Fijn Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een paar weken geleden was ik op zoek naar een percal hoeslaken met afwijkende maten en ik vond deze snel bij Fijn. De stof is heerlijk koel, precies zoals beschreven. De website is duidelijk en het b... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Heb na aanvankelijk goede ervaring met FIJN weer 2 Dommelin hoeslakens besteld en betaald. Reeds na 4 dagen werd het pakket bezorgd, maar....... ipv 2 zat er maar 1 hoeslaken in de doos!!! Direct de... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Percale katoen : heel mooi en uitgebreid kleurenpallet en prijs/kwaliteit ok. Wel spijtig dat er niets van labels in de lakens hangt. Enkel in de kussenslopen samenstelling en wasvoorschrift. Waarom... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de mobília para quartos

Sobre Fijn

Lekker slapen is zoveel fijner

Fijn is er voor de woelers en de kroelers, de draaiers en de dromers, de schoonheidsslapers en de powernappers.

Wie of wat je ook bent, jouw slaap is onze missie. Want goed slapen is volgens ons de kern van jouw geluk. Lekker bijtanken, opladen en uitrusten. Dat levert je vrolijkheid, scherpte en nieuwe energie.

Wij zijn al meer dan 10 jaar de perfecte basis voor een goede slaap. Via onze online winkel, leveren we bedlinnen, kussens en dekbedden van zeer hoge kwaliteit, volledig naar jouw smaak en slaaptype.

Echt fijn:

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

De site was voor mij erg gecompliceerd

De site om de juiste maat en de juiste kleur te bestellen , vond ik verschrikkelijk onhandig . Ik heb bij de Firma met een aardige persoon gesproken, en na 25 minuten telefoneren , heb ik gelukkig de juiste kleur en de juiste maat matrasovertrekken kunnen bestellen. De kwaliteit is prima !
Dank u wel

15 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Tevreden en goede kwaliteit!

Ik ben blij met de bestelde hoeslakens van goede kwaliteit! 100% biologisch katoen en in Nederland, speciaal voor deze bestelling, gemaakt. De levertijd was wat langer dan eerder aangegeven, maar daar kwam een keurig mailtje over en was geen probleem.
Bedankt!

8 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Dat jullie een gezicht hebben, vind ik belangrijk

Eenvoudige website maar met een volledige assortimentkeuze in enkele kliks. Veilige betaalmethode, geeft zekerheid. Mooi product komt binnen afgesproken termijn binnen. Waarschuwing voor vertraging. Deze beoordeling lijkt ook naar FIJN te gaan als ik Trustpilot mag vertrouwen. Succes met uw onderneming.

10 de julho de 2025

Verbetering keuzehulp noodzakelijk

Keuzehulp: ik zoek een hoes in een bepaalde kleur en afmeting, maar eenmaal de gewenste kleur gevonden, staat er een andere afmeting/maat bij vermeld. Dit dient verbeterd te worden; zoals het nu staat vermeld is het of de hoes alleen in de vermelde afmeting leverbaar is.

3 de julho de 2025
logótipo da Fijn

Resposta da Fijn

Beste,

Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback over onze keuzehulp. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

U heeft een belangrijk punt aangekaart dat we al een tijdje intern bespreken. Het probleem dat u beschrijft - waarbij de variantendropdown verwarrende informatie toont wanneer u op een specifieke maat filtert - zorgt inderdaad voor onduidelijkheid. Hoewel het product wel degelijk in uw gewenste maat beschikbaar is, wordt dit door onze huidige weergave niet helder gecommuniceerd.

Om deze verwarring weg te nemen hebben we besloten de variantendropdown te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat u direct ziet welke producten beschikbaar zijn in de door u gekozen specificaties, zonder verwarrende aanvullende informatie.
Deze verbetering staat hoog op onze prioriteitenlijst en we verwachten deze binnenkort door te voeren. In de tussentijd nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen via onze klantenservice als u vragen heeft over beschikbaarheid van specifieke maten of kleuren.

Nogmaals bedankt voor uw feedback - dit helpt ons om Fijn.nl nog beter te maken voor al onze klanten.

Het Fijn.nl team

Classificada 4 em 5 estrelas

Het duurt wel even voor je de…

Het duurt wel even voor je de bestelling hebt, maar dan heb je ook wat.
Heb de laken gewassen en ligt nu op bed Hopelijk blijft het ook mooi.
Ziet er in iedergeval mooi en goed afgewerkt uit.

3 de julho de 2025

Kwaliteit valt tegen

Levertijd was conform indicatie op de website. Helaas vielen de producten erg tegen qua kwaliteit. Elders koop je vergelijkbare kwaliteit voor de helft van het geld.

13 de junho de 2025
logótipo da Fijn

Resposta da Fijn

Beste Erik,

Dank voor uw review en feedback. Het spijt ons te horen dat u de stofkwaliteit als teleurstellend hebt ervaren.

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze stoffen en selecteren deze zeer zorgvuldig. We zouden graag meer willen begrijpen over uw ervaring.

We nemen binnenkort contact met u op via e-mail om dit verder te bespreken.

Het Fijn.nl team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.