FjernHvepsebo.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Effektive og yderst professionelle. Er utrolig imponeret over, deres service. Og vil til en hver tid anbefale dem. Du får de oplysninger du skal bruge. Og deres priser er rimelige. Så tak for jere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt fjernhvepsebo 3 gange nu, og er fortsat meget glade. Venlig og god service, god information om hele processen og succes med bekæmpelsen. Klar anbefaling herfra!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds. Prisen er god. Aftalen kom hurtigt på plads og blev overholdt til punkt og prikke. Jeg kan med god samvittighed anbefale fjernhvepsebo.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget positiv oplevelse på alle parametre Jeg har kun lutter rosende ord Lars holder sin aftale til punkt og prikke - i modsætning til andre firmaer i branchen - pas på! Han er vedholdende... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Controlo de pragas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi bekæmper hvepse og hvepsebo. Nemt og hurtigt, og med 100% garanti.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hurtig "udrykning"

God respons, hurtig "udrykning" og enormt effektivt. Har ikke set en levende hveps siden besøget fra Lars.
Super service!

13 de agosto de 2019

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe, Tommy.

Anbefalinger fra os.

Behagelig kontakt pr. telefon. Kom allerede dagen efter vi tog kontakt. Anbefalinger fra os.

9 de agosto de 2019

Mange tak, Gitte.

Perfekt på alle måder.

Perfekt på alle måder.
Og med garanti, så han kommer igen, hvis hvepsene ikke er helt væk/døde efter to dage.
Men det var de.
:-)

3 de agosto de 2019

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Tak Birgitte. Jeg er glad for de pæne ord;-)

Meget behagelig person

Meget behagelig person
Super effektiv
Absolut konkurrencedygtig med prisen
Kan helt sikkert anbefales
A++++ herfra

2 de agosto de 2019

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Hej Lis. Jeg er glad for du havde en god oplevelse. Vh Lars.

Flere af din slags, tak

Kan varmt anbefale Fjernhvepsebo.dk. Lynhurtig service, alle aftaler blev overholdt og hvepsene er nu væk. Og så var Lars tilmed en rigtig behagelig fyr med masser af overskud.

29 de julho de 2019

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Tak Martin. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe.

Alt perfekt.

Alt perfekt.
Kan kun anbefales

28 de julho de 2019

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Tak Allan, for din anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Trods jeg kun havde et spørgsmål så ringede han hurtig tilbage og fik hjulpen mig med mit spørgsmål, så de jordbier i min potte kunne komme væk, virkelig god og hurtig service 👍
Kan virkelig anbefale fjernHvepsebo.dk 👍

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Hej Pernille. Håber du fik styr på potten;-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig, professionel og effektiv behandling

Hurtig og effektiv behandling af træls hvepsebo i udhæng over terrassedør; i løbet af blot 2 dage, er alt aktivitet ved boet stoppet. Kan kun varmt anbefale FjernHvepsebo.dk

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Hej Mette. Tak for den fine anmeldelse.

Anbefales:-)

Rar, punktlig og effektiv - havde klaret boet på 2 min.

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Tak Laura, for din anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og effektiv fjernelse af…

Hurtig og effektiv fjernelse af hvepsebo.

Nemt at komme i kontakt med firmaet og lave aftale, som blev fulgt op af et meget behageligt besøg, hvor boet blev fjernet. Venlig betjening med tid til at forklare/svare på diverse spørgsmål.
Meget rimelig pris.
Alt i alt en god oplevelse. Firmaets telefonnummer er noteret, hvis der skulle dukke et hvepsebo op en anden gang igen.
Bedste anbefaling medgives.

25 de julho de 2019

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Tak Tove, for den pæne anmeldelse. Håber vinen var god;)

Hurtig og super hjælp!

Jeg ringede om hvepsebo hos os i Horsens kl. 8.15, og kl. 10 havde VestService været der og “ordnet” hvepsene. Efterfølgende blev jeg endda ringet op og fik at vide, at jeg lige skulle sørge for at fjerne resterende pulver, før hunden blev lukket ud. God omtanke! Tak for hurtig og god hjælp.

25 de julho de 2019

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Hej Hanne. Jeg er glad for at du kunne lide mit arbejde.

Yderst tilfredsstillende service

Står med 2 stk hvepsebo omkring huset, så man ikke kan opholde sig udenfor. Ringer til middag og den dygtige skadedyrsbekæmper dukker allerede op 4 timer senere og afhjælper mit problem. Yderst tilfredsstillende oplevelse på alle måder.. Håber det er sidste gang, jeg skal bruge ham :) Ellers er der ingen tvivl om, hvem jeg ringer til..

23 de julho de 2019

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Tak for de pæne ord Jens;)

Hurtigt og professionelt

Hurtigt og professionelt
Blev ringet op 5 minutter efter mail-forespørgsel (lørdag eftermiddag) - og hvepseboet blev fjernet næste dags formiddag.

22 de julho de 2019

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Hej Jørgen. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe.

Hurtig og effektiv service

Vi havde en rigtig god oplevelse med dette firma. En meget proffesionel mand var her en søndag morgen og ordnede hvepseboet. Siden da har vi ikke været plaget af hvepse, så vi er godt tilfredse og firmaet kan varmt anbefales.

22 de julho de 2019

Resposta da FjernHvepsebo.dk

Hej i to. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe. Tak for jeres anmeldelse.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais