Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Gennemført fantastisk oplevelse, og varmeste anbefalinger herfra. Tidligere bil blev solgt til ny køber, hvor processen både hvad angår kommunikationen og alt det praktiske der skulle falde på pla... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde lejet en bil til ferien til Frankrig ved et andet firma, men stod pludselig uden bil inden afgang, da den havde motor problemer og der var ingen hjælp at hente. Jeg skrev til Fleasing lørdag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har solgt 2 speciel biler via Fleasing, Mikkel Hilt, kompetent behandling fra start til slut. Fair prissætning af biler i samarbejde, og efterfølgende rigtig godt forløb indtil salg af begge bile... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Varmeste anbefalinger herfra, sødt og venligt personale, Louie har hjulpet mig med 1000 spørgsmål og været tålmodig og forklaret alt i detaljer, 🏆 Årets medarbejder 🥇 🤩👍🏻 kompetent og seriøst... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de leasing de carros

Informação fornecida por diversas fontes externas

Fleasing ApS - Eksklusiv leasing. Vi hjælper vores kunder med at realisere deres bildrømme på fornuftig vis.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Fleasing holder hvad de lover!

Har flexleaset en BMW fra 2018.
Fik bilen til en god pris, dog var der flere ting som skulle udbedres. Alt blev efterfølgende indfriet til punkt og prikke af Fleasing.
Med andre ord så holder Mikkel Hilt og Fleasing hvad de lover og kan derfor klart anbefales!

2 de outubro de 2023

Great experience

Fleasing picked up our car lease from another company and have been extremely easy and pleasant to work with. Specifically Mikkel Hilt, who has been very responsive and flexible with our requests. We will be returning.

10 de setembro de 2023
logótipo da Fleasing A/S

Resposta da Fleasing A/S

Hi Boris
Thanks for your recommendation.
We hope to see you again in the future. Stay safe
Best regards
Team Fleasing

Kan godt anbefales

Fik god og ærlig betjening af Fleasing, som i øvrigt klargjorde min bil i løbet af ingen tid.
Der gik 10 dage fra kontrakten var underskrevet til, at jeg modtog min nye bil.
Det var i processen et stort plus, at jeg i dialogen med leasingrådgiveren fik svar på mine spørgsmål samme dag, som jeg henvendte mig.
Det er ikke den sidste bil jeg vælger, at lease hos Fleasing.

Joakim

9 de junho de 2023

Har leaset en Range Rover hos Fleasing

Har netop handlet en Porsche Cayenne Turbo ud mod at få en Range Rover Sport. Det er en meget, meget fin Range Rover, der kører som en drøm.
Jeg handlede med Mikkel Hilt. Der var fantastisk service, hurtig reaktionstid og unik imødekommenhed. Alt i alt en super-god, second-to-none oplevelse.

25 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en super god oplevelse hos…

Jeg har haft en super god oplevelse hos Fleasing.
Der har været en rigtig god service fra Mikkel og Hvis man har spørgsmål får man hurtigt svar fra ham/dem hvilket har gjort at jeg hurtigt kunne stå med nøglerne i hånden til min drømmebil.

Kan varmt anbefales!

BH
Johnny fra Aalborg :-)

17 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Leasing og rådgivning i særklasse! Fleasing

Stod i sidste uge med opgaven at få landet en leasing aftale på rekord tid, da helt rigtige bil var fundet og vi skulle bruge den NU!

Havde dialog med Mikkel fra Fleasing, hvor vi kommunikered hurtig og effektivt både tidligt og sent samt helligdag for at jeg kunne hente bilen inden weekenden!

Har en klar følelse af at være vejledt og guidet godt igennem processen, hvor det var et partnerskab der skal holde fremover! Tillid, troværdighed og business!

Ser frem til et langt og frugtbart samarbejde for os begge.

Tak til Mikkel for hjælpen.

19 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vælg Fleasing hvis du skal flexlease din næste bil!

Hvis du overvejer at flexlease din næste bil, så bliver du nød til at tage Fleasing med i dine overvejelser!!
Fantastisk service og imødekommenhed, og de fik alle detaljer på plads inden for 48 timer så bilen kom i hus før andre fik fingrerne i den.
Tak Mikkel og Co., jeg ser frem til vores videre samarbejde i forhåbentlig mange år frem.

