Het was een geweldig zaak ( 5 sterren wat mij betreft, ze hadden de complete mi piace collectie). Maar ze zijn zonder duidelijk bericht opeens van de aardbodem verdwenen. In het voorjaar was er grote... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Prachtige kleding van merk Mi Piace. Makkelijke, overzichtelijke site, altijd laatste nieuwe items. Heel vaak hele leuke kortingsacties en de items worden super snel geleverd. Bestel hier al een... Ver mais
Nadat ik jullie was tegen gekomen op internet was ik nieuwsgierig geworden. Zeker ook omdat jullie vlotte kleding in grote maten verkopen. Op terugweg van ons vakantie op vlieland besloten we langs... Ver mais
Informações sobre a empresa
Fashion to Fashion is dé travelstof kledingwinkel voor dames in Nederland. Iedere week voegen wij nieuwe travelkleding toe aan de collectie, zo heb jij altijd de nieuwste mode! Ontdek onze travelbroeken, travelstof jurkjes, travelstof blouses en meer!
Informações de contacto
Marsdiepstraat 359, 1784 AG, Den Helder, Holanda
- 0223 750 268
- info@fashiontofashion.nl
- fashiontofashion.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Helemaal top!
Super leuke kleding en goede service. Helemaal top!
snel geleverd mooie producten alleen…
snel geleverd mooie producten alleen bij de tweede bestelling wou ik wat routeren en daar moest ik voor betalen €6.85
Mooie kleding en zeer klantvriendelijk!
Wat een ontzettend klantvriendelijk bedrijf met ook nog eens hele mooie kleding!! Een retourprobleem, veroorzaakt door mij zelf, keurig en uiterst klantvriendelijk opgelost! Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Ik ga hier zeker weer bestellen!!!
Prachtige kleding met goede pasvorm
Prachtige kleding met goede pasvorm. Mocht er een vraag zijn dan word ik altijd op een prettige manier geholpen. Ook omruilen of retour sturen is makkelijk en goed. Altijd bestel ik hier met een goed en gerust gevoel.
Snelle levering,
Ooit een pak gekocht die na 2x dragen al ging pillen, via WhatsApp een foto opgestuurd konden ze niets voor mijn doen want het was te lang geleden gekocht maar wel meteen een tegoedbon aangeboden gekregen.
Als je wat vraagt via de WhatsApp krijg je vaak binnen 2 dagen antwoord.
Ik heb al meerdere keren daar wat besteld
Helaas na twee weken nog steeds mijn…
Helaas na twee weken nog steeds mijn bestelling niet binnen en wel betaald. Ook krijg ik hier geen antwoord op. Kan dus niet beoordelen of het van goede kwaliteit is, maar de service vind ik slecht. Heb wel betaald maar nog steeds niets ontvangen.

Resposta da Fashion to Fashion
De kleding is van heel goede kwaliteit
De kleding is van heel goede kwaliteit. Netjes afgewerkt. Zo blij mee! Daar ga ik nog eens wat bestellen in de toekomst. Daarbij is de klantenservice heel goed. Dikke 10.
Korting aangeboden door FTF zelf
Ze zijn zeer snel met de levering en de kleding is prachtig. Er was een actie op een artikel die ik toevallig die week ervoor gekocht had. Ze boden uit hun eigen alsnog de korting aan mij aan. Echt heel fijn.
Ze hebben de kleding naar mijn smaak
Ze hebben de kleding naar mijn smaak. Betaalbaar. Snelle levering. Goed email contact. En een hele goede service. Aanrader!
Bestelling en omruilservice
Ik had een bestelling gedaan maar had een te grote maat besteld. Na contact per telefoon gelijk geholpen voor evt een kleinere maat. Die was niet op voorraad. De dag ernaar een omruil mogelijkheid gedaan per internet. Maar dat lukte me niet. Een mail gestuurd en gelijk dezelfde dag werd ik terug gebeld. Nu is mijn omruil gedaan.
Ik vind zo fijn dat je geholpen wordt en snelle reactie! Top service
Een voorbeeld webshop
Na mijn online bestelling ben ik binnen 2uur gebeld dat er helaas een artikel niet op voorraad was i.v.m. voorraad fout. De rest van mijn bestelling heb ik de volgende dag ontvangen en het bedrag van het artikel die ze niet hadden is binnen 2 dagen weer bijgeschreven. Daar kunnen veel internetbedrijven een voorbeeld aan nemen.
Groetjes
Anita Blokker
Wat een geweldige service
Wat een geweldige service , ik had een pak wat gedragen was wat niet goed was, foutje en geretourneerd en werd meteen nieuw pak opgestuurd , totaal geen problemen en niet moeilijjk doen. Echt top
Marielle van Eijsden blije klant

Resposta da Fashion to Fashion
Jammer
Op de site staat gratis verzenden en retourneren.
Van de 2 bestelde artikelen heb ik er 1 terugggestuurd. Gratis.
Bij retourneren werd echter ruim 4 euro gerekend om het bedrag terug te storten.
Het zal wel op de site staan maar heb het niet gevonden en eerlijk gezegd ook nog nooit meegemaakt dat je wanneer je online koopt je moet betalen om je geld terug te krijgen.
Voor mij dus eenmalige actie!
Top kwaliteit!
Deze webshop heeft een ruim assortiment aan mooie kleding en dat voor een zeer goede prijs! Daarnaast is de levering snel en netjes. Kortgezegd: Top!
Supersnelle levering en mooie…
Supersnelle levering en mooie kwaliteit. Het is een kerstkadootje voor mijn oudste dochter dus hopelijk valt het bij haar ook in de smaak!
Netjes afgehandeld
Het is een prettige site om te shoppen. Helaas was het artikel na de bestelling niet op voorraad. Dat zou eigenlijk niet moeten kunnen. Ik ben netjes opgebeld, geld retour en wat kortingepunten bij de volgende aankoop ontvangen. Netjes opgelost.
Netjes en vlug geleverd
Heel goed en heel snel geleverd
Heel goed en heel snel geleverd, en leuke kleding voor een leuke normale prijs!
Ga zo door, ik ben fan!