Fashion to Fashion Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Het was een geweldig zaak ( 5 sterren wat mij betreft, ze hadden de complete mi piace collectie). Maar ze zijn zonder duidelijk bericht opeens van de aardbodem verdwenen. In het voorjaar was er grote... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een ontzettend klantvriendelijk bedrijf met ook nog eens hele mooie kleding!! Een retourprobleem, veroorzaakt door mij zelf, keurig en uiterst klantvriendelijk opgelost! Kunnen veel bedrijven een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige kleding van merk Mi Piace. Makkelijke, overzichtelijke site, altijd laatste nieuwe items. Heel vaak hele leuke kortingsacties en de items worden super snel geleverd. Bestel hier al een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nadat ik jullie was tegen gekomen op internet was ik nieuwsgierig geworden. Zeker ook omdat jullie vlotte kleding in grote maten verkopen. Op terugweg van ons vakantie op vlieland besloten we langs... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Fashion to Fashion is dé travelstof kledingwinkel voor dames in Nederland. Iedere week voegen wij nieuwe travelkleding toe aan de collectie, zo heb jij altijd de nieuwste mode! Ontdek onze travelbroeken, travelstof jurkjes, travelstof blouses en meer!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

94 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb in de sale een broek met…

Ik heb in de sale een broek met colbertje besteld. Helaas paste het niet en ik dacht het weer terug te kunnen sturen. Ik kreeg van een orderpicker het bericht dat ik de artikelen niet kan retourneren. Blijkbaar heb ik over het hoofd gezien dat artikelen uit de sale niet teruggestuurd kunnen worden. Ik zou het dan namelijk niet besteld hebben. Wel heel bijzonder, want online leveren/bestellen zorgt er ook voor dat de mogelijkheid bestaat dat de kleding niet past, ook al is het in de sale. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Echt zonde van het geld en voor mij duidelijk om niets meer te bestellen

2 de setembro de 2024

TOP TOP TOP

Heel erg vriendelijk geholpen bij de klantenservice. Zonder probleem kon mijn bestelling kosteloos worden omgeruild. Wat een geweldige travelstof fantastische
kwaliteit. Ik kom graag een keer naar jullie winkel toe!

5 de julho de 2024

Top bedrijf

Wat een goede service, had eerst via mail gevraagd over de maat.
Goed advies gekregen.
Direct besteld en ben dik tevreden over de broeken kleur precies zoals op de foto👍.
Ik ga vaker wat bestellen.
Ga zo door.

26 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

op zich mooie jurken maar ik kom…

bij deze wil ik graag rechtzetten dat mijn review absoluut niet over Fashion to Fashion ging. Dit ging over een andere webshop en heb geen idee waarom deze niet vermeld werd. Ik wil hiervoor graag mijn oprechte excuses aanbieden!

6 de fevereiro de 2024

Resposta da Fashion to Fashion

Beste, uw review heeft vermoedelijk betrekking tot een andere webshop. Wij verkopen het merk Mi Piace en dit is niet 100% maar 1000% niet te verkrijgen op een shein of iets dergelijks. Zo ja, graag zien we dan ook een bewijs dat het wel zo is. Dan mag u bij ons voor 1000 euro gratis shoppen.

We hebben ook een controle gevoerd op uw gegevens en kunnen u ook niet als een klant traceren. Vriendelijk verzoek om uw onterechte/misplaatste review dan ook te verwijderen.

Alvast bedankt, Fashion to Fashion

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een SUPER bedrijf dat Fashion to Fashion uit Den Helder …

Allemaal goede recensies las ik over dit bedrijf, dus afgelopen week ook maar eens wat kleding van het merk mi piace besteld ! Die goede recensies zijn HEEL TERECHT. Wat een snelheid van leveren en een super omruilservice. De informatie over het bestel- verzendproces uit de kunst. Wat een verademing in deze tijd waar het met bedrijven, banken etc. steeds moeilijker communiceren wordt. Laat ik niet vergeten de vermelden dat de kleding erg mooi en van goede kwaliteit is - ik ben er super blij mee. Fashion to Fashion: Jullie zien mij terug !!!

2 de setembro de 2023

Prachtige kwaliteit!

Ben heel blij met het Merk Mi Piace. Prachtige kwaliteit en goede pasvorm. De goede pasvorm is belangrijk voor mij nu ik iets ouder ben.

Heb de pakken in ice blue en kit kleur. Heb al veel complimenten gekregen.

Zal zeker bij jullie blijven bestellen. Goede service en altijd iets extra voor de club members.

