Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tilpasningen af reservedele er meget enkel, og forsendelsen er lynhurtig. Jeg har aldrig haft problemer med de bestilte dele. Jeg har allerede repareret mange apparater takket være FixPart.dk, blandt... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Modtog produkt (mærkebeholder til espresso-maskine) i julegave. Den var købt til BlackFriday. 3 dage efter juleaften, vælger jeg at kontakte FixPart for returnering, men det kan ikke lade sig gøre... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ingen problem med FixPart overhovedet. Problemet er at de blander PostNord ind i leveringen af pakken - og det lægger sgu låg på enhver begejstring man ellers måtte ha' og trækker desværre et par stje... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God fungerende hjemmeside med god guides. Hurtig ordrebehandling og hurtig afskibning. Forsendelsen var pakket over standard så produktet ikke gik i stykker. Top oplevelse fra start til slut!... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Har aldrig i mit liv fået så ringe en …

Har aldrig i mit liv fået så ringe en service.
Bestille en Fryseskuffe den 21. december da den desværre var for store bedte jeg om en retur anmodning den 21. december og varen er stadig ikke sendt retur Tor den 8 januar da de nu vil have 250 kr. I returomkostninger og har betalt 380 for skuffen
Man kan ikke ringe til dem når man har brug for hjælp og de returmetoder de bruger er helt hen i vejret der står endda på deres hjemmeside at de betaler returomkostninger hvad de ikke gør

21 de dezembro de 2025

Dårlig service.

22/11 Bestiller vare. De hæver pengene med det samme.
Der står 2-4 dages leveringstid.

14/12 står der 4-6 ugers leveringstid.
Jeg skriver 3 mails til dem, 14/12, 19/12 og 29/12 og forsøger at annulere ordren.

6/1, får jeg pludselig en mail ud af ingen ting, at varen er sendt.
7/1 et svar på min mail om at jeg vil annullere ordren. Det kan de desværre ikke, da varen er sendt.

Jeg bliver træt og sur over dårlig service.
Find et andet sted at handle.

7 de janeiro de 2026

Ikke komplet

Købte en reservedel, og jeg modtog den. Det eneste problem er at ikke alle delene som skal bruges følger med...
Jeg vil ikke købe herfra igen.

5 de janeiro de 2026

Manglende og forkerte varer

Jeg har tidligere købt varer fra Fixpart, det har været en god oplevelse.

Men denne gang har det ikke været en god oplevelse:
Jeg bestilte 3 dele til mit gamle Smeg gaskomfur.

1 del passede, en del var den forkerte og en del har jeg aldrig modtaget. Den den der var forkert er sendt tilbage efter flere mail. men har aldrig fået pengene retur. Den del jeg ikke har fået, der vælger svare Fixpart ikke på den del i mine mails, der omhandler at en vare ikke er modtaget.

Videoer til udskiftning af dele og dele passer ikke sammen, så videoerne kan ikke bruges.
Så alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.

8 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Tager for laaaang tid, og der er ikke styr på lageret

Bestilt hylder til køleskab. Hjemmesiden var god og nem at finde det jeg skulle have. Da jeg rykkede for leveringen sagde de at ikke havde hylderne og ikke kunne få dem, men så sendt de dem så alligevel. Da havde jeg købt dem et andet sted.
Retur proces er endnu mere langsomlig, og en mystisk ting er at man skal returnere hele pakken indpakket i en ny pakke. Så man skal ud og finde en indpakning, der kan tage hele kassen man har fået tilsendt.
De skal siges til deres fordel, og kundeservice, har svaret på alle mine mail. Ikke med det samme, men inden for et par dage.

Her under min bestillings og retur Historie.
18/8 Bestilt (pr hjemmeside forvent 3-4 dages levering)
20/8 Betaling trækkes
2/9 Rykker for levering
4/9 Svar på rykker - de har travlt så kan ikke svare lige nu
9/9 Svar de har ikke varen på lager, om jeg ønsker at afbestille varen
9/9 Jeg svare og vil gerne annullere min ordre
10/9 Bekræfter de har modtaget min anmodning om annullering, og de afventer at få en bekræftelse af annulleringen
12/9 Besked fra Bring om pakken nu er sendt
16/9 Pakke leveret
20/9 Sender en returanmodning
22/9 Mail tilbage - hvordan man skal returnere pakken
24/9 Returnerer Pakken med GLS - Hele pakken i en ny indpakning, sendt til Sønderborg
26/9 Pakke bliver leveret til Fixparts
01/12 Svarer at returbeløbet er på vej
03/12 Returbeløbet går ind på min konto

1 de dezembro de 2025

Utroværdig leverandør

Oplyst levering 2 dage efter bestilling. Beløb trukket på konto men her 10 dage senere ingen reaktion. Har sendt ophævelse af køb 2 gange da varen er fremskaffet gennem anden leverandør. Uprofessionelt og helt sikkert ikke et anbefalelsesværdigt sted at handle

23 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har ikke modtaget min varer

Jeg har ikke modtaget min varer, er bortkommet et sted mellem Fixpart og Bring, og der er ikke nogen af parterne, som tager et ansvar, og udreder problemet, til trods for at jeg har anmeldt en reklamation til firmaet. Har intet hørt.

12 de dezembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais