Jeg er blevet taget godt i mod fra dag et. Jeg blev hjulpet med indmeldelse. Fik lagt et program hvor jeg blev fulgt rundt de første gange. Det er meget trygt og ligetil. Det er et rart sted at komme.... Ver mais
A empresa respondeu
Hyggeligt center med et godt udvalg af hold. Hold både formiddag og aften. Dejligt socialt miljø. Glade medarbejdere.
A empresa respondeu
Elendig service & bondefangeri! Prøvede at melde mig ud grundet jeg ikke var i stand til at træne alligevel, og ville hellere vende tilbage senere når min krop var klar. Dette blev afslået grun... Ver mais
A empresa respondeu
Fin Form blev grundlagt i 1983 af Leif Christensen og han ejer og driver stadig Fin Form, Fin Form består i dag af 2 mindre træningscentre, et i Tommerup og et i Bellinge Gode medlemsoplevelser, gratis programlægning og træningsvejleding, samt høj kvalitet på udstyr og dygtige instruktører er det vi altid arbejder for at sikre. Fin Form med Glæde er vores payoff og vi tror på de gode relationer, den gode stemning og en hyggelig snak over en kop gratis kaffe, før eller efter en sjov og effektiv gang træning, Hilsen Team Fin Form og Leif
Escrito pela empresa
Tallerupvej 85, 5690, Tommerup, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Min mand og jeg træner i Fin Form, Odense - og her er mange tilbud!
Her findes et rigt og varieret udbud af hold - samt mulighed for individuel træning i skønne omgivelser.
Fin Form, Odense er udstyret med kompetente og altid imødekommende trænere/undervisere. Vi er overbeviste om, at de er medvirkende til den gode stemning, som er at finde i centeret
Hilsen Michael & Pia
P.s. - ikke at glemme sauna og den gode kaffe

Resposta da Fin Form
Et dejligt fitness center, som vi kan være meget stolte af findes i vores lille by.. Skønt personale, der altid er hjælpsomme , kompetente og imødekommende.. Et center, hvor der er plads til alle.. vi sætter utrolig pris på at komme der.. vi kan varmt anbefale centeret.

Resposta da Fin Form
Der er rigtig mange muligheder både for individuel træning og en bred vifte af holdtræninger🙂
De mennesker jeg har mødt er flinke, der er en god omgangstone🙂 over en kop kaffe kan man lære nye mennesker, at kende, hvis det er det man ønsker. Man kan også komme og træne for sig selv og gå igen🧡
Der er bare en god stemning, et sted jeg godt gider, at komme 🙂

Resposta da Fin Form
Suverænt center i Odense C.
Jeg har brugt fin form i et par år nu og er ovenud tilfreds og afhængig, af stemningen, betjeningen, vejledningen og i det hele taget faciliteterne. Der er altid rent samt en behagelig stemning blandt brugere, såvel som personalet. KUN de varmeste anbefalinger her fra!👌🏼

Resposta da Fin Form
Jeg træner i fin form i Tommerup og Bellinge.
Det er der flere gode grunde til, her er nogen af dem.
-veluddannet personale der er der når man har brug for dem.
-tæt på
-mange fantastiske hold, med dygtige instruktører.
-hyggelige rammer
-dejlig sauna
-bliver budt velkommen hver gang
Dette er nogen af grundene til at jeg nu har trænet 2 gange om ugen ved fin form i 10 år.

Resposta da Fin Form
God stemning og træning selv for os som er oppe i årene.
Jeg er vældig tilfreds med Fin Orm, jeg syntes det er dejligt det er bemandet, og man kan få en super kompetent vejledning i at bruge de forskellige redskaber. Dig er der et lille minus ved at flere af de unge som benytter centeret i Tommerup ( det jeg bruger) sidder med deres mobiler så det er svært at komme til maskinerne. Men dejlige rene og pæne lokaler alle tre steder.

