Fijn Opiniões

1216
TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Ik ben blij met de bestelde hoeslakens van goede kwaliteit! 100% biologisch katoen en in Nederland, speciaal voor deze bestelling, gemaakt. De levertijd was wat langer dan eerder aangegeven, maar daa... Ver mais

Een paar weken geleden was ik op zoek naar een percal hoeslaken met afwijkende maten en ik vond deze snel bij Fijn. De stof is heerlijk koel, precies zoals beschreven. De website is duidelijk en het b... Ver mais

Heb na aanvankelijk goede ervaring met FIJN weer 2 Dommelin hoeslakens besteld en betaald. Reeds na 4 dagen werd het pakket bezorgd, maar....... ipv 2 zat er maar 1 hoeslaken in de doos!!! Direct de... Ver mais

A empresa respondeu

Percale katoen : heel mooi en uitgebreid kleurenpallet en prijs/kwaliteit ok. Wel spijtig dat er niets van labels in de lakens hangt. Enkel in de kussenslopen samenstelling en wasvoorschrift. Waarom... Ver mais

A empresa respondeu

1. Loja de mobília para quartos

Sobre Fijn

Escrito pela empresa

Lekker slapen is zoveel fijner

Fijn is er voor de woelers en de kroelers, de draaiers en de dromers, de schoonheidsslapers en de powernappers.

Wie of wat je ook bent, jouw slaap is onze missie. Want goed slapen is volgens ons de kern van jouw geluk. Lekker bijtanken, opladen en uitrusten. Dat levert je vrolijkheid, scherpte en nieuwe energie.

Wij zijn al meer dan 10 jaar de perfecte basis voor een goede slaap. Via onze online winkel, leveren we bedlinnen, kussens en dekbedden van zeer hoge kwaliteit, volledig naar jouw smaak en slaaptype.

Echt fijn:
30 dagen retourgarantie
Gratis verzenden vanaf 49,95,- euro
Gratis retourneren
Telefonische support van 09.00 tot 17.00

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

(1216)

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goede kwaliteit kussensloop

Zeer goede kwaliteit kussensloop voor passende prijs. Sloop past ruim om kussen en was niet gekrompen na wassen. De sloop voelt heerlijk zacht.
Het bestellen ging heel makkelijk. Het aanbod van kleuren groot. De slopen waren binnen 2 dagen geleverd.

12 de fevereiro de 2025

good sheets but the prices are a bit…

good sheets but the prices are a bit too high compared to other stores. The quality is there but i wish they had more budget friendly options.

15 de janeiro de 2025
logótipo da Fijn

Resposta da Fijn

Dear Ragnar,

Thank you for taking the time to share your review and for the positive remarks about our sheets. We’re sorry to hear that you feel our prices are a bit high compared to other stores. Our pricing reflects our commitment to high-quality materials and sustainable manufacturing processes, which are key to ensuring the premium quality and durability of our products. We have deliberately chosen to focus on the higher-end segment of bedding.

We’re curious to know more about your perspective: Are you comparing our products with other premium options, or with more budget-friendly offerings? Your insights are valuable to us and can help improve our understanding of our customers' expectations.

Unfortunately, we couldn’t locate your order in our system. Could you please contact us at klantenservice@fijn.nl or 013-5456767 with your order details? We’d appreciate the opportunity to address your concerns directly and ensure your satisfaction.

Thank you once again for your feedback.

regards,

Burney van Leenen
F I J N

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service, het advies en de kwaliteit van de materialen.
Ik heb de website opgeslagen en zal er zeker weer gebruik van maken bij de volgende aankoop van beddengoed.

4 de fevereiro de 2025

Perfecte service

Er was een kleine vertraging met de levering (een dag of twee), maar dat vond ik helemaal niet erg want fijn.nl had mij hiervan op de hoogte gebracht met een mailtje. Perfecte service!

20 de janeiro de 2025

Degelijk en betrouwbaar

Zoals gewoonlijk nette levering, op tijd en precies zoals we het hebben aangegeven. Fantastische kwaliteit en we zijn daarom al een lange tijd vaste klant.

5 de dezembro de 2024

Top bedrijf!

Ik heb al meerdere keren bij Fijn lakens en slopen besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit!
Het atelier levert echt zeer mooi werk! Verder is de service van Fijn uitstekend!

6 de dezembro de 2024

Op maat en de juiste kleur

Heel fijn dat je lakens in de juiste kleur en maat gemaakt worden. Ook fijn dat de lakens in Nederland gemaakt. Ik vind het wel jammer dat de lakens na 1 of 2 keer hun sprankelende kleur verliezen.

4 de dezembro de 2024