Groet AnnievBruinen

7 de agosto de 2023

Van mij krijgt deze winkel een Vette 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vorig jaar voor het eerst via de webshop van Fashion to Fashion een ook allereerste travelbroek gekocht!! Deze werd vlug geleverd en ik was uiterst tevreden over de goede kwaliteit broek. Zodoende dat ik dit jaar mijn collectie wilde uitbreiden en weer via de webshop van F to F mijn bestelling plaatste. De producten werden wederom supersnel geleverd, maar dat niet alleen, ik had me qua maatvoering vergist en kwam er pas later achter Maar dit heeft de klantenservice na door hen zeer vriendelijke e-mail correspondentie en telefonisch contact extra aangepast. Nou DAT noem ik nog eens service verlenen voor een klant!! Onlangs heb ik nog een bestelling geplaatst want ik ben inmiddels én verknocht aan deze travel kleding maar ook aan de winkel FashiontoFashion 🤔☺️😐
Zij krijgen van mij absoluut een verdiende DIKKE 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dankjewel voor jullie top fashion, zeee snelle levering, klantvriendelijke communicatie en Top service Kortom een voor mij is ; Fashion to Fashion.een SUPERrrrrr winkel
🙏.🍀❣️🍀

(Misschien ben ïk binnenkort in de gelegenheid om de winkel eens fysiek te kunnen bezoeken. Lijkt me zo leuk
😍👗👚👟👕👖Wij wonen nml in
Zuid Limburg en gaan naar vrienden in Noord Holland.
Dus denk ik ietsje meer zakgeld nodig heb...🤔😄 hahaha.)

21 de julho de 2023

Resposta da Fashion to Fashion

Jeetje, we zijn er helemaal stil van ☺️. We krijgen heel veel leuke en positieve reacties, maar die van u is een uitblinker. Echt heel lief en zeer vriendelijk van u.

Wij zijn ook heel erg blij met onze klanten. Zo maken we het online shoppen, leuke gesprekken die we met onze klanten hebben, een glimlach die we kunnen bezorgen alles veel leuker.

We wensen u alvast een hele fijne en een zonnige weekend toe.

Groetjes van onze hele Team ❣️

Kwaliteit

Geweldige kleding en kwaliteit is hoog. De kleding is sportief dan wel als netjes te dragen.
Betrouwbare online site en de service is geweldig.

18 de julho de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Retourneren

Een prachtige overzichtelijke site en netjes en op tijd geleverd. Echter stuikt het nu op retourneren. Ik heb een artikel besteld en retourlabel aangevraagd en betaald maar niet ontvangen. Geen reactie op de mail dus vind dat een min punt, jammer! Ik zit nu met een artikel die ik niet kan retourneren..

Bedankt voor uw antwoord, dan zie ik een nieuwe retourlabel graag tegemoet.

15 de julho de 2023

Hoi Laura,

Dank je wel voor je lovende woorden over onze site en levering. We zien al waar het fout is gegaan.

Bij het aanvragen van uw retourlabel heeft u een oude bestelnummer #232815 ingevoerd. Deze bestelnummer is van 9 juli 2022. Vandaar dat het systeem uw retouraanvraag niet heeft verwerkt. Maandagochtend zal een collega u contacten en dit voor u in orde maken 😀. Wat betreft uw mail, deze is helaas in onze spambox terecht gekomen 😞. Mocht er ooit nog eens iets voorvallen bel ons a.u.b. op 0223 750268.

We wensen u nog een fijne zondag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoveel positieve reviews 😂 en het mooie…

Zoveel positieve reviews 😂 en het mooie is dat het 100% terecht is. Dit soort bedrijven kom je nog zelden tegen. Hier krijg je niet het gevoel dat je de "zoveelste" bent, maar meteen het gevoel dat je een "echt" klant bent. Trouwens ik zag 1 review met 1 ster. Sorry, maar als je heel vaak hebt besteld en het gaat een keer niet goed. Dan vind ik meteen afbranden wel heel ver gaan. Als ze hun fout ontkennen, afschuiven of niet recht willen zetten, dan zou ik je nog gelijk geven. Van mij krijgen ze iedergeval 10 sterren 😀.

3 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fashion To Fashion hoort vanaf heden…

Fashion To Fashion hoort vanaf heden letterlijk tot mijn top 3 webshops. Wat een vriendelijkheid en een service hebben ze. Op 1 juli een tuniekje besteld. Deze had ik uiterlijk afgelopen dinsdag moeten ontvangen. Woensdag met ze gebeld en aangegeven dat ik nog niks heb gekregen. Ze hebben netjes gevraagd of ik nog 1 werkdag wilde wachten en dat ze het in de gaten zouden houden. Donderdag wederom niks ontvangen, maar kreeg wel een mail van fashion to fashion dat ze een nieuwe zending hadden verstuurd. En natuurlijk 😀 kreeg ik vandaag 2 pakjes. Heb meteen met ze gebeld en aangegeven dat ik nu 2 tuniekjes in huis heb. Wat nu? Binnen een uur een retourlabel van ze gekregen en voor het ongemak een cadeaubon. Wat wil je nog meer. Een hele dikke pluim voor ze 👍

1 de julho de 2023

Top winkel

Levering was snel binnen en een ruime keuze aan kleding en kleuren! Snapte het omruilen niet dus een mail gestuurd en kreeg snel reactie. Telefonisch contact gehad omdat wat ik wilde er niet meer was en op advies het merk Mi Piace geprobeerd. Ik ben verkocht!

18 de junho de 2023