Ik heb 3 polo’s besteld en er 2 ontvangen. Klantenservice zegt hij komt eraan. Dus niet . Als ik bestelgegevens invoer blijken deze onjuist Klantenservice bellen is een ramp Geen 3e polo, maar o... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Erg slechte ervaringen. Defect product (beamer) binnen garantietermijn. Netjes aangemeld en eerst netjes mailtje ontvangen om product op te sturen. Product aangetekend verstuurd en daarna niets meer g... Ver mais
Vrijdag een complete TaoTao moederbord set gekocht voor een hoverboard. Weliswaar een track&trace van DHL gekregen met verwachte levering op Zaterdag. Maar status staat nog steeds op "Zending aangem... Ver mais
Snelle levering hoverboard, zeer vriendelijke en coöperatieve medewerker geeft aan dat bij terugzenden defect product, mijn zoon snel een nieuwe zal krijgen, mét een gratis hoesje vanwege het ongemak... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Goede/top ervaring met het bedrijf
Goede ervaring met het bedrijf. Ben er terecht gekomen via vrienden van ons die eerder hadden besteld bij het bedrijf. Heb een camerasysteem besteld en de volgende dag netjes ontvangen. Had nog wat vraagjes over de installatie en dit werd mij telefonisch netjes uitgelegd.
Na levering ondeugdelijk product tergend langzame verschrikkelijk procedure zonder oplossing
Begin december 2016 hoverboard besteld en ook gekregen.
25-01-2017 Hoverboard teruggebracht na telefonisch contact omdat de banden kapot waren. Binnen twee weken zou ik geïnformeerd worden over de voortgang. De leverancier zou het vrijdag de 27e ophalen en binnen 2 weken zou ik een reactie krijgen.
22-2-2017 Nog geen reactie gehad dus per mail gevraagd hoe het zit. De webshop en het telefoonnummer waren onbereikbaar.
28-2-2017 Reactie per mail dat ze 2 weken gesloten waren i.v.m. omstandigheden. Hebben een mail naar de leverancier gestuurd en wachten op zijn reactie.
13-3-2017 Mail gestuurd s.v.p. binnen 14 dagen oplossen of anders geld terugstorten.
15-3-2017 Reactie per mail dat ze het hoverboard terugverwachten van de leverancier en dat er een seintje komt zodra het binnen is zodat het opgehaald kan worden.
22-03-2017 Mail gestuurd met de vraag waar de hoverboard blijft. Of ze een vervangend product hebben of dat het geld teruggestuurd wordt.
In de tussen tijd geprobeerd te bellen maar krijg alleen voicemail.