5 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

God erfaring med leasing selskab

Dette har været min første erfaring med en leasing bil.
Lige fra jeg fandt den ønskede bil i tyskland har Fleasing hele vejen taget sig af sagen på en betryggende måde. De sikrede fuld service på bilen inden den kom til danmark og den aftalte pris har holdt hele vejen.
Efter to leasing perioder afleverede jeg bilen og efter et kort check af bilen fik jeg dagen efter penge tilbage uden problemer da jeg havde kørt mindre end forventet.
End alt i alt meget postiv oplevelse
Stor tak til Mikkel Hilt for en god service

14 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

På under en uge kunne jeg overtage…

På under en uge kunne jeg overtage nøglerne til min drømmevogn takke være fleasing(Mikkel Hilt) servicen var helt i top en 10/10 og vi kunne snakke om hele bilen og andet under trykke rammer helt klart min anbefaling
Vi ses igen

10 de março de 2023

Weltklasse

Fra identifikation af bil, til præsentation, levering og opfølgning gik under 1 uge. Alt gik som smurt i olie. I og især Mikkel får mine varmeste anbefalinger med på vejen!

3 de fevereiro de 2023

Super service Fleasing / Mikkel Hilt

Super super oplevelse ift at finde en ny bil hurtigt fra Fleasing. Fra start til slut har Fleasing og især Mikkel Hilt givet fantastisk service og en rigtig god kundeoplevelse. I får de varmeste anbefalinger fra en meget glad kunde.

30 de janeiro de 2023

Troværdighed og passion

Var ny på leasing markedet og blev anbefalet at tage en god snak med Fleasing.
Har blev jeg mødt med kæmpe overskud og forståelse for mit udgangspunkt og behov for rådgivning fra A til Æ.
Virkelig en god oplevelse på alle måder, de er seriøse, imødekommende, troværdige, smilende i deres tilgang og de har overskud i alt hvad de siger og gør.
At de så også er max kompetente og passionerede omkring biler gør jo ikke den samlede oplevelse dårligere.

Tak for en max inspirerende proces – Klar anbefaling til alle med passion for biler og tanker omkring leasing.

Peter Hvarness

17 de janeiro de 2023

En 360 graders kundeoplevelse

På under 12 mdr. har jeg allerede haft 2 biler gennem "systemet" og er faktisk meget imponeret! Seriøs og god service, højt fagligt kompetenceniveau og en følelse af at "kunden er i centrum" er med til at underbygge seriøsiteten. Nu tilbydes der også en professionel værkstedsløsning - hvilket efter min mening er et vigtigt og nærmest uundværligt forretningsben, hvis man ønsker at holde fast i kunden 360 grader rundt! Kan kun anbefale Fleasing - og gør det glad og gerne allerede!

Showroom, salg, re-salg, rådgivning, klargøring og nu også service! Fleasing har fat i den lange ende!

5 de janeiro de 2023

Det gik stærkt!

Hold nu op! Fleasing fandt min drømmebil i Tyskland. Færdiggjorde papirarbejde og leverede den til mig på 10 dage. Mikkel er super kompetent og er dygtigt til at finde den helt rigtige løsning. Jeg var ikke i tvilv om vilkår, priser og hvad jeg kunne forvente efter endt leasing periode.

I korte træk:
Rådgiving 5/5
Tillid 5/5
Hastighed 5/5
Service 5/5

Mange tak til Fleasing

21 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har gennem tiden prøvet en de…

Jeg har gennem tiden prøvet en de leasing selskaber, men det her er i særklasse hvad angår kundeservice .
Jeg bar så uheldig at der var nogle pro mener med den bil jeg leaset , men de har gjort alt hvad der er muligt for at hjælpe , stille anden bil til rådig osv..
Kan varmt anbefales.

11 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte i 2021 en X5 E45 Hybrid hos…

Jeg købte i 2021 en X5 E45 Hybrid hos Fleasing. Jeg var virkelig kommet på bagkant med indkøb af bil, og var faktisk på tur for at kigge på en anden. Tilfældigt ramlede jeg ind i en de havde stående på lager. Fuld spec, og lige ankommet fra Schweiz.

Problemet var at jeg skulle have bilen med det samme, og her må jeg tage hatten af for hvor hurtige de rykkede. indenfor 2 timer var bilen toldsynet, finansiering på plads og jeg satte mig i bilen (inkl. et par lækre flasker med bobler som gave) og kørte afsted. Kenneth Rasmussen forstod hele forløbet, og jeg tager hatten af for den service han leverede! Tak!

Deres leasing/flexleasing er yderst fair. Man kan altid finde tilbud billigere, men vigtigst så er det gennemskueligt, og de kører en med meget fair forrentning.

Kan klart anbefales.

17 de novembro de 2022

Chefens skygger er lange

Jeg har anvendt Fleasing i et par år nu, og jeg tror den primære faktor er de dygtige folk de har i butikken. Der er fokus på kunden og hvordan kunden kan hjælpes frem for hvordan profit kan maksimeres eller hvordan man altid har gjort tingene. Jeg har prøvet stort set alle de andre, global, formula, SCL, focus, Nordania o.m.a. Ingen andre har Fleasings fleksibilitet, professionalisme og evne til at respondere på stort set alle ugens dage. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

2 de maio de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais