Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik liep 2 dagen geleden de werkplaats binnen met het achterwiel van mijn E-MTB omdat ik de cassette (set tandwielen) niet los kon krijgen met de vraag of zij me daarbij konden helpen. Dat was geen e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jawel , wederom was ik weer verbaasd door de klantvriendelijke service van de medewerkers van Fiets.com Mijn fietsbel en klem voor mijn wandelstok gaven bijna tegelijkertijd na 5 weken na aa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fiets ter reparatie aangeboden na een valpartij van mijn dochter. Na twee weken heeft de winkel/ werkplaats nog geen contact gehad met de dealer. De werkbon verdwenen, na velen malen bellen/vragen is... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De laatste fietsenwinkel die nog een mat zwarte BSP Metropolis family n7 moederfiets op voorraad had. Netjes onze fiets afgeleverd met kundig advies en waren erg behulpzaam. De tijd voor rijklaar m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Bij Fiets.com staan service en kwaliteit voorop. Wij streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard hoort daar ook de uitstekende service en garantie bij. Bij Fiets.com zeggen wij altijd: “elk probleem zien wij als een uitdaging en lossen we graag op”. Bij ons maakt u een ware fietsbeleving mee. Met het ruime assortiment, de goede service en persoonlijk advies weet u zeker dat u straks fietst op de tweewieler die perfect op uw wensen en eisen aansluit.

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

84 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Super slechte service

Vandaag 2 I Cycles gebracht voor onderhoud. Wij fietsen alleen op vakantie en heen en weer naar school voor de kinderen. 4 jaar oud, de ene 2300 km en de andere iets meer, rond de 3000. De enige klacht was een kapotte achterband. Vanmiddag werd ik gebeld dat er zogenaamd van alles versleten was aan de fietsen. 1350 zou het allemaal kosten om te repareren. Versleten voorvork? Met 2300 km? Ff serieus. Trappers, kettingen etc. Zogenaamd versleten. En dat ook nog met het onderhoudscontract wat veel voordeel zou moeten zijn. De duurste grote beurt van mijn auto was nog goedkoper dan dit. Natuurlijk geen akkoord gegeven. Je raadt het al, de fietsen waren natuurlijk dan ook niet klaar het einde van de dag zoals beloofd. Een en al oplichterij. Daarnaast nog in het algemeen: fiets kopen snel geholpen. Maar de werkplaats sta je zomaar bijna een uur te wachten voordat je aan de beurt bent. Maar 1 conclusie: snel geld verdienen maar service belabberd.

5 de agosto de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Had een lekke band

Had een lekke band. Belde mijn verzekering King Polis die kreeg ik snel aan de lijn. Moest ca. 40 minuten wachten keurig bedrijf van der Eng uit Heemskerk die heeft mijn fiets naar Fiets.com gebracht en gelukkig heeft die mijn fiets binnen een dag gemaakt. Prima vooral omdat het bijna pinkster was en ze het erg druk hadden. Maar prima had mijn fiets gelukkig met pinkster. Top fiets.com

27 de maio de 2023

Prima advisering

Prima advisering. Kijkend naar je budget. Luistert naar de klant en kijkt daarbinnen naar de mogelijkheden. Fiets was op voorraad. Geen op en aanmerking

3 de março de 2023

Beste Simone,

Bedankt voor u review.
Wij wensen u nog heel veel fietsplezier.

