Jeg er blevet taget godt i mod fra dag et. Jeg blev hjulpet med indmeldelse. Fik lagt et program hvor jeg blev fulgt rundt de første gange. Det er meget trygt og ligetil. Det er et rart sted at komme.... Ver mais
A empresa respondeu
Hyggeligt center med et godt udvalg af hold. Hold både formiddag og aften. Dejligt socialt miljø. Glade medarbejdere.
A empresa respondeu
Elendig service & bondefangeri! Prøvede at melde mig ud grundet jeg ikke var i stand til at træne alligevel, og ville hellere vende tilbage senere når min krop var klar. Dette blev afslået grun... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har ad tre omgange været medlem i Fin Form. Først i Århus i 90’erne, hvor Leif også ejede centeret og sidenhen i Tommerup. Det har altid været imødekommende og professionelt, kompetent personale,... Ver mais
A empresa respondeu
Fin Form blev grundlagt i 1983 af Leif Christensen og han ejer og driver stadig Fin Form, Fin Form består i dag af 2 mindre træningscentre, et i Tommerup og et i Bellinge Gode medlemsoplevelser, gratis programlægning og træningsvejleding, samt høj kvalitet på udstyr og dygtige instruktører er det vi altid arbejder for at sikre. Fin Form med Glæde er vores payoff og vi tror på de gode relationer, den gode stemning og en hyggelig snak over en kop gratis kaffe, før eller efter en sjov og effektiv gang træning, Hilsen Team Fin Form og Leif
Escrito pela empresa
Tallerupvej 85, 5690, Tommerup, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Dejligt lokale center med opdateret udstyr, dygtige instruktører og hyggelig atmosfære.

Resposta da Fin Form
Virkelig dejligt træningscenter med det mest imødekommende personale

Resposta da Fin Form
Jeg giver mine bedste anbefalinger til Fin Form både Tommerup og Bellinge afd. Jeg har trænet i begge afdelinger og der er altid super service og hjælp, flotte centrer med nye maskiner .
Jeg har været medlem over mange år , både af og på, som det lige har passet mig. Jeg har både kørt individuel træning , hold/forløb og med personlig træning af Leif , altid super hyggeligt og hårdt 💪💪💪
Absolut mit foretrukne trænings center til hver en tid.
Mvh
Rasmus Nørregaard

Resposta da Fin Form
God hjælp fra personale ved behov. Mange forskellige hold. Imødekommende personale.

Resposta da Fin Form
Kan kun gi den bedste anmeldes … god stemning, med gode træner og forhold . Og dejligt lokal

Resposta da Fin Form
Var igennem flere år medlem og senere gennemgik for nogle år siden også et af deres forløb "rigtige mænd"
Har kun ros til overs for ledelsen, de ansatte og måden stedet drives på.
Et center for dem som stadig dyrker det man vil kalde "gode gamle dyder"
Dejlig personlig betjening, og noget så simpelt som et "hej" og et "farvel" når man kommer og går.
Det er IKKE discount fitness der er tale om, men til gengæld heller ikke en discount aplevelse..!

Resposta da Fin Form
Kan ikke anbefales. Når du begynder at overskride maskinens vægt må du ikke selv tilføje mere ved brug af skiver? Aldrig prøvet før. Der skal kommenteres på “larm” fx må du ikke dødløfte uden at ligge den helt roligt ned. Absurd!!
Der udover er det et snakkecenter, dem der larmer mest er alle de snakkegrupper til højre og venstre

Resposta da Fin Form
Elendig service & bondefangeri!
Prøvede at melde mig ud grundet jeg ikke var i stand til at træne alligevel, og ville hellere vende tilbage senere når min krop var klar. Dette blev afslået grundet binding, og ejeren mente direkte at jeg løj om ikke at være blevet fortalt ved indmeldelse at man bandt sig i 6 måneder. Jeg stod nede ved skrænten og blev ikke informeret og det fremgik heller ikke ved velkomstmailen.
Anbefaler ikke dette sted til nogen!!
Bondefangeri og trist opførsel

Resposta da Fin Form
Umuligt at melde sig ud, ovenikøbet alt for overpriced..

Resposta da Fin Form
Fin Form holder sig ikke til det, de selv har oplyst/fortalt - de løber fra deres ord. Og når man prøver at maile, så går der meget lang tid inden der kommer svar.

