Fietsenplaats Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle verzending. Ook goed geregelde klantenservice ik had nog een onderdeel nodig dat werd direct geregeld. Mijn zoon vindt het een heerlijke fiets om dagelijks te gebruiken. Kortom een topservic... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Er is een damesfiets besteld en snel/correct geleverd. De fiets is in elkaar gezet en heeft ongeveer 1,5 maand gefunctioneerd. Daarna was er een euvel met de crank, waarbij het pedaal los ging en de... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fiets gekocht echter zat geen verlichting of slot bij. Wel op advertentie staan. Kan een type fout geweest zijn. Na mailtjes en uitleg toch coulance opgelost.snelle reacties Uiteindelijk toch betrouw... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een fiets besteld bij fietsenplaats.nl voor onze dochter. Namelijk de Cortego Excellent Meisjesfiets 24 inch Groen. Na de bestelling geplaatst te hebben geconfronteerd met slechte recenties en noga... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Fietsenplaats.nl is dé online fietsenwinkel die u nodig heeft! Wij bieden verschillende soorten en modellen fietsen aan die bij u passen. Al onze fietsen zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar voor de allerlaagste prijs. Of u nou op zoek bent naar een kinderfiets, jongesfiets, meisjesfiets, moederfiets, damesfiets, herenfiets, omafiets of transportfiets, hier slaagt u gegarandeerd. Ook voor fietsaccessoires en onderdelen kunt u bij ons terecht. Bij Fietsenplaats.nl vindt u altijd het mooiste en nieuwste model dat bij uw budget past. Aarzel niet en bekijk onze webshop direct!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

6 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 7% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

998 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Rude customer service

Really bad and rude customer service! The bike prices are cheap, I agree with that, but the added cost is the rude customer support.

Verschrikkelijke en onbeleefde klantenservice! De fietsen zijn goedkoop, dat klopt, maar wat je er extra voor betaalt is de nare behandeling van de klantenservice.

14 de agosto de 2025

Heel goed

Prettige website, snel antwoord op vraag via de chat (met een echt persoon, geen ellenlange conversatie met een bot), mooie fietsen. Werd snel geleverd en je kan zelf de leveringsdag kiezen. Fantastisch!

28 de novembro de 2025

Helemaal super

Voor de 2e x een fiets gekocht. zeer Snelle verzending, erg nette fiets tis een verjaardags kado voor mijn dochter. Ik ben er iedergeval al erg blij me

27 de novembro de 2025

Super snelle levering

Super snelle levering, en handige handleiding. Onze jongens zijn blij met hun fietsen. De prijs is ook goed te doen.

28 de novembro de 2025

Wanpraktijken!!

De waarschuwing hier zegt eigenlijk al voldoende!!
Jammergenoeg heb ik hier niet op voorhand gekeken.
Echt een hele slechte klantenservice!! Levering werd meermaals uitgesteld en verplaatst. Ik kreeg een foute maat aan de deur en heb deze meteen geweigerd. Nu zou ik moeten opdraaien voor de retourkosten!? Terwijl zij in fout zijn!!
Na checken in de doos snel aan de voordeur zagen de fietsonderdelen er ook heel erbarmelijk uit, een bouwpakket te vergelijken met Shein of Temu! Bestel hier zeker niet!!
Ik schakel ombudsman in voor deze wanpraktijken!

En de enkele “positieve” reviews hier zijn heel ongeloofwaardig. Toevallig bijna allemaal van “mensen” die maar 1 review hebben op hun account. Fake!

25 de novembro de 2025

Slecht service.

Slecht service.
Fiets komt aan zonder oplader duurt meer dan een week om deze na te sturen. Fiets bleek niet op teladen weer meer dan een week voor ze hem komen halen. Mijn geld meerdere keren teryg gevraagd niet gekregen. Nog is meer dan een week later fiets terug bij mij wil ik hem om ruilen voor mijn geld omdat ik niet tevreden ben fiets is ook te klein. Zeggen ze dood leuk dat de termijn om mijn geld terug te krijgen verstreken is. Bende afzetters da zijn het

5 de novembro de 2025

Koop hier niets

Bij monteren onderdelen geleverd die niet op de fiets passen, dit moesten we zelf maar oplossen.

Handremblokken zitten ook niet op de juiste plek.

Binnen twee maanden zit overal roest en is de achterband lek gegaan. Twee weken erna breekt de rechter trapper af. Volgens de klantenservice komt dit doordat dit fout gemonteerd is en dus valt het buiten de garantie. “Uit coulance” kan ik “langskomen” met de fiets bij het hoofdkantoor in Waddinxveen. Het opsturen van nieuwe onderdelen is absoluut niet mogelijk.

Zo ga je niet met klanten om, maar als ik andere reviews zo lees en het artikel van Kassa bekijk, ben ik niet de enige met deze problemen.

24 de novembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie fiets voor een goede prijs

Mooie fiets voor een goede prijs! Helaas kwam de fiets zonder handleiding en was het een lastig klusje de fiets te monteren. Toen ik daarvoor belde naar de Klantenservice ben ik snel en goed geholpen! Fijne ervaring!

7 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Fiets ontvangen, maar belangrijke onderdelen ontbraken

"De fiets is goed, maar hij was niet compleet. Er ontbreken onderdelen zoals het voorlicht, de achterste fietsstang, het metalen stukje dat het voorste mandje bevestigt, en de bout die het voorwiel vastzet ontbrak ook."

"Ik heb contact met hen opgenomen en zij hebben de bout gestuurd, maar de rest van de spullen heb ik tot nu toe nog niet ontvangen."

10 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede informatie die klopt met de werkelijkheid

De informatie op de website was heel volledig en ging niet alleen over technische aspecten, maar ook over de leeftijd en lengte van het kind, wat het heel makkelijk maakte om de juiste fiets te kiezen. En dat klopt ook met de realiteit! Onze dochter kreeg een echte verjaardagsverrassing.

18 de novembro de 2025

Super service

Super service, precies hoe ik het verwacht had en super snel reactie, mijn dochter is jarig ik wou de fiets voor haar verjaardag bestellen en ook hebben, zij hebben de fiets optijd geleverd!!!!

22 de novembro de 2025

Super tevreden

Super tevreden
Snelle verzending.
Mijn zoon keek zijn ogen uit en zei gelijk wauwww die fiets wou ik al heeeeeeeel lang 🤣( hebben er ook lang voor moeten sparen)

21 de novembro de 2025