Resposta da Fin Form
God service, venligt personale, gode nye maskiner der altid virker⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Fin Form
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Fin form. Vi har gennem flere år trænet der og det er bare det bedste sted. Der er plads til alle både dem der vil træne hårdt og målrettet og dem der mere kommer for det sociale. Man kan altid få råd og vejledning om kost, motion, nye øvelser osv. og så er der altid kaffe på “kanden”.
Hilsen Heidi

Resposta da Fin Form
Har været medlem i Fin Form flere gange og har aldrig oplevet problemer - heller ikke når jeg har ønsket at pause medlemsskabet.
Fin Form er ikke det billigste træningscenter, men det har til gengæld en skøn atmosfære og et imødekommende personale.
Fin Form får klart min bedste anbefaling og JA, jeg har prøvet andet 😊

Resposta da Fin Form
Har trænet i 6 år i Fin Form og det er et dejligt center med super personale. Kommer der ofte og centret er veludstyret og passer til den almindelige bruger. Fair pris i forhold til kvalitet og absolut i den billige ende, hvis man benytter svømmehallen (med i abb) 3-4 gange pr måned. Elsker det sociale miljø som er en del af Fin Form

Resposta da Fin Form
Jeg har ad tre omgange været medlem i Fin Form. Først i Århus i 90’erne, hvor Leif også ejede centeret og sidenhen i Tommerup. Det har altid været imødekommende og professionelt, kompetent personale, som er hjælpsomme og ofte går en runde i centeret. Der er rent og pænt og et bredt udvalg af udstyr. Jeg har trænet mange steder, og Fin Form er i top tre. Fin info omkring ind- og udmelding og ingen problemer ved at sætte medlemskabet i bero. Har kun oplevet hjælpsom personale. Mine bedste anbefalinger herfra.

Resposta da Fin Form
Leif er en institution og en hårdt arbejdende person som det er en fornøjelse at træne under. Jeg har kendt Leif siden 80 da han startede i Forsamlingshuset. Hårdt arbejde og max. vedholdenhed. Et sted som alle nyder at træne i som jeg selv. Leif er et bevis for at selvom man har rundet 60, er der et liv som stadig kan nydes.

Resposta da Fin Form
Ville gerne give flere stjerner, hvis var muligt. Super sted. Altid venligt og hjælpsom personale, man kan altid spørge om hjælp, eller få lagt nyt program. Rigtig godt at man kan træne 3 steder, og at der er så mange hold, som man kan deltage på. Var super fedt, at de under corona, gjorde det mulige, at træne udenfor. Selvom at det var meget hårdt, ved maskinerne. Vil til enhver tid, anbefale Fin Form.

Resposta da Fin Form
Jeg har kun gode oplevelser i fin form.
Når man kommer bliver der sagt hej, af et venligt og imødekommen personale. Det er et center, hvor der er plads til alle, og man føler sig velkommen.

Resposta da Fin Form
Min kone og jeg har haft ( og har fortsat ) rigtige gode erfaringer med Fin Form. Deres fleksible abonnementsmuligheder giver os valgfrihed ift. hvor vi er med vores prioritering af træning - jeg cykler f.eks.. meget i sommeren hvor jeg nemt kan pause mine betalinger for så at træne og betale igen når det passer mig ! Deres personlige træningsforløb har hertil været en mega game-changer for min træning, vi investerede 10uger i personlig træning med mega "fede" resultater. Trænerne er dedikerede, og de har hjulpet både mig og samlever med at nå netop vores mål. Faciliteterne er moderne og der skiftes løbende ud i muligheder på vægt/maskineri . Det er svært at genkende de negative omtaler der ligger bagud i tid - vores oplevelse har været overvældende positiv. Fin Form kan virkeligt anbefales på det varmeste !
Mvh. Jesper, glad Fin Form kunde

Resposta da Fin Form
FinForm er et hyggeligt center at komme i, uanset om det er i Bellinge, Tommerup eller city. Både hold og solotræning fungerer som det skal. De bedste anbefalinger herfra.

Resposta da Fin Form
Super dejligt træningscenter med gode hold og dygtigt og professionelt personale. Der er også mulighed for en kop kaffe og socialt samvær 💪😊👌

Resposta da Fin Form
Fin form er et godt trænings center med gode medarbejdere og faciliteter. Jeg har af flere gange været på ferie og Leif har sat mit medlemskab på pause hver gang uden nogen problemer. Prisen er absolut fair og det er det eneste sted i Odense der er sauna. Medlemmerne og de ansatte er søde trænings folk som altid hilser pænt og er klar til at hjælpe med gode råd. Det er klart et sted jeg kan anbefale til dem der ved hvordan et rigtigt trænings center fungere, de erfarene og nybegynderne.

Resposta da Fin Form
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.