Resposta da Fin Form
Noget være tis, ik meld jer ind!
Det bliver kørt som en børnehave!
God dag

Resposta da Fin Form
Det er umuligt at få sig meldt ud. Har været ned i fin form 2 gange samt diverse mails frem og tilbage. Jeg er så frustreret og det er ikke i orden

Resposta da Fin Form
Fin Form snyder egne kunder. Leif/Fin Form følger hverken egne retningslinjer eller købeloven.
MIN HISTORIE:
Grundet Covid-19 lukkede Fin Forme i december sine centre ned. Der var udsigt til korte nedlukninger i starten, hvorfor jeg ikke afmeldte mit abonnement hos Fin Form med det samme. Mit abonnement blev 3 måneder inde i nedlukningen sat i bero, oveni købet med aftalte om automatisk opsigelse, hvis coronapas blev et tema. Leif accepterede min automatiske opsigelse ved indførelse af coronapas med følgende sætning: "Dette vil nu ske automatisk".
Det viste sig, at Leif ikke havde tænkt sig at følge vores aftale. I forbindelse med den automatiske opsigelse afviste undertegnede fremtidige betalinger til Fin Form. I august 2021 sender de så en rykker, hvor de opkræver for abonnement indtil august, altså langt længere end aftalt (de åbnede op i maj). Leif insisterer på, at jeg skylder dem 1000 kr, på trods af han selv har accepteret min opsigelse. Han sender yderligere først rykkeren efter 3 eller 4 for sene betalinger, og undskylder sig med at kunderne skulle have længere snor efter covid-19. Hvad med lige at tjekke status på dine kunder inden du bare opkræver løs? Du kunne jo tjekke om de stadig træner, eller sende dem en mail, hvor du spørger om de stadig er interesseret i at træne? I stedet udbygger du regningen unødigt uden respekt for dine egne paragraffer i medlemsbetingelserne og uden respekt for kunderne.
Leif har yderligere glemt, at informere sine medlemmer om, at de ifølge købeloven, har ret til at få pengene tilbage, når de ikke har fået noget for dem. Dette vil han heller ikke følge. Leif og Fin Form er ikke interesseret i, at finde en løsning der er acceptabel for alle. Forretningen må gå ret dårligt, når Leif bliver så grådig, at han vil suge alle penge til sig, selvom det ikke er på berettiget grundlag. Er du medlem af Fin Form, vil jeg opfordre dig til, at søge refundering for perioden, hvor du ikke har fået noget for pengene. De penge har DU ret til, ikke Leif og Fin Form. Det er DINE penge!
En svindler kommer sjældent alene. Leif er ikke til, at hukke og stikke i, hvad angår at finde en løsning. Han vil suge en hver, uberettigede, krone til sig. Han vil nu sætte undertegnede på Intrums liste over dårlige betalere. Intrum bruger, ifølge deres anmeldelser på trustpilot, ligeså beskidte metoder som Leif og Fin Form. De oplyser ikke kunderne om, at de er på listerne, før deres regning er steget til et højt niveau.
Jeg vil ikke anbefale nogle, at begynde at træne i Fin Form. Udover at faciliteterne, i Bellinge, minder om et lavpriscenter, så har de nok noget der minder om byen højeste priser for medlemsskab.
For i omegnen af 250 kr pr måned, kan du træne indtil kl 16 på hverdage, og i korte tidsrum i weekenderne. Faciliteterne minder om hvad du kan få i discount centrene, til omrking 100 kr med træning hvornår du vil.
Havde du behandlet undertegnede med respekt, var jeg formentlig startet op igen. Nu har du så mistet endnu en kunde. Jeg kører forbi jeres center i Bellinge på vej til træning hver dag, og parkeringspladserne er tomme, så jeg er nok ikke den eneste der er blevet behandlet som en sæk kartofler.
________________________________________________
Hej Leif,
Du får lige en update, nu når du har svaret her 2 år efter.
Jeg har jo al dokumentation liggende, så det er jo ikke noget problem at dokumentere mine påstande :-) Jeg havde i øvrigt fat i højere instanser, men de kunne ikke føre sagen, da den var lige under deres beløbsgrænse, selvom de mente at jeg havde en vindersag. Du var dermed heldig at det ikke endte i en retssag.
Jeg kan se at du har fået alle dine kunder til at drukne alle de dårlige anmeldelser i gode anmeldelser nu. Det var nok nemmere at give en ordentlig service, så man slap for at kamuflere dårligdommene.

Resposta da Fin Form
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.