwoord
ONGELOFELIJK slecht bedrijf!!!!
Onbetrouwbaar bedrijf
Zeer slecht. Totaal geen goede service als je bij hen een robot Windows cleaner of stofzuiger besteld, dan wordt dit alles zeer snel geregeld en natuurlijk, ook de rekening wordt snel verzonden naar jou als nieuwe koper. Maar zodra er iets kapot gaat dan heb je vette pech je geld weg. Niemand sta je fatsoenlijk te word om naar oplossingen te zoeken.
Waardeloos
Waardeloos. Stofzuiger vertoont nu na 2 maanden grove gebreken. In eerste instantie reageerde de klantenservice snel, maar toen het aankwam op het oplossen van het probleem reageerden ze nergens meer op. Eindstand is dat ik dit moet gaan aanvechten met mijn rechtsbijstand. Zeker niet kopen!!!
Een robot stofzuiger die niet na…
Een robot stofzuiger die niet na behoren werkt en naar vele malen contact te hebben gehad wordt het niet opgelost en reageren dan gewoon weer niet ook al hadden ze dat afgesprokken
Waardeloze firma

Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Ik bestel een robot stofzuiger. Ze zeggen het duurt een maand want het magazijn is in Frankrijk. Ik geef aan dat ik de koop wil ontbinden. Ze komen met de duurdere variant als optie. Waar ik dan wel de volle prijs voor moet betalen. Heb gezegd dat ik mijn geld terug wil. Maar dit gebeurt niet. Heb al twee weken geen reactie gehad. Komende maandag gaan er juridische stappen gezet worden. Oplichters.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.