Classificada 5 em 5 estrelas

Geslaagde servicebeurt aan 'turbofiets' met lastige storing

Een achterrem die het geluid maakte alsof er een vrachtauto vol in de ankers gaat met tot de draad versleten remblokken. En een vage storing in het elektronische deel waardoor ik niet meer de dagteller kon resetten en de gemiddelde snelheid kon bekijken. Na een dikke 8000 km op de ‘turbo-fiets’ begon mijn Sparta Ebike toch echt lastige kuren te vertonen. Hoog tijd voor een service/reparatiebeurt.
Die liet ik voor de eerste keer bij Fiets.com in Wormerveer uitvoeren. Inclusief de fiets van vrouwlief, ook een Sparta Ebike. Het inleveren ging verrassend snel en professioneel bij de aparte servicebalie. En nog dezelfde dag kon ik beide fietsen weer ophalen.
Ik kreeg een keurige uitleg wat er was gerepareerd en waarom. Voordat er ook maar één schroefje los was gemaakt had ik vooraf te horen gekregen wat de kosten zouden worden. Geen nare financiële verrassingen achteraf. Wél een uitstekend uitgevoerde beurt waarbij ook de lastige storing was verholpen. Die ook eerlijk was uitgevoerd. Want een nieuwe ‘remplaat’ bleek niet nodig, de remmen goed schoonmaken volstond. Conclusie: Fiets.com levert degelijk vakwerk met een eerlijk prijskaartje.

6 de dezembro de 2022

Erg tevreden

Pas een onderhoudsbeurt laten uitvoeren en ben erg tevreden.
Goeie service.
En klantvriendelijk.
De monteur die de onderhoudsbeurt heeft uitgevoerd heeft het erg goed gedaan en de fiets netjes en goed afgeleverd

2 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een probleem met mijn fiets

Ik had een probleem met mijn fiets. Motor was helaas stuk gegaan, maar alles kon onder garantie gerepareerd worden. Netjes behandeld en uitgelegd wat het probleem was. Leenfiets meegekregen, top service.

29 de dezembro de 2022

Beste J. Merts,

Bedankt voor uw mooie review.

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloze historische systeem of pure oplichterij

In 2018 mijn elektrische fiets gekocht, netjes ook onderhoudscontract afgesloten wat bijna 15 euro per maand kost, daarbij zit wel de afspraak in dat je elke jaar onderhoud moet plegen. Zo gezegd zo gedaan. Vorig jaar, 3 jaar later dus maakt mijn motor een raar geluid, wel 5 jaar garantie op alle onderdelen maar wat zeiden zei? Je hebt hem niet elk jaar in onderhoud gehad (had ik wel) alleen omdat zij een nieuwe systeem hadden konden ze dat niet terugkijken. Uiteindelijk met mijn facturen kunnen laten zien dat dit wel het geval was en werd alles op garantie gedaan, top. Nu na 1 jaar vervanging moet er blijkbaar weer een nieuwe motor in en zeggen ze weer dat er jaarlijks geen onderhoud is geweest dus valt niet onder garantie en kan tot 500 euro kosten. Ik ga nu weer alle facturen van afgelopen 4 jaar opsturen en bewijzen dat mijn fiets elk jaar in onderhoud is geweest. Let op mensen bij het afsluiten van een maandelijkse contract dat je alles op zwart en wit hebt. Ik laat jullie nog weten hoe dit afloopt.

Groet Dave England

28 de dezembro de 2022

Geachte D. England,

Bedankt voor u review.

U heeft bij ons in 2018 twee fietsen gekocht en op beiden fietsen een service-abonnement afgesloten. Uit onze administratie komt ook 1 van de 2 fietsen netjes elk jaar voor onderhoud. Van de tweede fiets kunnen wij in 2019 en 2020 niets terug vinden. Hierdoor is ook de extra 3 jaar garantie verlopen. Mocht u zo als u zegt echter wel geweest zijn en langs komt met de facturen wordt dit natuurlijk voor u aangepast.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb mijn 5de fiets van Fiets.com en…

Ik heb mijn 5de fiets van Fiets.com en tot nu toe naar volle tevredenheid. Het fijne ervan is dat nog steeds naar de klant wordt geluisterd en mee gedacht wat het beste is voor de klant ( dus niet de prijs is het belangrijkste) ze adviseren naar de wensen van de klant.
De keus aan fietsen is enorm en je kan ze bijna allemaal zelf ter plekke testen!!
De reparatie afdeling is kundig maar helaas door een te kort aan sommige onderdelen kan het even duren.
Het bijzondere is dat je naast de fiets verzekering je ook een onderhoud contract kan afsluiten met vele voordelen, (eigenlijk noem ik het een ontzorg contract).
Ja, ik kan dit bedrijf aanbevelen omdat wat ze afspreken en/of beloven ze ook na komen.

R. Ansberg.

28 de dezembro de 2022

Geachte R. Ansberg,

Bedankt voor u mooie review.

Heel veel fietsplezier met uw nieuwe fiets.

Boeven zijn het!

Boeven zijn het! Onderhoud van de electrische fiets zou minimaal €800 moeten kosten. Second opinion bij andere fietsenhandelaar gevraagd; fiets is hersteld voor €150,-

25 de novembro de 2022

Beste Simone,

Bedankt voor u review

Een onderhoudsbeurt bij Fiets.com kost € 85,-. Indien er onderdelen vervangen moeten worden komen er hiervoor kosten bij. € 800,- is normaal gesproken erg veel voor alleen onderhoud. Helaas kan ik met deze gegevens die bij ons bekend zijn geen diagnose vinden van uw fiets.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima bedrijf twee batavus finez…

Prima bedrijf twee batavus finez gekocht waar bij een fiets geluiden maakt die we niet konden oplossen na een aantal bezoeken en overleg met batavus werd besloten om een nieuwe naaf te monteren fiets rijdt als een zonnetje vandaag getest helemaal geluids vrij top oplossing we zijn hier super blij mee dank voor jullie geduld

24 de novembro de 2022

Beste Ron,

Bedankt voor u mooie review.

Bolderkar bandje

Vandaag bij de werkplaats langs geweest met een wieltje van een bolderkar. Het lukte mij niet het bandje over de velg te krijgen. Werd meteen en gratis voor mij gedaan en dat terwijl er alleen fietsen worden gerepareerd. Hulde!

22 de novembro de 2022

Beste R. de Jong,

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedankt & keep up the good work!

Heb mijn oude-accu laten reviseren en ben vakkundig en snel geholpen...ook de oplader is weer als nieuw (oude kapot) ook daarmee enorm geholpen. Wij hebben zo door de jaren heen al diverse fietsen hier aangeschaft (5 stuks) en worden steeds plezierig en goed geholpen...al jaren vaste klant en dat zullen we zeker blijven...nu op zoek naar een electrische bakfiets (om mn hond mee te nemen) verkopen jullie die al? bedankt ! en keep up the good work!

18 de novembro de 2022

Beste F. Endema,

Bedankt voor u review.

Sinds kort hebben wij de elektrische bakfiets van Batavus staan in onze winkel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Remmen deden het niet meer

Tijdens mijn fietstocht deden mijn remmen het niet. Gelukkig in de buurt bij fiets.com. Bleek een flinke klus om het te repareren. Personeel heel alles eraan gedaan om mijn fiets te repareren want het was niet veilig om verder te fietsen.

11 de novembro de 2022

Super ervaring

Ik heb al enige jaren ervaring met fiets.com en ben altijd zeer tevreden, maar de actie van afgelopen zaterdag is helemaal geweldig. De fiets van mijn zoon is voor reparatie bij fiets.com en hij heeft een leenfiets meegekregen. Vorige week maandag reed er een scooter op zijn weghelft en omdat het ook glad was heeft hij een behoorlijke schuiver gemaakt met de leenfiets. De scooter reed door.
Zelf heeft hij een slijmbeursontsteking en er was ontzettend veel schade aan de fiets door de val. Gisteren hebben we de fiets naar fiets.com gebracht, we hoopten dat de schade misschien onder de verzekering van zijn eigen fiets zou vallen maar dat bleek helaas niet zo te zijn.
De ontzettend vriendelijke medewerker had echter afgestemd met de manager en vanwege de situatie zijn er geen kosten aan de reparatie. Echt supernieuws in deze financieel moeilijke tijd.

Ontzettend Bedankt!

29 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Had een vraag over de levering van mijn fiets. Had mijn telefoon op stil staan (vanwege werk). Fiets.com nam toch de moeite om naast een berichtje in te spreken mij 3 x daarna te proberen te bellen. 3e x nam ik op. Top fiets.com

16 de setembro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.